PREVIEW | ESSENCE HUG ME IT’S COLD OUTSIDE HAND CREAM SET

f8f92 essence hug me its cold outside composing2 rgb - PREVIEW | ESSENCE HUG ME IT’S COLD OUTSIDE HAND CREAM SET
Het is alweer september! Nu het buiten kouder wordt hebben onze handen wat extra verzorging nodig de komende herfst en wintermaanden. Essence komt nu met een heel leuk winters cadeautje voor je handen die niet alleen leuk is om te geven maar ook een fijn cadeautje voor jezelf namelijk de Essence hug me it’s cold outside hand cream set. Onweerstaanbare geuren en texturen om je handen mee te verwennen zorgen voor een heerlijk zacht en mooi verzorgd resultaat. De vrolijke verpakking en de lekkere geuren maken je meteen blij tijdens de donkere dagen! Meer weten over deze set? Klik en lees snel veder!


                                                  Essence Hug Me Its Collection Collection 3 - PREVIEW | ESSENCE HUG ME IT’S COLD OUTSIDE HAND CREAM SET

Het setje bestaat uit drie zacht verzorgende handcrèmes met fijne geuren in kleine tubes van 25ml. De formule is verrijkt met shea butter, kokos- en amandelolie en trekt supersnel in. Droge handen voelen onmiddellijk heerlijk zacht aan en hebben een subtiele geur. De drie versies:“almond milk”, “shea butter”en “soft cotton” zijn verpakt in minitubes die super gemakkelijk in elke tas of zak passen. Ideaal om mee te nemen en te gebruiken wanneer je maar wilt! 

fe5c7 ess hugmeitscoldoutside frontal - PREVIEW | ESSENCE HUG ME IT’S COLD OUTSIDE HAND CREAM SET
Ik vind de verpakking van set en de crèmes er prachtig uitzien. Ik ben heel erg benieuwd geworden naar de geuren. Ik ben heel erg enthousiast over deze set, het klinkt als hele fijne producten en het is ook nog eens hartstikke budget proof! Super leuk om uit te delen aan je vriendinnen en zelf van te genieten in de donkere dagen. Deze set is vanaf november verkrijgbaar en is te koop voor € 3,39. Misschien is dit wel het ideale december cadeautje voor jou of voor een vriendin.
Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge