Happy Valentine’s Day met de ‘perfect partners’ van Dr.Organic

875a5 dr organic2bhemp2boil - Happy Valentine’s Day met de ‘perfect partners’ van Dr.Organic


Vandaag is het Valentijnsdag! Ben jij al verrast door jouw Valentijn? Voor degene die na vanavond nog steeds niet in het zonnetje gezet zijn, zijn er de fijne setjes van Dr. Organic. Ik laat je drie mooie lijnen zien met producten die perfect bij elkaar passen en je huid lekker verwennen. Soms moet je jezelf ook verwennen toch? Benieuwd naar deze verwenproducten? Klik en lees snel veder!

 
0c55f per1 - Happy Valentine’s Day met de ‘perfect partners’ van Dr.Organic

 

 
Manuka honing is een krachtig, natuurlijk ingrediënt dat de droge, beschadigde huid helpt herstellen en tegelijkertijd hydrateert. De lijn zorgt voor een mooie, stralende teint. De foot scrub en foot & heel cream vormen samen de perfecte combi.

 

5556e pers3 - Happy Valentine’s Day met de ‘perfect partners’ van Dr.Organic
Hét product met vele voordelen! De producten uit de Hemp Oil lijn zijn verrijkt met organische ingrediënten en last but not least: hennepolie. Hennepolie wordt in Oosterse culturen al eeuwenlang gebruikt als multifunctioneel beautyproduct. Je lief heeft direct een stralende huid!

07276 pers2 - Happy Valentine’s Day met de ‘perfect partners’ van Dr.Organic
 
Op zoek naar een speciaal verzorgingsproduct? Ga dan voor producten uit de Snail Gel lijn. De anti-aging-producten bevatten Helix aspersa muller: een bijzonder ingrediënt dat de slak gebruikt om zijn eigen huisje en huid te herstellen wanneer deze beschadigd zijn. De huid van jouw schat wordt intens verzorgd, gevoed en krijgt een natuurlijke glow.

 

Dr. Organic biedt ecobewuste beautyverzorging met respect voor de aarde en is exclusief verkrijgbaar bij De Tuinen (Holland & Barrett) in Nederland en Essenza (Holland & Barrett) in België. Voor informatie, vestigingen en de webshop: hollandandbarrett.nl en hollandandbarrett.be 

 

Zijn er hier meiden die dit merk al gebruiken? Welk product? En wat vind je er van?
Volg:
Delen:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge