MIJN FAVORIETE BEAUTYPRODUCTEN VAN 2018

DSC04800 InPixio edited - MIJN FAVORIETE BEAUTYPRODUCTEN VAN 2018

Het afgelopen jaar testte ik weer een hoop mooie, nieuwe producten. Veel van deze producten gebruik ik graag en sommige producten gebruik ik elke dag in mijn vaste routine en zijn favoriet geworden. Ik krijg heel vaak de vraag via Instagram wat mijn favoriete…blush, lipstick, highlighter, oogschaduw, bronzer enz. is. In dit artikel laat ik alleen maar favoriete producten zien van 2018. Een aantal producten waren al langer favoriet maar er kwamen dit jaar ook een hoop nieuwe producten bij die ik door reviews heb ontdekt. Kijk en lees je weer gezellig mee? 

DSC04874 1 InPixio - MIJN FAVORIETE BEAUTYPRODUCTEN VAN 2018

FAVORIETE MAKE-UP REMOVER: NIVEAU MICELLAIR WATER:
Ik heb dit jaar ontelbaar veel reinigswater en make-up remover geprobeerd en opgemaakt. Eén van mijn favorieten is toch wel deze reinigswater / make-up remover van Nivea. Nivea vind ik een super fijn merk om te gebruiken. Deze reinigswater en make-up remover is geschikt voor de droge huid en heeft een 3in1 formule want hij verwijderd niet alleen alle make-up maar zorgt ook ervoor dat de huid wordt gereinigd en fris aanvoelt. Dit product geeft je huid een zuurstofboost. Daarnaast bevat het product geen parfum en is huidvriendelijk en dermatologisch getest. Zelfs voor mijn vette huid doet hij wat die beloofd en vind hem heel erg fijn in gebruik omdat hij echt alle make-up verwijderd en geen restjes of laagje achter laat op de huid. Ondanks dat het een best wel grote fles is, is hij heel erg betaalbaar. Deze ga ik zeker weer kopen mocht hij opraken en kan hem je zeker aanraden om eens te proberen.

DSC05191 1 InPixio edited - MIJN FAVORIETE BEAUTYPRODUCTEN VAN 2018

FAVORIETE LIPSTICK: ESSENCE COLOUR BOOSTER LIQUID LIPSTICKS:
Ook ontdekte ik het afgelopen jaar een hoop nieuwe maar vooral fijne producten van Essence zoals deze Essence Color Boost matte liquid lipsticks. Ik had ze voorbij zien komen in de herfst/ winter update en voor ik het wist had ik bijna alle kleuren in mijn winkelmandje gestopt en besteld maar ze zijn echt het geld waard. Ze brengen ontzettend makkelijk en snel aan, voelen fijn aan op de lippen ondanks dat ze matt zijn, trekken niet in de lijntjes en blijven heel lang zitten. Ik ben echt fan van deze lipsticks. Deze twee zijn toch wel mijn favoriete kleurtjes: 05 DANGEROUSLY YOURS & 06 FUNK YOU. Ik ga er nog review schrijven over deze lipsticks. 

DSC04957 1 InPixio - MIJN FAVORIETE BEAUTYPRODUCTEN VAN 2018

DSC04984 1 InPixio edited - MIJN FAVORIETE BEAUTYPRODUCTEN VAN 2018

FAVORIETE OOGSCHADUW PALETTE: TARTE IN BLOOM EYESHADOW PALETTE:
Het volgende product is het Tarte in Bloom palette die ik begin dit jaar van iemand overgekocht. Al een langere tijd had ik dit palette op het oog en voor een heel mooi prijsje kon ik hem overnemen. Het palette heeft hele mooie bruin tinten en bevat zowel matte als shimmer oogschaduws. De oogschaduws hebben een goede pigmentatie en zijn makkelijk op te bouwen en te blenden. Als je opzoek bent naar een wat duurdere palette die echt het geld waard is dan kan ik je deze zeker aanraden! Mochten jullie een review over dit palette willen zien met swatches willen zien op mijn blog laat het dan zeker even weten in de reacties. 

DSC05220 1 InPixio - MIJN FAVORIETE BEAUTYPRODUCTEN VAN 2018

DSC05237 1 InPixio2 - MIJN FAVORIETE BEAUTYPRODUCTEN VAN 2018

FAVORIETE BRONZER: MISSLYN BEACH PLEASE! BRONZING & CONTOURING POWDER:
Sommige producten wil je gewoon hebben omdat ze er al prachtig uitzien, óf omdat je er erg nieuwsgierig naar bent. Bij deze bronzer had ik het allebei toen ik hem kocht bij de Kruidvat een jaar geleden. Voor wie mijn blog al langer volgt weet dat deze bronzer vorig jaar ook al een favoriet was en eerlijk gezegd gebruik ik alleen maar deze bronzer omdat hij gewoon zo fijn is en je kunt hem zelfs gebruiken om mee te contouren. Deze bronzer is niet te warm en niet te koel, precies goed voor mijn huidskleur. Daarnaast makkelijk te blenden en op te bouwen en hij ziet er ook nog eens heel erg mooi uit door het vrolijke printje op de voorkant. Zoals je ziet heb ik de pan al geraakt maar inmiddels liggen al 2 nieuwe back-ups klaar om gebruikt te worden maar je doet echt super lang met deze bronzer. Ik gebruik hem iedere dag en dat nu al 2 jaar lang en nu heb ik pas de pan geraakt. Het enige nadeel is, dat deze bronzer lastig te verkrijgen is in Nederland. Heel af en toe verkoopt de Kruidvat dit merk maar in Duitsland is hij wel heel makkelijk te verkrijgen o.a. bij Müller. Ik kan gerust zeggen dat deze best wel in de buurt komt van de Hoola bronzer van Benefit. Hij wordt met veel liefde door mij gebruikt en mocht dan zeker niet ontbreken in dit rijtje van favoriete beautyproducten van 2018. 

DSC05166 InPixio - MIJN FAVORIETE BEAUTYPRODUCTEN VAN 2018

FAVORIETE BLUSH: CATRICE BLUSH BOX 020 GLISTENING PINK:
Naast Essence testte ik ook een hoop nieuwe producten uit wat Catrice. Een aantal producten had ik gekregen op het event waar ik afgelopen juli voor was uitgenodigd. In de goodiebag zat deze Catrice Blush Box in de kleur 020 Glistening Pink. Een super mooie roze blush met de tekst ‘Go win, cheers!’. Daarnaast heeft hij een hele mooie gouden shimmer erin, echt love it!! Hij is goed gepigmenteerd dus je bent maar heel weinig product nodig. Hij is makkelijk op te bouwen en te blenden voor het gewenste resultaat. Ik gebruik hem iedere dag en heb tot nu toe de pan nog niet geraakt. Echt een budgettopper, ook deze wordt met veel liefde gebruikt!

DSC05253 InPixio edited - MIJN FAVORIETE BEAUTYPRODUCTEN VAN 2018

FAVORIETE HIGHLIGHTER: KIKO GOLD WAVES HIGHLIGHTER 02 VIRTUOUS GOLDEN ROSE
In mei ging ik met een vriendinnetje winkelen en werd toen smoorverliefd op deze higlighter van Kiko en ben er nog steeds ontzettend blij mee want hij is niet alleen heel erg mooi om te zien maar ook de glow die hij geeft is echt super mooi. Het is helaas wel een limited edtion product. De Kiko highlighter heeft een poederige formule en is heel gepigmenteerd. Hij is echt goud/ roze, echt super mooi en past bij elke make-uplook. Hij is makkelijk aan te brengen en vliegt niet alle kanten op, een mooi subtiel kleurtje maar een intense glans. Hij is niet te warm of te koel waardoor hij bij elke blush, lipstick of ooglook past. Ik wissel hem vaak af met mijn andere ultieme favoriet Soft & Gentle van MAC.

DSC05100 1 InPixio - MIJN FAVORIETE BEAUTYPRODUCTEN VAN 2018

FAVORIETE WENKBRAUW PRODUCTEN: KRUIDVAT TATTOO BROUW DARK BROWN – CATRICE BROW COLORIST MEDIUM
Iedereen is in de ban van dit product, de Kruidvat Brow Tattoo. Eerlijk gezegd snap ik het wel, een peel-off gel die zorgt dat de huid onder de haartjes wordt gekleurd wat 3 tot 5 dagen blijft zitten  waardoor je ’s morgens een hoop tijd kunt besparen. Inmiddels staat de review klaar over dit nieuwe wenkbrauwproduct van Kruidvat. Mocht je benieuwd zijn naar het resultaat hou mijn blog dan zeker even in de gaten maar het zegt al genoeg dat dit product in mijn favorieten staat van 2018.

Het andere wenkbrauwproduct is weer een product van Catrice namelijk de  Catrice Brow Colorist in de kleur medium. Dit product zorgt voor perfect gevormde wenkbrauwen. Zoals de naam van het product al een beetje verklapte zorgt hij ook nog eens dat je wenkbrauwen een blijvend kleurtje krijgen wanneer je dit wenkbrauwproduct dagelijks gebruikt. Helaas maakt hij die belofte niet waar maar hij zorgt wel voor gekleurde wenkbrauwen. Het product kun je zowel los gebruiken  als in combinatie met andere wenkbrauw producten. Zelf gebruik ik hem echt als een wenkbrauwgel over mijn ingevulde wenkbrauwen omdat je heel makkelijk met het kleine borsteltje kale plekjes kunt invullen met de gel. Ik schreef eerder dit jaar een uitgebreide review over dit nieuwe product van Catrice. Benieuwd? Klik hier!

DSC05200 1 InPixio - MIJN FAVORIETE BEAUTYPRODUCTEN VAN 2018

FAVORIETE MASCARA: ESSENCE I LOVE EXTREME VOLUME MASCARA – CATRICE THE LITTLE BLACK ONE MASCARA – L’ORÉAL PARIS UNLIMITED BLACK MASCARA
Tijdens Halloween kreeg ik de Essence I Love Extreme Volume mascara opgestuurd. Mijn zus was al groot fan van deze mascara en had al voorspeld dat ik ook fan zou worden van deze mascara en dat klopt. Hij zorgt voor ontzettend veel volume, is echt goed zwart… eigenlijk alles wat je van een volume mascara verwacht! Hij heeft een extra groot borsteltje waardoor je heel snel en gemakkelijk de mascara kunt aanbrengen en elke wimper kunt voorzien van een laagje mascara. Zeker het proberen waard in het nieuw jaar!

En dan hebben we nog een budgetfavoriet namelijk de Catrice The Little Black One mascara.Hij is niet alleen ontzettend fijn in gebruik maar ook zorgt hij ervoor dat mijn wimpers voller en langer lijken. Ook de vormgeving van de mascara is ontzettend leuk bedacht. De mascara blijft goed op zijn plek zitten gedurende dag en geeft en brokkelt niet af. Daarnaast is hij ook nog eens waterproof! Echt een low-budgettopper en ga hem zeker opnieuw kopen mocht hij opraken.

De L’Oréal Paris Unlimited Black Mascara heb ik nog niet zo heel lang maar ik snap echt dat veel visagisten en beautyblogger dit een super fijne mascara vinden. Hij lift je wimpers en zorgt geeft ontzettend veel volume die tot 24 uur blijft zitten! Hij is intens gepigmenteerd waardoor hij je wimpers een diepe, zwarte kleur geeft. Door het flexibele borsteltje wordt elke wimper gelift en hij bereikt zelfs moeiteloos de hoekjes en de kleinste wimpertjes.  Hij is wel wat duurder dan de andere twee mascara’s maar deze mascara is echt elke euro waard!! Ik ga deze mascara nog uitgebreid voor jullie reviewen!

DSC05286 1 InPixiog - MIJN FAVORIETE BEAUTYPRODUCTEN VAN 2018

FAVORIETE PRIMER: ESSENCE PRIME+STUDIO MATTIFYING + PORE MINIMIZING PRIMER – L.O.V. PERFECTIUDE HYALURONIC SERUM PRIMER – ETOS PRIMER WATER
Zo gebruik je nooit geen primer en zo is het één van je meest gebruikte producten waar ik nu niet meer zonder kan. Ja, 2018 was toch wel het jaar dat ik primer ging waarderen en elke dag ging gebruiken. Drie van mijn favorieten is toch wel dit trio. De eerste primer is, één van de nieuwe primer van Essence die dit jaar uit kwam namelijk de Essence Prime + studio mattifying + pore minimizing primer. Deze primer heeft een luchtige textuur en bevat zwarte klei. Hij zorgt voor een matterend effect zonder dat hij je huid verstopt. Daarnaast zorg deze primer ervoor dat de poriën verfijnt worden waardoor ze dus minder zichtbaar worden. Hij is makkelijk te verdelen over het hele gezicht en je bent maar een klein beetje product nodig. Ook laat hij geen vieze plak laag achter maar zorgt wel voor een glad en zacht effect waardoor je make-up de hele dag op zijn plaats blijft zitten. Vaak reageert mijn huid niet altijd even positief op primers maar tot nu geen enkele problemen ervaren met deze primer. Ik vind hem zelfs zo fijn dat ik al een back-up heb klaar liggen mocht hij opraken.

Dit jaar maakte ik voor het eerst kennis met het merk L.O.V. tijdens een event in Amsterdam. Na het bewonderen en testen van een aantal producten was ik meteen verliefd geworden op het merk. Een aantal maanden kreeg ik een aantal producten opgestuurd waaronder deze primer met roze pareltjes. Bij elke applicatie smelten de stralende, roze parels in een transparante gelformule. Hij brengt makkelijk aan en is makkelijk te verdelen over je gezicht. Daarnaast zorgt deze primer ervoor dat je gezicht er fris uitziet en houd je make-up gedurende dag goed op zijn plaats. Daarnaast verminderd hij de poriën en zorgt voor een stralende en egale huid. Daarnaast vind ik de verpakking er heel erg leuk uitzien door die roze glitter parels. Wat ik zelf een heel erg fijn vind aan deze primer is dat hij niet plakt en je bent maar een klein beetje product nodig waardoor je lang kunt genieten van deze primer. Wat ik alleen jammer vind is dat het merk niet bij elke Etos te verkrijgen is. Het zijn stuk voor stuk goede kwalitatieve producten voor een hele betaalbare prijs. Ik ben heel erg benieuwd welke pareltjes van dit merk het komende jaar ga ontdekken.

Begin dit jaar testte ik voor het eerst de Etos Primer Water en ik was meteen fan! Inmiddels heb ik mijn back-up aangebroken vandaar dat deze nog best vol zit maar echt love it! Dit product kun je op twee manieren gebruiken namelijk als primer onder je make-up of als allerlaatste stap als setting spray. Ik moet bekennen dat ik hem zelf nog nooit gebruikt heb als setting spray maar wel als primer onder mijn make-up of om mijn kwast nat te maken om de make-up uit te blenden mocht ik te veel hebben gebruikt bijvoorbeeld concealer. Als primer onder je make-up werkt hij prima en zorgt ervoor dat alle make-up op zijn plaats blijft zitten maar je poriën verdoezelen of voorkomen dat je gaat glimmen, dat doet deze niet. Zeker in de zomer maanden is dit een heel verfrissend product om te gebruiken. Daarnaast trekt hij snel in zonder dat de primer een dikke laag achter laat. Het ligt er dus net aan wat je van het product verwacht maar als primer vind ik hem heel erg fijn werken. In het nieuwe jaar ga ik zeker weer een aantal back-ups inslaan. 

DSC04912 1 InPixio - MIJN FAVORIETE BEAUTYPRODUCTEN VAN 2018
FAVORIETE FOUNDATION: ESSENCE #INSTA PREFECT LIQUID FOUNFATION – NYX CAN’T STOP FULL COVERAGE FOUNDATION
Als je dacht dat alle budgettoppers van 2018 hadden gehad heb je het mis namelijk deze Essence #Insta Perfect Liquid Foundation hoort ook zeker thuis in die categorie. Deze kreeg ik namelijk opgestuurd gekregen in de kleur 30 #Funny Ivory. Dit is al een hele lichte kleur maar er zijn dus nog twee tinten lichter als deze. Essence bracht maar liefst 9 verschillende kleuren uit, zelfs met een aantal donkere kleuren voor mensen met een donkere huid. Vaak zijn die kleuren lastig te verkrijgen betreft low-budgetmerken maar daar bracht Essence dit jaar verandering in. Daarnaast is de verpakking van deze foundation heel erg schatje door formaat. Hij ziet er net even wat anders uit dan wat je van een foundation gewend bent. Omdat het een dubbelfalcon is kun je heel makkelijk het product doseren voor een matte, vlekkeloze teint. Zo kun je dus zelf bepalen hoe veel dekking je wilt omdat je hem heel makkelijk laagje voor laagje kunt opbouwen daarnaast is hij ook nog eens waterproof. Een hele fijne foundation om te gebruiken en ook nog eens super budget!

Mijn tweede favoriete foundation is foundation van NYX die ik een tijdje scoorde bij de DM in Duitsland. Deze foundation werd mij aangeraden door blogvriendinnetje Angela (ilovebudgetmakeup.nl) om eens te proberen. Vooral bij buitenlandse bloggers is deze foundation heel erg geliefd en eerlijk gezegd snap ik dat wel want hij doet wat die beloofd. Deze foundation heeft een high coverage en hij is ook nog eens matte. Ook na een lange dag zit deze foundation nog goed op zijn plaats. Zelf gebruik ik maar twee kleine dubbeltjes maar hij geeft echt heel veel dekking. Daarnaast is hij ondanks de dikke textuur makkelijk uit te blenden en laat geen strepen of vlekken achter. Deze foundation doet wat die beloofd! Zeker wanneer je een vette of onzuivere hebt kan ik je deze zeker aanraden. Ook van dit product kun je nog een review verwachten op mijn blog!

DSC05332 InPixio0 - MIJN FAVORIETE BEAUTYPRODUCTEN VAN 2018

FAVORIETE CONCEALER: ESSENCE CAMOUFLAGE+ MATT CONCEALER
Het afgelopen jaar heb ik ontzettend veel nieuwe concealers getest maar mijn favoriet is toch wel deze van Essence die nu toch echt helemaal op is, snik snik. Wat deze concealer vooral zo fijn maakt is de vernieuwde sponsapplicator waarmee je het product heel precies kunt aanbrengen zelfs op lastige plekjes zoals bij je neus. Daarnaast gebruik ik deze concealer heel erg graag om mijn wenkbrauwen strak te maken. Niet elke concealer vind ik daar fijn voor omdat sommige heel snel opdrogen of te dik zijn van textuur maar deze is daar echt perfect voor. Ik vind deze zo fijn dat hij zelfs de Makeup Revolution concealer heeft verslagen omdat ik deze veel fijner in gebruik vind. Deze concealer bevat lichtreflecterende pigmenten, vitamine E en provitamine B5.Naast een hele goede dekking brengt ook nog eens fijn aan, makkelijk om uit te blenden, blijft ook nog eens prima op zijn plaats zitten, laat donkere kringen als sneeuw voor de zon verdwijnen en hij is ook nog eens waterproof. Zelf ben ik groot fan van deze matte concealer maar hij is ook verkrijgbaar in een variant healthy glow variant.

DSC05351 1 InPixio - MIJN FAVORIETE BEAUTYPRODUCTEN VAN 2018

FAVORIETE POWDER: MAYBELLINE MASTER FIX SETTING + PERFECTING LOOSE POWDER
Ik was een groot fan van vaste poeders om mijn gezicht mee te matteren en heb er dan ook al aardig wat versleten. Op een gegeven moment werd ik door Angela getipt om deze losse poeder van Maybelline eens te proberen. Beide hebben wij een vette / gecompliceerde huid en ze was zo enthousiast erover dat ik besloot hem te kopen ondanks dat hij wat prijziger was dan de poeder van Essence en Catrice die ik altijd gebruikte. Deze poeder is echt extreem fijn gemalen waardoor je hem niet ziet zitten. Sommige poeders laten vaak een witte waas achter maar bij deze is dat zeker niet het geval en hij houd mijn huid de hele dag mat waardoor mijn make-up prima op zijn plaats blijft zitten. Hij is misschien wat prijziger (€14,99) maar hij werkt wel echt super goed! Dus mocht hij opraken dan neem ik zeker weer een aantal mee mocht hij in de aanbieding zijn.

DSC05264 2 - MIJN FAVORIETE BEAUTYPRODUCTEN VAN 2018

FAVORIETE EYELINER: L’ORÉAL INFALLIBLE GEL CRAYON 24H
En het laatste product ontdekte ik paar maandjes terug door een video van Vera Camilla namelijk de L’Oréal Paris Infallible Gel Crayon 24H eyeliner. Hij is namelijk intens zwart, waterproef en blijft tot wel 24 uur zitten. Je kunt heel gemakkelijk een mooie eyeliner mee zetten maar zelf gebruik ik hem voor mijn onderste en bovenste wimperrand. De meeste kohl potloden lopen bij mij uit of vind ik niet zwart genoeg maar deze is daar echt perfect voor. Geen zwarte panda ogen aan het einde van de dag hihih. Ik krijg zo vaak de vraag welk potloodje ik daarvoor gebruik dus bij deze het antwoord!

DSC04816 1 InPixio - MIJN FAVORIETE BEAUTYPRODUCTEN VAN 2018

FAVORIETE SHAMPOO: BALEA HAIR SHAMPOO
Er is één product waar ik niet graag vanaf wijk en dat is haar shampoo maar toen ik deze haar shampoo flessen zag staan bij de DM drogist voor €0,59 wilde ik deze gewoon eens proberen. Tot nu toe ben ik nog steeds iedere keer positief verrast. Vaak als ik van mijn vaste shampoo afwijk krijg ik jeuk op mijn hoofd of dat mijn haar nog sneller vettig wordt maar beide dingen gelden niet voor deze shampoos. De groene variant heb ik nog niet geprobeerd maar ze bevallen mij zo goed dat ik bij de volgende tripje een aantal flessen ga inslaan. Nu snap ik waar die hype over dit merk vandaan komt. 

DSC05318 1 InPixio - MIJN FAVORIETE BEAUTYPRODUCTEN VAN 2018

FAVORIETE GEZICHTSMASKER: HEMA BAMBO CHAROCOAL FACE MASK
Rond juni kreeg ik het persbericht binnen over de Hema Bambo Charocoal lijn. Naar het lezen van het persbericht was ik zo benieuwd naar deze producten dat ik twee weken later de hele lijn kocht bij Hema. Toch is er één product die er voor mij echt eruit springt als de ultieme favoriet namelijk het gezichtsmasker. Dit masker reinigt de huid diep, is makkelijk aan te brengen met een kwast. Je laat het masker 15 a 20 minuten inwerken en spoel je het masker goed af met water waardoor je huid weer fris en schoon aanvoelt. De natuurlijke klei reinigt en verheldert de huid. Glycerine houdt het gehydrateerd en maakt de huid zacht en soepel. Je bent maar een heel klein beetje product nodig waardoor het een heel zuinig product in gebruik is. Dit is zeker een product die ik opnieuw zou kopen. Benieuwd naar de volledige lijn? Klik hier!

 

 

 

 

DSC05343 1 InPixioghh - MIJN FAVORIETE BEAUTYPRODUCTEN VAN 2018

Dit waren toch echt wel mijn diehard favorieten van het afgelopen jaar. Natuurlijk heb ik nog veel meer producten gebruikt met heel veel liefde maar de meeste producten gebruik ik echt dagelijks en sommige al maanden lang achter elkaar waardoor deze er echt wel uitsprongen als favoriet. Wat waren jullie favoriete beautyproducten van het afgelopen jaar? Let me know!

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 1 januari 2019 / 10:50

  Mooie collectie van producten heb je gekozen! Ik ben nu erg benieuwd naar die lipsticks van Essence.
  Tessa onlangs geplaatst…Terugblik 2018My Profile

 2. 2 januari 2019 / 20:31

  Ik heb de Aura primer van LOV ontdekt en die ben ik heel vaak gaan gebruiken als basis. Ik ben niet zo van de foundation en kreeg er evengoed veel complimenten over alsof het leek of ik dus wel foundation op had 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Goodiebox december 2018 – The Reflection BoxMy Profile

 3. 2 januari 2019 / 22:26

  Oh wat héérlijk om te zien dit soort artikels. Je hebt er echt werk van gemaakt, super om te lezen. Het Tarte in Bloom oogschaduwpalette ziet er prachtig uit, mooie kleurtjes zitten daarin! En die Kiko highlighter.. jammer dat hij limited is, haha! Die LOV primer klinkt zo goed, ik heb die even genoteerd om op te zoeken. Hopen dat ‘onze’ Etos hem heeft! Ook de Etos water primer neem ik meteen even mee. De Essence camouflage concealer had ik zelf nog nooit gezien, dus óók die ga ik even bekijken en testen in de winkel! Oh en die Balea shampoo… pff, ik word bankroet door jou, haha! ? Maar superfijn artikel waar ik echt heel veel aan heb! Dankjewel ♥

 4. Sabrina
  4 januari 2019 / 19:30

  Die lippies van essence heb ik ook, super fijn zijn ze! Ik heb er alleen nog niet zo heel veel over gelezen. Meer liefde naar deze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge