OVER MIJ

Welkom op All About Bertina

Hi beauties! Welkom op mijn beautyblog All About Bertina! Hier deel ik sinds 2015 dagelijks allerlei beautyartikelen waarin ik je tips, tutorials, eerlijke reviews geef over make-up, skincare en nog meer! Daarnaast hou ik je graag op de hoogte van het allerlaatste beautynieuws en lanceringen. Of je nu opzoek bent naar betaalbare pareltjes of luxe high-end producten. Ik laat zien hoe je er fabulous uit kunt zien en welke producten echt je geld waard zijn, ongeacht je budget! 💄✨ Benieuwd wat voor apparatuur ik gebruik voor het bloggen? Check dan mijn equipment.

AllaBoutBertina 4 - OVER MIJ


Wie ben ik? – De persoon achter allaboutbertina.nl

MG 6633 1 - OVER MIJ

Mijn naam is Bertina (26) en ik de trotse eigenaresse van All About Bertina. Ik woon in het mooie Hardenberg, thuis bij mijn mijn vader, tweeling zus en sinds 27 oktober 2023 met mijn man. Bij ons thuis lopen er heel wat pootjes rond want wij hebben 2 honden, 3 poezen, 2 katten en een hamster.

Welke opleidingen heb ik gedaan? : administratief medewerker, onderwijsassistent, grafisch vormgever en sinds juli 2023 mag ik aan dit lijstje ook professioneel fotograaf toevoegen.

Wat ik doe naast mijn blog All About Bertina: Sinds augustus 2023 sta ik officieel in geschreven als zelfstandig fotograaf en hoop ik andere mensen te inspireren en te betoveren met mijn landschapsfoto’s. Mocht je benieuwd zijn naar mijn werk? Neem dan een kijkje op mijn fotografie website.

 

All About Bertina bestaat officieel sinds 27 juli 2015! Toen ik startte met deze blog wist nog niet zo goed of ik alleen over beauty wilde schrijven. Daarom heb ik toen gekozen voor een naam waarbij ik niet meteen vast zat aan één onderwerp. Inmiddels voelt de naam zo vertrouwt en is bij velen van jullie bekend, dat ik nooit de behoefte heb gevoelt om de naam aan te passen.

 


Mijn missie als beautyblogger

Mijn missie als beautyblogger is om anderen te inspireren en te informeren over alles wat te maken heeft met beauty. Ik wil mijn lezers voorzien van eerlijke en betrouwbare reviews, handige tips en leuke tutorials, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen en zich zelfverzekerd kunnen voelen. Op allaboutbertina.nl deel ik mijn persoonlijke ervaringen met verschillende beautyproducten, van make-up tot huidverzorging en haarverzorging. Ik wil anderen helpen bij het maken van weloverwogen keuzes en ik sta altijd open voor vragen en suggesties.

Daarnaast vind ik het belangrijk om een positieve en inclusieve community te creëren waar iedereen zich welkom en geaccepteerd voelt. Ik moedig mijn lezers aan om hun eigen schoonheid te omarmen en te vieren, ongeacht hun achtergrond of huidtype.

Samen met mijn lezers wil ik een plek creëren waar we elkaar kunnen inspireren, ondersteunen en enthousiast kunnen worden over alles wat met beauty te maken heeft. Ik geloof dat iedereen het recht heeft om zich mooi en zelfverzekerd te voelen, en ik wil graag mijn steentje bijdragen aan dat gevoel. All About Bertina is gericht op vrouwen tussen de 16 – 30 jaar.

All About Bertina heeft o.a. samengewerkt met: Essence – HEMA Nederland – Pink Gellac – Young Beauty – Blisso.nl – Newpharma –  Rimmel Londen


Hoe het allemaal begon…

In 2013 begon ik met het lezen van blogs en het wekte steeds meer interesse om zelf met beauty te gaan experimenteren en om mijn ervaringen en mening met anderen te delen. Er waren toen nog lang niet zoveel blogs en beautyvideo’s als nu. Het leek me daarom leuk om een eigen blog te starten en vroeg ik aan mijn tweelingzus Hanneke of zij het leuk vond om mij daarbij te helpen of om eventueel samen er eentje te beginnen. De laatste opties is gebeurd en aan de keukentafel ontstond ‘Makeyourbeautiful21’ een naam die mijn moeder voor onze blog had verzonnen. Al snel groeide onze lezers aantallen en hoe meer het bij mij begon te kribbelen voelde Hanneke het tegenover gestelde. We hadden beide een hele andere kijk op de invulling van onze blog en opgegeven moment wilde Hanneke ermee stoppen en zich richten op andere dingen.

Op 27 juli 2015 besloot ik dat het tijd was voor een frisse, nieuwe start en een nieuwe naam en al snel ontstond ‘All About Bertina’. Een naam waar je eigenlijk alle kanten mee op kunt omdat ik niet goed wist of ik altijd beautyreviews wilde blijven schrijven.

Uiteindelijk is het altijd een beautyblog gebleven en begon ik dagelijkse met het schrijven over alles wat te maken heeft met beauty en inmiddels is het uitgegroeid tot iets groots waar ik alle dagen nog onwijs trots op ben. Met mijn online platform hoop ik nog meer vrouwen/ meiden te mogen inspireren en te helpen bij hun zoektocht naar de allerfijnste producten die echt je geld waard zijn.

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest