ABOUT ME

IMG 1093 2 - ABOUT ME

Hi, wat leuk dat je graag wat meer over mij wilt weten, de persoon achter allaboutbertina. Ik ben Bertina (24 jaar) en ik woon samen met mijn tweelingzus, vader en vriend in het mooie  Hardenberg (Overijssel). Mijn moeder is in 2015 overleden aan kanker. 

Ik ben een echte dierenvriend, we hebben thuis 2 katten (Buddy en Spinner ) en 3 poezen (Gioia, Brooklyn en Bella), 2 hondjes (Coco en Teddy) en nog een aantal vissen. Ik sta dan ook bij vrienden en familie bekend als het (gekke) kattenvrouwtje. Daarnaast ben ik graag bezig met fotografie en volg op dit moment de studie voor (av-specialist) fotograaf op het Deltion College. Ik vind vooral natuur en landschap heel erg leuk om te fotograferen maar ook mijn huisdieren ontkomen niet aan mijn camera.

Daarnaast is bloggen inmiddels 7 jaar een hele grote hobby van mij en schrijf ik graag over alles wat te maken heeft op beautygebied. Allaboutbertina ben ik begonnen op 27 juli 2015 en bestaat dit jaar alweer 5 jaar.  Voor die tijd (2014 tot 2015) hadden Hanneke (mijn tweelingzus) en ik samen een blog genaamd makeyoubeautiful21 maar ik merkte dat ik een eigen plekje op het internet nodig was om mijn creativiteit te kunnen uiteten. Toen ik mijn eigen blog begon wist nog niet zo goed of ik alleen over beauty wilde schrijven of over meerdere onderwerpen. Daarom heb ik toen gekozen voor een naam waarbij ik niet meteen vast zat aan een onderwerp maar waar ik juist alle kanten mee op kan. Inmiddels voelt de naam zo vertrouwd dat ik nooit echt de behoefte heb gehad om deze te veranderen.

Mijn doel is andere vrouwen en meiden te helpen in hun zoektocht naar de fijnste producten, die aansluiten bij hun behoeftes en wensen. Niet alleen low-budget producten maar ook high-end producten neem ik onder de loep en deel mijn mening in diverse beautyreviews. Naast deze artikelen vind je nog veel meer leuke en inspirerende beautyartikelen met een persoonlijk tintje. Gemiddeld kun je zo’n 4 keer per week terecht voor een nieuw artikel.

Voor vragen en/of opmerkingen hebt kan je hieronder een reactie achterlaten of contact met me opnemen onder het kopje ‘Contact / Zakelijk

MIS NOOIT MEER EEN BEAUTY ARTIKEL!

Vul je e-mailadres en ontvang elk artikel in je mailbox. Zo mis je geen enkel beautynieuwtje. Abonneren is helemaal gratis!

Voeg je bij 1.426 andere abonnees

collage - ABOUT ME