ACTION 3-DELIGE OVAL BRUSHES

5d07d action2bbrushes - ACTION 3-DELIGE OVAL BRUSHES
De Action is de laatste tijd goed bezig als het gaat op beautygebied. Voor een heel fijn prijsje scoor ik de laatste tijd steeds meer toppertjes uit hun beautyassortiment die echt het kopen waard zijn. Aantal maanden geleden waren deze oval brushes een hype, overal zag je deze handig tool voorbij komen en iedereen had het erover maar ze waren best wel prijzig. Gelukkig kwamen er al snel merken met betaalbare varianten en nu zijn ze dus ook te koop bij Action. Tijd om ze te gaan testen! Kijk en lees je mee?

En een langere tijd werk ik met de oval bruches van de Primark die ik cadeau had gekregen van mijn zus. Zelf vind ik deze heel erg fijn om make-up mee uit te blenden maar toch was ik gelijk erg nieuwsgierig naar deze kwasten van de Action. Eens kijken of deze oval brushes net zo fijn zijn als van de Primark of dat ze het kopen niet waard waren en uiteindelijk in de kliko belanden.
25d71 dsc052942b252812529 - ACTION 3-DELIGE OVAL BRUSHES
199cd dsc052912b252812529 - ACTION 3-DELIGE OVAL BRUSHES

De kwasten zitten in een kartonendoosje met een donkere uitstraling. Persoonlijk vind ik de verpakkingskleur een beetje tegenvallen want door de donkere kleur valt het product minder snel op in het schap waardoor het dus minder snel de aandacht trekt en dat is natuurlijk wel zonde van zo’n product wat zo’n grote rage was in beautyland. De oval brushes zijn gemaakt van zachte nylon haren en voelen waardoor zacht aan op de huid. Meestal zijn de kwasten van de Action hard en stekelig die uiteindelijk in de kliko belanden omdat ze niet fijn zijn om mee te werken dus tot nu toe ziet het er goed uit…gelukkig!

5b5d8 dsc052852b252812529 - ACTION 3-DELIGE OVAL BRUSHES

 

De set bestaat uit drie verschillende bruches. Natuurlijk kun jezelf weten waarvoor je ze gebruikt maar volgens de verpakking kun je de oval brushes voor het volgende gebruiken:

Kleine rechte borstel: Voor nauwkeurige oogmakeup, natuurlijke wenkbrauwen en concealer. (Zelf gebruik ik deze liever om mijn neus te contouren met een fijne contourkleur).
Middelgrote ovale borstel: Voor contouring, highlighting en concealer. (Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar het blenden van undereye concealer).
Grote ovale borstel: Voor foundation, shaping en contouring, blushing, strobing en bronzing. (Mijn voorkeur is het aanbrengen van foundation)

 

444c6 dsc052822b252812529 - ACTION 3-DELIGE OVAL BRUSHES
10214 dsc052652b252812529 - ACTION 3-DELIGE OVAL BRUSHES

 

Ik heb ze alle drie voor jullie getest en eigenlijk ben ik best wel onder de indruk van dit trio. De kleine brush vind ik zelf om mee te contouren omdat ze hele strakke lijnen kunt zetten omdat de haartjes dicht op elkaar staan en de brush is klein en daardoor super makkelijk in gebruik. De middelgrote brush is toch wel mijn favoriet en gebruik ik dagelijks om concealer mee uitblenden.

Hij haalt niet het product weg en laat geen strepen achter wanneer ik het product uit blend maar zorgt juist voor een heel mooi egaal resultaat zoals je het verwacht van zo’n brush. En dan heb je nog de grootste blush uit dit trio! Zelf draag ik nauwelijks foundation maar om deze brush goed te testen maakte ik een uitzondering en bracht met deze brush foundation aan maar ook hierbij geen enkele vlek of streep te bekennen. Hij werkt zó fijn! Je kunt heel snel werken omdat hij zo’n groot oppervalk heeft, waardoor je binnen no time klaar bent met de basis. Ook geeft hij geen cakey effect maar zorgt juist voor een mooi air brush effect van mijn foundation. Het ziet er zo egaal en bijna natuurlijk uit. Ik ben echt oprecht verrast door dit setje!
fc7d8 img 11452b252812529 - ACTION 3-DELIGE OVAL BRUSHES

 

En hier zie je het eindresultaat met het gebruik van de Action kwasten. Zoals ik al zei ik ben echt verrast, het is zo’n fijne set in gebruik en dat voor zo’n heerlijk prijsje, love it!

 

a949d dsc052612b252812529 - ACTION 3-DELIGE OVAL BRUSHES

 

Conclusie:
Ik ben zó verbaast over deze set maar wel echt op een hele positieve manier! Met dit trio heb je binnen no time je basis perfect zitten en dat zorgt ervoor dat de rest van je make-up ook mooi en goed op zijn plaats zit. Het resultaat is zoveel mooier als met een beautyblender of kwasten die ik normaal gebruik en deze zijn veel fijner en zachter dan de oval brushes van Primark. Dit setje is zo zacht, blend het product goed uit, je verliest geen product ondanks dat de haren kort op elkaar staan. Enige nadeel is dat dit soort items vaak tijdelijk verkrijgbaar zijn bij de Action dus mocht je deze set graag willen neem dan snel een kijkje op de beautyafdeling in de Action want ze zijn echt het kopen waard!
Action 3-delig  oval brushes set kost €3,49 en zijn te koop bij de Action.
Heb jij dit setje al in je bezit of laat je deze liever liggen? 
Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest
Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 15 oktober 2017 / 16:04

    Ik had zelf ook een keer zo'n kwastje gekocht voor het blenden van mijn concealer! Werkt fijn, maar toch gebruik ik weer een kleine beautyblender (: Fijn dat deze kwasten bevallen.

  2. 15 oktober 2017 / 16:04

    Ik had zelf ook een keer zo'n kwastje gekocht voor het blenden van mijn concealer! Werkt fijn, maar toch gebruik ik weer een kleine beautyblender (: Fijn dat deze kwasten bevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge