PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #12

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #12

Goedemorgen, ik heb weer een nieuwe ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’ voor jullie klaarstaan waarin ik weer antwoord geef op 7 verschillende vragen uit het boek. Deze week beantwoord ik onder andere vragen over wat mij zo bijzonder maakt, waar ik het meeste geld aan uitgeef en waar ik op dit moment helemaal lyrisch van ben. Benieuwd naar deze antwoorden en van de andere vragen? Klik en lees gezellig mee!

15 april 2019: Wat maakt jou zo bijzonder?
Ik ben mezelf, doe mij niet anders voor zoals ik ben en ik ben van een eeneiige tweeling tweeling dus dat maakt mij denk ik ook wel bijzonder.

16 april 2019: Waar ben je helemaal lyrisch van?
Hmmm, geen idee eigenlijk… bloggen denk ik.

17 april 2019: Van welke soort snoep ben je helemaal gek?
Ik ben een echte snoepkont! Ik lus eigenlijk alles betreft snoep.

18 april 2019: Heb je vandaag iemand beledigd?
Nee….

19 april 2019: Waar geef jij het meeste geld aan uit?
Make-up producten, gewoon omdat ik het leuk vind en natuurlijk om erover te schrijven op mijn blog omdat het mijn werk is.

20 april 2019: Vandaag was geweldig! Waarom of waarom niet?
Geweldig want ik wordt morgen 22 jaar en het is morgen Pasen.

21 april 2019: Vind je jezelf een geluksvogel?
Ja. Ik ben gezond, ik doe dingen een opleiding die ik leuk vind en heb bijna mijn diploma, ik krijg de kans om door te studeren zodat ik straks kan doen wat ik het leukste vind en dat is juf zijn. Ik heb de aller leukste hobby namelijk bloggen dus ik heb zeker niks te klagen, ow en ik mag alweer 22 kaarsjes uitblazen.

22 april 2019: Als je je jonge ik advies zou mogen geven, wat zou het dan zijn?
Laat je niet zo leiden wat anderen zeggen, kom voor jezelf op en laat je niet beïnvloeden wat anderen over je zeggen of denken. 

 

Waar geef jij het meeste geld aan uit?

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge