MAKEUPSTUDIO MASCARA BLACK

73c10 img 9537 - MAKEUPSTUDIO MASCARA BLACK

Paar weken terug ontving ik deze mascara via mijn cursus visagie. Ik kreeg bij deze cursus een koffer vol met make-up, deze mascara zat daar onder anderen ook bij. In dit koffertje zat voornamelijk make-up in van het merk make-up studio. Deze mascara heb ik uitgebreid kunnen testen, ben je benieuwd naar deze mascara of mijn mening? Lees dan snel verder!
Make-up studio heeft verschillende soorten mascara’s, op deze mascara staat niet wat voor soort mascara het is alleen dat het nummer 1 was. De huls is dof zwart en met gouden letters staat het merk. Erg chique vind ik het, zeker de mooiste verpakking voor de mascara die ik ooit gezien heb.De kleur van de mascara is zwart maar deze is ook verkrijgbaar in het blauw of bruin.

5e3d4 img 9515 - MAKEUPSTUDIO MASCARA BLACK

De mascara zat in een zwart doosje. Ook het doosje is zwart met gouden letters net als de mascara zelf, leuk dat ze dit zo afgestemd hebben op elkaar. Op het doosje hebben ze nog een mooi streep patroon verwerkt, het doosje is erg stevig waardoor je de mascara goed kunt beschermen tegen het vallen.

5f9b7 img 9514 - MAKEUPSTUDIO MASCARA BLACK

Toen ik de mascara voor het eerst open deed viel het me meteen op dat het een heel dun borsteltje is. Zelf had ik dit helemaal niet verwacht, maar zo’n borsteltje als deze werken vaak wel heel fijn. Met deze mascara crieeër je hele mooie lange en volle wimpers zoals je kunt zien op de foto hier onder.Het aanbrengen van deze mascara gaat heel eenvoudig. Deze mascara laat geen klontjes achter op je wimpers, en de wimpers plakken niet aan elkaar. Waterproef is deze mascara zeker niet want je kunt hem makkelijk weer verwijderen.

 

Conclusie:
Ik had nog geen mascara van dit merk in mijn stash maar ik ben blij dat daar verandering in gekomen is. Ik vind dit een hele fijne mascara, het aanbrengen gaat makkelijk en het verwijderen. Gedurende dag blijft deze mascara perfect op zijn plek zitten. Ook krijg je geen vlekken achter of korreltjes. Deze mascara maken je wimpers intens zwart, daarnaast krijg je ook lange en volle wimpers. Zowel de mascara als tijdens het aanbrengen zie je geen klontje. Deze mascara laat je wimpers niet aan elkaar plakken, veel mascara’s doen dit wel en dat vind ik zelf erg vervelend en zeker als je een brildrager bent. Ook het uiterlijk van de verpakking en de mascara zelf is perfect, erg mooi. Ik ben zeer te vrede over deze mascara van Make-up studio. Ik heb zeker weer een fijne mascara aan mijn stash kunnen aanvullen.

 

MAKEUPSTUDIO MASCARA BLACK kost € 11,90  en is verkrijgbaar bij make-upstudio.nl

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge