SPAM JE BLOG

2f63d test2b252812529 - SPAM JE BLOG

 

Vandaag mogen jullie weer helemaal los gaan want het is tijd voor een nieuwe spam je blogOp deze manier wil ik bloggers de kans geven om hun eigen blog te promoten op mijn blog. Ik vind het namelijk erg leuk om nieuwe blogs te ontdekken, maar ook dat mijn lezers nieuwe blogs ontdekken. Vandaag mogen jullie dus weer schaamteloos je blog promoten op allaboutbertina.nl. Spammen maar!

Volg:
Delen:

22 Reacties

 1. 15 april 2018 / 12:31

  Ooh wat lief, dankjewel!
  Ik ben Yara en ik blog vandaag exact 3 jaar op http://www.yaraloveshealthy.com. Yaraloveshealthy is een belgische beauty & lifestyleblog waar je verschillende artikelen kan vinden over wat mij zoal bezig houdt. In het dagelijkse leven ben ik Voeding- en dieetkunde studente, dus er zijn ook een aantal recepten en artikelen rond food en health te vinden. Momenteel focus ik vooral op beauty. Aangezien mijn blog vandaag 3 jaar bestaat, ben ik momenteel ook een kleine winactie aan het organiseren.

  Liefs,
  Yara

 2. 15 april 2018 / 12:31

  Ooh wat lief, dankjewel!
  Ik ben Yara en ik blog vandaag exact 3 jaar op http://www.yaraloveshealthy.com. Yaraloveshealthy is een belgische beauty & lifestyleblog waar je verschillende artikelen kan vinden over wat mij zoal bezig houdt. In het dagelijkse leven ben ik Voeding- en dieetkunde studente, dus er zijn ook een aantal recepten en artikelen rond food en health te vinden. Momenteel focus ik vooral op beauty. Aangezien mijn blog vandaag 3 jaar bestaat, ben ik momenteel ook een kleine winactie aan het organiseren.

  Liefs,
  Yara

 3. 15 april 2018 / 12:33

  Yeaah! Altijd leuk om je blog te spammen.
  Mijn blog (liefscarolien.nl) is een kopie van wie ik ben, wat ik leul vind en wat ik doe. Ik schrijf artikelen over fashion, beauty, lifestyle en regelmatig een persoonlijk artikel. Neem eens een kijkje tussen inmiddels al ruim 1000 artikelen!

 4. 15 april 2018 / 12:33

  Yeaah! Altijd leuk om je blog te spammen.
  Mijn blog (liefscarolien.nl) is een kopie van wie ik ben, wat ik leul vind en wat ik doe. Ik schrijf artikelen over fashion, beauty, lifestyle en regelmatig een persoonlijk artikel. Neem eens een kijkje tussen inmiddels al ruim 1000 artikelen!

 5. 15 april 2018 / 17:52

  Wat leuk. Wij zijn gulsen & Marleen. Collega's en vriendinnen die bloggen over lifestyle, bottle & bites, travel, beauty en meer. Kom je eens gezellig langs? Zien we je daar!

 6. 15 april 2018 / 17:52

  Wat leuk. Wij zijn gulsen & Marleen. Collega's en vriendinnen die bloggen over lifestyle, bottle & bites, travel, beauty en meer. Kom je eens gezellig langs? Zien we je daar!

 7. 15 april 2018 / 18:13

  Superleuk dat we even mogen spammen! Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn blog (www.daphnelippmann.nl)

 8. 15 april 2018 / 18:13

  Superleuk dat we even mogen spammen! Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn blog (www.daphnelippmann.nl)

 9. 15 april 2018 / 18:30

  Wat een leuk initiatief! Daar wil ik zeker wel gebruik van maken.  Mijn blog ( http://www.verdraaidmooi.com ) gaat over beauty en health. Verdraaid mooi: een naam met een dubbele betekenis en met een dikke knipoog naar mezelf. Je bent mooi zoals je bent, hoe je ook bent en wat je ook hebt.

 10. 15 april 2018 / 18:30

  Wat een leuk initiatief! Daar wil ik zeker wel gebruik van maken.  Mijn blog ( http://www.verdraaidmooi.com ) gaat over beauty en health. Verdraaid mooi: een naam met een dubbele betekenis en met een dikke knipoog naar mezelf. Je bent mooi zoals je bent, hoe je ook bent en wat je ook hebt.

 11. 16 april 2018 / 14:52

  Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog is modeaccro.blogspot.nl en gaat vooral over makeup en fashion. Ik schrijf reviews en bespreek trends of geef je shoptips. Af en toe komt er een lifestyle artikel langs!

 12. 16 april 2018 / 14:52

  Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog is modeaccro.blogspot.nl en gaat vooral over makeup en fashion. Ik schrijf reviews en bespreek trends of geef je shoptips. Af en toe komt er een lifestyle artikel langs!

 13. 19 april 2018 / 18:46

  Ah wat leuk dat je zo'n rubriek doet eens in de zoveel tijd! Ik blog als Kaboutermama.nl , over het leven met een eigenwijze peuter, een chronische ziekte én hoe ik het op heb gepakt toen ik niet wist dat ik zwanger was. In eerste instantie om het op therapeutische wijze van me af te schrijven, maar inmiddels om ook een beetje steun te bieden aan 'lotgenoten' van zowel het onverwachte ouderschap als de bindweefselaandoening die ik heb.

 14. 19 april 2018 / 18:46

  Ah wat leuk dat je zo'n rubriek doet eens in de zoveel tijd! Ik blog als Kaboutermama.nl , over het leven met een eigenwijze peuter, een chronische ziekte én hoe ik het op heb gepakt toen ik niet wist dat ik zwanger was. In eerste instantie om het op therapeutische wijze van me af te schrijven, maar inmiddels om ook een beetje steun te bieden aan 'lotgenoten' van zowel het onverwachte ouderschap als de bindweefselaandoening die ik heb.

  • Bertina
   Auteur
   29 mei 2021 / 10:09

   Wat super leuk dat we dezelfde interesses hebben. Ik ga zeker even een kijkje nemen op jouw blog. Bedankt voor het spammen van je blog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge