RIMMEL STAY MATTE LIQUID LIP COLOUR

step0001 22 - RIMMEL STAY MATTE LIQUID LIP COLOUR

Welke vrouw houdt er nu niet van matte lipsticks? Wanneer ik voor kies om een lipstick te dragen, kies ik altijd voor een matte lipstick. Matte lipsticks vind ik zelf het fijnste om te dragen omdat ik de formule heel erg fijn vind, het ziet mooi uit, je hoeft ze niet vaak bij te werken en ze blijven de hele dag op zijn plaats zitten zelfs wanneer je iets eet of drinkt. Rimmel Londen heeft een aantal maanden geleden een complete collectie uitgebracht met matte liquid lipsticks. Al een aantal keren had ik deze kleur gezien bij Angela (ilovebudgetmakeup.nl) en wie mij al langer volgt weet dat ik een zwak heb voor roze matte lipsticks. Toen zij mij vertelde dat het de Rimmel Londen Stay Matte Liquid lipstick was in de kleur Rose & Shine en dat het haar favoriete lipstick was besloot ik deze te kopen. Benieuwd of het ook mijn favoriete lipstick is geworden? Klik en lees snel mee!

step0001 22 - RIMMEL STAY MATTE LIQUID LIP COLOUR

De Stay Matte Liquid Lipstick is een vloeibare lipstick en moeten met één laagje al zorgen voor een perfecte dekking. De lipsticks beloven een hoge kleurintensiteit en een fluweel matte finish te hebben die lang blijft zitten. Door de speciale formule blijft deze lipstick tot 12 uur lang op zijn plaats zitten zonder kleur te verliezen. Deze lipsticks zijn kissproof, touchproof en waterproof. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de lipstick gaat afgeven, ideaal toch?! In de ‘Stay Matte’ Liquid Lipstick lijn zitten acht verschillende kleuren die allemaal een matte finish hebben. Deze collectie bevat de meest uiteen lopende kleuren, van nude roze tinten tot aan paars, blauw, grijs en rood tinten. Ik besloot alleen de kleur Rose & Shine mee te nemen uit deze collectie maar ik vind het wel heel erg tof dat er nu ook ‘gekkere’ kleuren te koop zijn bij een drogist.

step0001 24 - RIMMEL STAY MATTE LIQUID LIP COLOUR

Qua vormgeving zien alle lipsticks uit deze collectie hetzelfde eruit (op de kleur na natuurlijk). De lipsticks hebben een matte doorzichtige huls met daarop de naam van de collectie en het merk en hebben een dop. Op de sticker aan de zijkant, vind je de naam en de kleur van de lipstick.

step0001 23 - RIMMEL STAY MATTE LIQUID LIP COLOUR

De lipsticks hebben hetzelfde systeem als bij een lipgloss. De applicator heeft in het midden een soort van reservoir waar het product terecht komt. Hierdoor heb je genoeg product om je lippen te kunnen voorzien van de juiste hoeveelheid product / dekking.

Swatches:

step0002 7 - RIMMEL STAY MATTE LIQUID LIP COLOUR

Oeh, dat ziet er heel goed uit. De lipstick is inderdaad goed gepigmenteerd en laat geen vlekken of strepen achter bij het swatchen. Ik ben heel erg benieuwd of hij ook zo mooi aanbrengt op de lippen.

 step0001 - RIMMEL STAY MATTE LIQUID LIP COLOUR

I love it!! Wat een prachtige kleur, hier hou ik echt van! Dit is echt zo’n kleur die bij elke make-uplook, outfit en gelegenheid past. Ik denk dat deze lipstick bij veel vrouwen en meiden mooi zal staan. Ondanks dat het een matte lipstick is, voelen mijn lippen niet extreem droog aan zoals dat vaak wel is bij de meeste matte liquid lipsticks. Daarnaast vind ik de geur van de lipsticks heel plezierig. Hij accentueert geen velletjes, droogt snel op, is makkelijk aan te brengen en met één laagje dekt hij al heel mooi. Zelf zou ik twee laagjes aanbrengen zodat hij overal perfect dekt.  De lipstick blijft enorm goed zitten, wel zal hij na een aantal uurtjes beginnen te slijten. Bij de meeste liquid lipsticks ontstaat er vaak zo’n lelijke omlijning rond om de lippen maar dat is zeker niet het geval bij deze lipsticks. Je hoeft niet bang te zijn dat er lelijk of opvallend eruit gaat zien en dat je voor schud loopt.

step0002 17 - RIMMEL STAY MATTE LIQUID LIP COLOUR

Conclusie:
Ik ben echt enthousiast! Ik denk dat ik een nieuwe favoriete lipstick erbij heb. De lipstick brengt fijn en makkelijk aan. De houdbaarheid van de lipstick is heel erg lang, of het echt 12 uur is weet ik niet. Hij zit comfortabel en fijn op de lippen zonder dat het extreem droog aanvoelt. Hij accentueert geen velletjes, droogt snel, denkt al met één laagje maar twee is het echt perfect, geen vlekken of strepen, slijt mooi zonder dat het er meteen heel lelijk of opvallend eruit ziet, kortom ik ben echt fan van deze lipstick(s).

De Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour zijn te koop voor € 6,99 (wat ik een mooie prijs vind voor zo’n fijne en goede lipstick) bij onder andere de Kruidvat, Etos, Trekpleister, DA en bol.com.

 

Volg allaboutbertinaBloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge