PREVIEW | CATRICE NAIL PAINT TO GO

f58de catrice2bnail2bpaint - PREVIEW | CATRICE NAIL PAINT TO GO
Catrice komt nu wel met een hele leuke collectie waar ik stiekem toch wel heel erg benieuwd naar ben. Het concept bestaat al een tijdje maar was in Nederland nog niet zo makkelijk verkrijgbaar maar half juni / juli brengt dit budgetmerk daar verandering en ligt het gewoon in de schappen van de Kruidvat. Stiften om je nagels  mee te lakken. Je leest het goed, pennen waarmee je makkelijk je nagels kunt voorzien van een vrolijk kleurtje. Benieuwd naar de Catrice Nail Paint to Go collectie? Klik en lees snel mee!

1eb5e catrice nail paint to go c01 travel in turqouise - PREVIEW | CATRICE NAIL PAINT TO GO
e5718 catrice nail paint to go c02 blue boat trip - PREVIEW | CATRICE NAIL PAINT TO GO

f3e3b catrice nail paint to go c03 rosewood en route - PREVIEW | CATRICE NAIL PAINT TO GO
a08bb catrice nail paint to go c04 rapid red date - PREVIEW | CATRICE NAIL PAINT TO GO
848da catrice nail paint to go c05 pink pulse - PREVIEW | CATRICE NAIL PAINT TO GO
0a654 catrice nail paint to go c06 tomato red rush - PREVIEW | CATRICE NAIL PAINT TO GO

CATRICE NAIL PAINT TO GO NAIL POLISH PEN – € 3,99
Dankzij de één-streep applicatie met een intensieve dekking en de bijzonder snelle droogtijd, zijn de Nail Polish Pens ideaal als je niet veel tijd hebt. De houdbaarheid van 1 tot 2 dagen geeft de mogelijkheid om constant nieuwe stijlen op je nagels te creëren. Goed schudden voor het aanbrengen, zodat de kleurpigmenten in de pen goed vermengen. Daarna herhaaldelijk op de punt van de pen drukken om de textuur in de viltstiftpunt te laten stromen en aanbrengen. Om te verwijderen: plaats een wattenschijfje doordrenkt met nagellakremover een paar seconden op je nagel om snel te verwijderen. Verkrijgbaar in de kleuren: Pink Pulse, Rapid Red Date, Rosewood En Route, Blue Boat Trip, Travel In Turqouise en Tomato Red Rush.

e5637 cat nail paint to go anwendungsbild - PREVIEW | CATRICE NAIL PAINT TO GO d1553 cat nail paint to go anwendungsbild 2 - PREVIEW | CATRICE NAIL PAINT TO GO

 

Ik ben heel erg benieuwd naar deze toffe collectie. Ik vind vooral de kleurtjes erg leuk, lekker zomers! Ben vooral erg benieuwd hoe de dekking is en hoe de pennen aanbrengen want werkt het nu echt beter als gewoon nail polish? Misschien is dit echt zo’n product van Catrice wat ons laat verrassen maar we moeten nog heel even afwachten voordat ik dit product voor jullie kan testen en reviewen  want de collectie is pas vanaf half juni / juli verkrijgbaar. 

Wat is jullie eerste indruk van deze collectie?
Volg:
Delen:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge