Mijn goede en minder goede kwaliteiten in 20 woorden.

e96ee image2 - Mijn goede en minder goede kwaliteiten in 20 woorden.
Hi Guys! Ik hoop dat jullie allemaal een hele fijne en leuke Pasen hebben gehad.Ondanks dat ik mij afgelopen nacht niet goed voelde gaat het vandaag weer goed met mij. Vandaag heb ik op Instagram de 1050 ste volger mogen verwelkomen en de volgers blijven maar binnen stromen, super leuk om te zien en ik volg het dan ook op de voet. Ook met mijn blog gaat het momenteel super goed, en geeft mij nog meer motivatie om artikels te schrijven, ik voel dat ik nog meer eruit kan halen als wat ik momenteel doe en dat ik toe ben aan de volgende stap. Ik weet het… lekker mysterieus dit allemaal haha. Jullie kennen allemaal wel het moment waarop iemand vraagt wat je beste kwaliteiten zijn en je minder goede kwaliteiten, vaak is ons antwoord uhh…. Vaak is dat best lastig om iets te op te noemen en echt goed naar jezelf te kijken, want vaak weten we niet wat wij allemaal kunnen en waar onze beste kwaliteiten liggen. In dit artikel vertel ik mijn goede en minder kwaliteiten. Lees je mee?

1. Behulpzaam.
2. Creatief.
3. Sta altijd voor iedereen klaar.
♥ 4. Zorgzaam.
♥ 5. Doorzetter / vechter.
6. Perfectionist.
7. Planner.
8. Humor.
♥ 9. Liefde.
♥ 10. Alles eruit willen halen wat in het leven zit.
11. Emotioneel.
12. Onzeker.
13. Nooit genoeg hebben qua spullen.
♥ 14. Grote dierenvriend.
♥ 15. Ondernemend.
♥ 16. Leergierig, je bent tenslotte nooit uitgeleerd.
♥ 17. Ik geef nooit op.
18. Doelen stellen.
19. Ongeduldig
♥ 20. Gek maar lief. 
Volg:
Delen:

Plaats een reactie

 1. 28 maart 2016 / 20:05

  Wat een mooi, oprecht artikel 🙂 Leuk om eens na te denken over iets waar we inderdaad normaal vaak moeilijk op kunnen antwoorden. Tof ook dat je hier niet alleen over na denkt, maar dit ook meteen deelt. Normaal denk ik over zulk soort zaken alleen na voor bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek, omdat het dan 'moet'. Toch is het altijd fijn om te weten wat je kunt, maar ook om te weten waar je aan moet werken of wat je valkuilen zijn. Ik heb trouwens een fijne Pasen gehad! Jij ook?:) X

 2. 28 maart 2016 / 20:05

  Wat een mooi, oprecht artikel 🙂 Leuk om eens na te denken over iets waar we inderdaad normaal vaak moeilijk op kunnen antwoorden. Tof ook dat je hier niet alleen over na denkt, maar dit ook meteen deelt. Normaal denk ik over zulk soort zaken alleen na voor bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek, omdat het dan 'moet'. Toch is het altijd fijn om te weten wat je kunt, maar ook om te weten waar je aan moet werken of wat je valkuilen zijn. Ik heb trouwens een fijne Pasen gehad! Jij ook?:) X

 3. 28 maart 2016 / 20:24

  Wat leuk om te lezen! Iedereen heeft positieve punten, en minder positieve punten! Maar dat maakt je wel tot de persoon wie je bent :)X

 4. 28 maart 2016 / 20:24

  Wat leuk om te lezen! Iedereen heeft positieve punten, en minder positieve punten! Maar dat maakt je wel tot de persoon wie je bent :)X

 5. 28 maart 2016 / 20:29

  We moesten voor een schoolopdracht een SWOT schrijven en daar kwam dit aanbod. Zelf kon ik alles zo invullen maar vriendinnen van mijn vonden het een hele opgave om iets te verzinnen. Daarom wild ik aangeven met dit artikel dat we soms beter naar ons zelf moeten kijken en dat we trots mogen zijn op alle goede kwaliteiten. Ik heb lekker gegourmet maar ik was wel onwijs misselijk afgelopen nacht, en dat kwam niet eens van de eieren want ik heb er maar twee gehad hahah. Goed om te horen dat je een fijne Pasen gehad hebt.

 6. 28 maart 2016 / 20:29

  We moesten voor een schoolopdracht een SWOT schrijven en daar kwam dit aanbod. Zelf kon ik alles zo invullen maar vriendinnen van mijn vonden het een hele opgave om iets te verzinnen. Daarom wild ik aangeven met dit artikel dat we soms beter naar ons zelf moeten kijken en dat we trots mogen zijn op alle goede kwaliteiten. Ik heb lekker gegourmet maar ik was wel onwijs misselijk afgelopen nacht, en dat kwam niet eens van de eieren want ik heb er maar twee gehad hahah. Goed om te horen dat je een fijne Pasen gehad hebt.

 7. 28 maart 2016 / 20:30

  Precies! Dat wilde ik vooral duidelijk maken in dit artikel. Je bent zo goed zoals je bent. En we kunnen tenslotte niet overal goed in zijn.

 8. 28 maart 2016 / 20:30

  Precies! Dat wilde ik vooral duidelijk maken in dit artikel. Je bent zo goed zoals je bent. En we kunnen tenslotte niet overal goed in zijn.

 9. 30 maart 2016 / 16:18

  Het is inderdaad echt lastig om van jezelf te zeggen wat je goede en minder goede kanten zijn. Leuk om dit zo te lezen van je en natuurlijk knap dat je het zo deelt met de wereld :).

 10. 30 maart 2016 / 16:18

  Het is inderdaad echt lastig om van jezelf te zeggen wat je goede en minder goede kanten zijn. Leuk om dit zo te lezen van je en natuurlijk knap dat je het zo deelt met de wereld :).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge