OVER MIJ

MG 6633 - OVER MIJ

Hi, wat super leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Bertina, online beter bekend als allaboutbertina. Ik ben gestart met allaboutbertina uit mijn grote passie en liefde voor alles wat te maken heeft met beauty.

Allaboutbertina.nl is gericht op vrouwen tussen de 13 – 45 jaar. Op deze manier probeer ik andere vrouwen te kunnen inspireren en te helpen bij hun zoektocht naar de aller fijnste beautyproducten die echt je geld waardig zijn doormiddel van eerlijke reviews. Daarnaast vind je hier het aller laatste over beauty lancering en nog veel meer inspirerende beauty-gerelateerde artikelen met een persoonlijk tintje. Ik plaats minimaal 4 keer per week een nieuw artikel. Mocht je net als mij een grote beautylover zijn dan kun je hier je hart ophalen.

Op allaboutbertina behandel ik zowel budgetproof producten tot aan high-end producten. Als ik enthousiast ben over een product wil ik dit graag met mijn lezers delen op mijn platform. Soms komt het wel eens voor dat een product het gewoon net niet is of enorm tegen valt: ook dit zal ik altijd eerlijk benoemen want mijn reviews zijn 100% eerlijk geschreven en compleet onafhankelijk. Het is mijn mening / ervaring met het product en iedereen kan een product anders ervaren.

AllaBoutBertina 4 - OVER MIJ

Hoe het allemaal begon

In 2014 begon ik met blogs lezen en dat wekte steeds meer mijn interesse. Ik was nooit echt een beautymeisje, ik droeg geen make-up en ik had zelfs amper tot geen make-up maar toch vond ik het onwijs interessant om beautyartikelen bij anderen te lezen. Langzaam begon het steeds meer te kriebelen om een eigen blog te beginnen. In 2014 ben ik samen met mijn tweelingzus een blog gestart. Al snel merkte ik dat ik dat we een hele andere kijk en invulling hadden voor de blog daarom besloot ik op 27 juli 2015 een eigen blog te beginnen onder de naam allaboutbertina. Toen ik startte met mijn eigen blog wist nog niet zo goed of ik alleen over beauty wilde schrijven of over meerdere onderwerpen. Daarom heb ik toen gekozen voor een naam waarbij ik niet meteen vast zat aan een onderwerp. Inmiddels voelt de naam zo vertrouwt en is inmiddels zo bekend dat ik nooit de behoefte heb gehad om de naam aan te veranderen.

Naast het bezig zijn met het schrijven van artikelen ben ik in het dagelijks leven naast het zijn van een (beauty)blogger fotografiestudent aan het Deltion College in Zwolle. Het aller leukste vind ik dat ik mijn twee grote liefdes en passie met elkaar kan combineren / versterken want wat is een artikel zonder mooie foto’s?!

Benieuwd welk apparatuur ik gebruik voor mijn blog? Check dan mijn equipment.

Benieuwd wat mij nog meer bezig houdt? Volg mij dan op mijn sociaalmedia kanalen. Deze vind je boven aan de website via de icoontjes.