ALGEMENE VOORWAARDEN

REVIEW PRODUCTEN
Allaboutbertina is een beautyblog. Er verschijnen dus regelmatig reviews over beauty producten. Dit zijn producten die ik test en daarna mijn mening over geef. Veel van deze producten koop ik zelf, maar ook krijg ik producten opgestuurd van persbureaus, bedrijven en webshops om te testen. In elke review ben ik eerlijk ook al heb ik de producten gekregen. Zodra een product is opgestuurd voor een review kun je onderaan de blogpost een verwijzing vinden naar deze disclaimer en er staat duidelijk vermeld dat het gaat over een ontvangen product. Ben ik enthousiast over een product dan ben ik ook enthousiast. Mijn mening wordt niet beïnvloedt wanneer er een product is opgestuurd. Ik vind het belangrijk dat mijn lezers weten wat het beste en fijnste product is en waarom een product dat niet is. Het schrijven van een review kost veel tijd en onjuistheden en onvolledigheden kunnen niet altijd worden voorkomen.

GESPONSORDE ARTIKELEN
Daarnaast kun je ook gesponsorde artikelen vinden op allaboutbertina. Deze artikelen heten Advertorials. Deze artikelen schrijf ik altijd zelf. In zo’n artikel staan linkjes naar de website van het bedrijf / webshop en krijg daar voor betaald. Wel is het altijd een bedrijf / webshop die echt bij allaboutbertina past. Ik verdien dus een zakcentje met mijn blog waardoor ik weer kan investeren in aan mijn blog. Denk bijvoorbeeld aan webhosting, bewerking programma’s, camera’s, studiolampen, laptop, vervoer naar events,  attributen voor foto’s en producten ter review. Als het gaat om een Advertorial, Gesponsord of iets in die richting staat het ook onderaan in de blogpost.

WINACTIES
Bij de organisatie van een winactie ben ik (tenzij de prijs wordt verstuurd door derde) verantwoordelijk voor de prijs tot en met de afgifte van het pakket. Allaboutbertina kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het zoek raken van de prijs bij verzending. Ook kan allaboutbertina niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan het pakket tijdens de verzending. Prijzen worden uiteraard in goede staat verstuurd. Over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar wordt altijd eerlijk gekozen, dit doe ik met een ramdom namepicker. Bij een winactie staan alle verplichte voorwaarden waar je aan moet voldoen om deel te kunnen nemen. Als de verplichte voorwaarden niet worden gedaan, dan maak je automatisch geen kans op de prijs.  Per persoon is slechts één deelname toegestaan. Als je onder de 18 jaar bent, dien je toestemming te vragen aan je ouders. Als je meedoet aan winacties op allaboutbertina, dan ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden. Ook hoef je tijdens de winactie geen berichtjes te sturen met de vraag of de winnaar al bekend is heeft geen nut.

FOTOGRAFIE
Alle foto’s op allaboutbertina zijn zelf gemaakt, tenzij het anders vermeld staat in de blogpost. Alle rechten behoren dan ook toe aan allaboutbertina. Als je een foto wil gebruiken van de website, dan moet er bronvermelding bij staan naar het desbetreffende artikel, maar mag niet worden gebruikt zonder toestemming. Vraag dus altijd toestemming voordat je iets gebruikt van de site. Dit kan via het kopje Contact / Zakelijk.

De inhoud van allboutbertina kan veranderen zonder dat dit aangekondigd wordt. Het is mogelijk dat je een e-mail ontvangt als je een reactie op allaboutbertina achterlaat. Ik probeer zo snel mogelijk te reageren op reacties en e-mails.