PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “CREATE & TRANSFORM MY WONDER PALETTE”

essence3 - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “CREATE & TRANSFORM MY WONDER PALETTE”
Unieke wow-looks! Met de nieuwe trend edition “create & transform my wonder palette” presenteert essence vanaf mei 2018 drie paletten voor ogen, lippen en gezicht. Dit unieke concept met heldere tinten en pastels bevat speciale transformer texturen die je over jouw favoriete kleur gebruikt voor nog meer variatie en effect! Met deze paletten is alles mogelijk op het gebied van individuele make-uplooks! Kijken jullie mee naar de collectie?
1be53 essence create 2526 transform my wonder eye palette image front view closed - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “CREATE & TRANSFORM MY WONDER PALETTE”
 70247 essence create 2526 transform my wonder eye palette image front view open - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “CREATE & TRANSFORM MY WONDER PALETTE”
556d6 essence create 2526 transform my wonder eye palette image side view open - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “CREATE & TRANSFORM MY WONDER PALETTE”
ESSENCE TREND EDITION CREATE & TRANSFORM MY WONDER EYE PALETTE * € 8,99
Dit palet bevat 17 verschillende oogschaduwtinten met verschillende effecten. Naast zachte pasteltinten vind je ook klassiek grijs en zwart, felroze en paarstinten voor de ogen. Twee prismaglans- en een gouden transformer textuur kunnen bovenop de oogschaduws worden gebruikt om eindeloos mee te variëren. Daarnaast vind je in het palet twee wenkbrauwpoeders om je look mee af te maken. De bijgevoegde applicator en kwast maken het palet compleet.
237c1 essence create 2526 transform my wonder lip palette image front view closed - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “CREATE & TRANSFORM MY WONDER PALETTE”
25c7e essence create 2526 transform my wonder lip palette image front view open - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “CREATE & TRANSFORM MY WONDER PALETTE”
44ed4 essence create 2526 transform my wonder lip palette image side view open - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “CREATE & TRANSFORM MY WONDER PALETTE”
ESSENCE TREND EDITION CREATE & TRANSFORM MY WONDER LIP PALETTE * € 8,99
De 17 liptinten bieden mogelijkheden waaraan geen eind lijkt te komen. Behalve zacht nude en rozenhout is er ook intens blauw, goud en paars in het palet te vinden. Elke kleur kan solo worden gebruikt of gemengd met andere tinten in het mixvakje om zo een individuele tint te creëren. Er zijn ook drie transformer texturen voor een geweldige prisma finish op de lipkleur. De transformers met blauw, roze en gouden effecten kunnen worden gemengd met alle andere tinten in het palet maar ook op de lipkleur worden aangebracht voor nóg meer lipstijlen. Bevat ook een lippenbalsem, een mix tool en een applicator.
2e858 essence create 2526 transform my wonder face palette image front view closed - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “CREATE & TRANSFORM MY WONDER PALETTE”

 

558f8 essence2bcreate2b25262btransform2bmy2bwonder2bface2bpalette image front2bview2bopen - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “CREATE & TRANSFORM MY WONDER PALETTE”
1d93a essence2bcreate2b25262btransform2bmy2bwonder2bface2bpalette image side2bview2bopen - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “CREATE & TRANSFORM MY WONDER PALETTE”
ESSENCE TREND EDITION CREATE & TRANSFORM MY WONDER FACE PALETTE* € 8,99
Het gezichtspalet met 12 tinten is een toverfee voor je teint. Contouring, strobing, draping, dewy effecten, bronzing, blushes en highlighters: alles is mogelijk. Transformer texturen met prisma- effect of een gouden glans kunnen over de tinten worden gebruikt voor extra glanseffecten. Met bijgevoegd kwastje om de transformer texturen mee aan te brengen.
9a1f6 essence - PREVIEW │ESSENCE TREND EDITION “CREATE & TRANSFORM MY WONDER PALETTE”
Deze trend edition ga ik zeker in de gaten houden! Persoonlijk ben ik niet zo fan van zulke lip palettes omdat je deze lang niet zo makkelijk mee kunt nemen dan een lipsticks die in een huls zit. Vaak zijn het palettes die geen matte kleuren bevatten en zelf draag ik het liefst matte lipsticks. Maar toch trekt dit palette mijn aandacht. Het is namelijk geen gewoon lip palette maar het is een palette waarbij je, je eigen lipstickkleur kunt maken door kleuren met elkaar te mengen en dat lijkt mij super leuk om eens te proberen en er mee te gaan experimenteren. Veel ander merken kwamen al met zulke palette maar straks is er dus ook een budgetproof variant van Essence, hoe gaaf!. Ik ben voornamelijk heel benieuwd naar het oogschaduwpalette. Het zijn zeker kleuren die ik normaal ook zou dragen maar het leukste is dat er ook is gedacht aan de wenkbrauwen. Ook het face palette ziet er veel belovend uit. Er zitten flink wat diverse kleuren in om mee te contouren maar ook bevat het palette blush en highlighter! Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd geworden!
Volg:
Delen:

Plaats een reactie

 1. 20 februari 2018 / 09:56

  Wat leuk om te lezen zo'n preview! En vind de palette's er heel professioneel uitzien.
  Liefs,
  Yara

 2. 20 februari 2018 / 09:56

  Wat leuk om te lezen zo'n preview! En vind de palette's er heel professioneel uitzien.
  Liefs,
  Yara

 3. 20 februari 2018 / 10:44

  De oogschaduwkleurtjes zien er leuk uit, en de kleuren lijken mij goed voor een basispalette. Maar van een lippalette ben ik ook niet zo'n fan. Ik vind dat dit altijd zo snel vuil wordt… :s

 4. 20 februari 2018 / 10:44

  De oogschaduwkleurtjes zien er leuk uit, en de kleuren lijken mij goed voor een basispalette. Maar van een lippalette ben ik ook niet zo'n fan. Ik vind dat dit altijd zo snel vuil wordt… :s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge