Merry Christmas! ☆

e53ed dsc06060 edited edited2 - Merry Christmas! ☆
 
It’s the most wonderful time of the year! Ondanks de feestdagen kunnen jullie gewoon artikelen verwachten op allaboutbertina maar natuurlijk ga ik heerlijk genieten van de Kerstdagen! Gisteravond is Kerst voor mij begonnen en hebben we gezellig met elkaar thuis gegourmet. Helaas eindigde kerstavond wel bij de huisartsenpost omdat ik al de hele dag last had van mijn oren en keel waardoor de pijn niet meer uit te houden was. 

 

Gelukkig niks ernstig en komt dit door de verkoudheid maar gelukkig voel ik mij nu al een stuk beter en dan ik toch nog volop gaan genieten van de kerstdagen samen met mijn familie (gezin). Vandaag gaan we ook weer lekker gourmetten (gewoon omdat het zo gezellig en lekker is) Veder staan er nog veel meer leuke dingen op het kerstprogramma zoals kerstfilms kijken, muziek maken met elkaar en zo als elk jaar gaan we met het gezin circus van Monte Carlo kijken op de televisie met lekkere hapjes en drankjes erbij. En natuurlijk heel veel kerstmuziek, daar word je toch gewoon helemaal vrolijk van?! ?

Via deze weg wil ik jou ook hele fijne feestdagen wensen! Geniet van al het lekkere eten maar vooral van elkaar en de gezelligheid. ♫ ☆??? Enjoy!

Liefst Bertina
Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge