PREVIEW │CATRICE LIMITED EDITION ‘GLITTERHOLIC’

CATRICE LIMITED EDITION GLITTERHOLIC - PREVIEW │CATRICE LIMITED EDITION 'GLITTERHOLIC'

In december en januari is het weer tijd om net zo fel te stralen als de sterren! Wanneer het over make-up gaat, bestaat er niet zoiets als té veel glitter. Met de Limited Edition “GLITTERHOLIC” biedt CATRICE de juiste trendproducten voor een schitterende look: glitterlipstick, een oogschaduwpalet en een highlighter in perfect uitgelijnde kleuren en met verschillende effecten. Dit zorgt ervoor dat iedereen een persoonlijke look kan creëren voor kerstfeestjes of oudjaarsavond. Voor welke look je ook gaat, met CATRICE wordt elke beauty lover gegarandeerd een echte “GLITTERHOLIC” in december en januari. En dat is niet alles: de prachtige kwaliteitsverpakking met zijn glitterende finish laten je ogen oplichten! Meer weten over deze nieuwe collectie en producten? Klik en kijk snel mee!

CATRICE LIMITED EDITION GLITTERHOLIC EYESHADOW PALETTE - PREVIEW │CATRICE LIMITED EDITION 'GLITTERHOLIC'

CATRICE LIMITED EDITION ‘GLITTERHOLIC’ – EYESHADOW PALETTE * €6,99
Wat is er nog meer voor nodig om een look te creëren die een echte eye-catcher is? Twee hoog gepigmenteerde oogschaduwpaletten, elk met negen harmonische kleuren, voorzien elk feestje van een perfect wow-moment. De poederoogschaduws van de GLITTERHOLIC oogschaduwpaletten – met finishes variërend van mat, metallic, zacht glinsterend tot intens glitterend – kunnen óf gebruikt worden om intense effecten te creëren óf om delicate highlights te zetten. De geïntegreerde spiegel laat je direct je oogmake-up bewonderen of kan gebruikt worden voor het onderweg opfrissen van je make-up. C01 Showstopper – C02 So Vain

WhatsApp Image 2019 10 14 at 15.08.52 - PREVIEW │CATRICE LIMITED EDITION 'GLITTERHOLIC'

CATRICE LIMITED EDITION ‘GLITTERHOLIC’ – GLITTER LIPS * €4,99
Met deze buitengewone lipstick is je nieuwjaarskus zeker weten de glinsterende highlight van de avond. Drie intense kleuren creëren een blikvangende lipmake-up met een glitterende finish. Dankzij de romige textuur voelen de Glitter Lips bijzonder fijn aan op de gevoelige lippen. C01 Flash light – C02 Dazzle drama – C03 Dazzle light

WhatsApp Image 2019 10 14 at 15.03.50 - PREVIEW │CATRICE LIMITED EDITION 'GLITTERHOLIC'

CATRICE LIMITED EDITION ‘GLITTERHOLIC’ – HIGHLIGHTER TRIO * €9,89
Een zachte glow? De zijden textuur van de drie diamantvormige poederhighlighters laten je accenten zetten op individuele gedeeltes van het gezicht of zorgen voor een delicate all-over glow. Het perfecte trio in één palet om gedag te zeggen tegen het oude jaar op een schitterende manier!

 

Wat een super toffe glitter collectie! Ik hou zelf ontzettend veel van glitters en een mooie glow dus dit is zeker een collectie die mij heel erg aanspreekt. Mijn oog is vooral gevallen op het highlighter palette maar ook de andere producten zien er echt prachtig uit! Ik ga zeker even kijken of ik producten uit deze collectie kan bemachtigen. De CATRICE Glitterholic collectie is vanaf begin december 2019 tot en met begin februari 2020 verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat en Trekpleister. 

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

5 Reacties

  • Bertina
   Auteur
   19 oktober 2019 / 13:55

   Ja dat zei je al inderdaad! Ik ga ook even een kijkje nemen als het hier verkrijgbaar is.

  • Bertina
   Auteur
   19 oktober 2019 / 13:55

   Helemaal mee eens! Glitters zijn altijd leuk en zeker rond decembertijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge