IT’S MY BIRTHDAY! #19

55bee large2b252832529 - IT’S MY BIRTHDAY! #19
 
21 april is het alweer 19 jaar geleden dat ik samen met mijn zus op deze grote aardbol kwam. Je ziet het goed! Ik ben tweeling, en tussen ons zit maar twee minuten verschil. Dus dat betekend dubbel feest. Het is tijd om terug te blikken! Lees je mee?d4cb9 img 7282 - IT’S MY BIRTHDAY! #19

19 jaar later!

Dat ik mijn VMBO en ook bijna mijn eerste MBO diploma heb.
Mijn favoriete plekje nog steeds mijn bed is.
Dat je nooit te oud bent voor Disney.
Dat ik mijzelf door en door ken.
Dat je soms eigenwijs moet zijn in het leven.
Dat niet iedereen je vriend kan zijn en dat vrienden komen en gaan.
Dat ik sterker ben dan wat ik dacht
Mijn vechterslust
Het is oké als ik trots ben op mij zelf en de dingen die ik doe.
Dat je van het leven moet genieten, en er een feestje van moet maken.
Dat er altijd jaloezie zal zijn van mensen omdat ik tweeling ben.
Creatief zijn zoals teken en schilderen van alle tijden is.
Dat ik de weg mag onveilig maken met auto rijden.
Dat zwemmen nog steeds niet mijn ding is.
Dat ik huishouden aan kan.
Dat afwassen helemaal niet zo leuk is als vroeger.
Dat ik nog steeds gek ben op schoenen, kleding, en make-up.
   Mijn kledingkast zegt al voldoende en mijn lege portemonnee.
Dat ik mijzelf mag zijn en niets moet aantrekken van anderen.
Dat ik trots van op mijn ouders en de fijne jeugd die ik gehad heb.
Dat muziek nog steeds een grote passie is.
En dat ik zingen altijd nog net zo leuk vond als vroeger.
Dromen niet verkeerd is en dat oude dromen altijd nog waarheid kunnen worden.

♥ Dat je altijd in jezelf moet geloven ondanks wat anderen vinden.

Mijn 19de verjaardag:
Voor de mensen die mijn blog al langer volgen weten dat dit de aller eerste verjaardag was zonder mijn moeder. Best gek want al die jaren was ze er bij en vierde we het samen en nu opeens niet.
Het was dan ook best een lastige beslissing of we de verjaardag wel of niet moesten vieren maar uiteindelijk hebben we toch voor het eerste gekozen want dat had zij tenslotte ook gewild omdat we het vorig jaar ook niet gevierd hebben omdat ze dicht toen al niet goed voelde.

‘s avonds hebben we nog visite gehad van goede vrienden, die ons heel erg gesteund hebben het afgelopen jaar. De verjaardag hebben we dan misschien wel klein gevierd maar het was wel heel erg gezellig. Ook komen er nog meer weekenden waarop wij de verjaardag vieren voor andere vrienden en kennissen.  Binnenkort zal ik een Birthday haul maken van de cadeaus die ik gekregen heb.

Graag wil ik jullie allemaal bedanken voor de vele felicitaties via sociaal media.
Echt super lief van jullie. <3 En er komt nog een leuke giveaway want wie jarig is trakteert.

Volg:
Delen:

20 Reacties

 1. 24 april 2016 / 07:15

  Kan me voorstellen dat het een beetje dubbel gevoel geeft misschien, maar gefeliciteerd en maak er wat moois van 🙂

 2. 24 april 2016 / 07:15

  Kan me voorstellen dat het een beetje dubbel gevoel geeft misschien, maar gefeliciteerd en maak er wat moois van 🙂

 3. Anoniem
  24 april 2016 / 09:48

  Nog van harte gefeliciteerd! Ik kan me nog goed herinneren mijn eerste verjaardag zonder mijn moeder, heel raar 🙁
  groetjes sabrina

 4. Anoniem
  24 april 2016 / 09:48

  Nog van harte gefeliciteerd! Ik kan me nog goed herinneren mijn eerste verjaardag zonder mijn moeder, heel raar 🙁
  groetjes sabrina

 5. 24 april 2016 / 23:42

  Van harte gefeliciteerd! Wat leuk dat je er een van een tweeling bent! Tof dat je toch een fijne dag hebt gehad.

 6. 24 april 2016 / 23:42

  Van harte gefeliciteerd! Wat leuk dat je er een van een tweeling bent! Tof dat je toch een fijne dag hebt gehad.

 7. 26 april 2016 / 06:10

  Dankjewel! Leuk hè, heel veel mensen die dat niet weten terwijl ik haar heel vaak tag en ook op mijn blog staat ze omdat zij ook een blog heeft. haha dat zeker, ben goed verwend met prachtige cadeau's.

 8. 26 april 2016 / 06:10

  Dankjewel! Leuk hè, heel veel mensen die dat niet weten terwijl ik haar heel vaak tag en ook op mijn blog staat ze omdat zij ook een blog heeft. haha dat zeker, ben goed verwend met prachtige cadeau's.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge