DRAAIDLOOS OPLADEN MET QI: HOE WERKT HET EIGENLIJK EN WAT IS MIJN EVERVARING ERMEE? + WIN 25 EURO SHOPTEGOED BIJ DRAADLOZEOPLADERCENTER.NL (GESLOTEN)

DSC00579 1 InPixio - DRAAIDLOOS OPLADEN MET QI: HOE WERKT HET EIGENLIJK EN WAT IS MIJN EVERVARING ERMEE? + WIN 25 EURO SHOPTEGOED BIJ DRAADLOZEOPLADERCENTER.NL (GESLOTEN)

Wij doen het allemaal: Snapchatten, WhatsAppen, foto’s plaatsen , posten liken, reageren onder foto’s/ berichten, muziek luisteren, bellen, sms’en en natuurlijk internetten. Kortom onze mobiel heeft heel wat te voorduren waardoor batterij snel leeg gaat. Via draadlozeopladercenter.nl kreeg ik de kans om voor het eerst een draadloze oplader te testen. Met het draadloze Qi-laadstation kun je heel gemakkelijk smartphone opladen zonder kabel. In dit artikel vertel ik je hoe het precies werkt en wat mijn ervaring is met een draadloze oplader en ik ga jullie vertellen of ik deze gadget wel of niet het kopen waard vind. Maar dat is niet alles want ik mag ook nog eens 25 euro shoptegoed weggeven aan één van jullie! Benieuwd? Klik en lees snel veder!

Draadlozeopladercenter.nl is een webshop met een uitgebreid aanbod van meer dan 1000 verschillende draadloze opladers, Qi opladers, wireless Charger, draadloze powerbanks en autoladers. Laatst ontving ik een mailtje met de vraag of ik een draadloze oplader wilde proberen. Zelf had ik nog nooit een draadloze oplader geprobeerd dus het leek mij leuk om zo’n gadget eens uit te testen omdat je dan geen gedoe meer hebt met kabeltje die in de knoop zit of te kort is om je telefoon te kunnen opladen. Leek mij gewoon heel erg handig en praktisch dus het proberen waard!

DSC00543 1 InPixio - DRAAIDLOOS OPLADEN MET QI: HOE WERKT HET EIGENLIJK EN WAT IS MIJN EVERVARING ERMEE? + WIN 25 EURO SHOPTEGOED BIJ DRAADLOZEOPLADERCENTER.NL (GESLOTEN)

DSC00554 1 - DRAAIDLOOS OPLADEN MET QI: HOE WERKT HET EIGENLIJK EN WAT IS MIJN EVERVARING ERMEE? + WIN 25 EURO SHOPTEGOED BIJ DRAADLOZEOPLADERCENTER.NL (GESLOTEN)

DSC00553 1 - DRAAIDLOOS OPLADEN MET QI: HOE WERKT HET EIGENLIJK EN WAT IS MIJN EVERVARING ERMEE? + WIN 25 EURO SHOPTEGOED BIJ DRAADLOZEOPLADERCENTER.NL (GESLOTEN)

Al snel viel mijn oog op de NILLKIN Draadloze Oplader. Deze draadloze oplader heeft naast de Qi-laadstation ook nog 4 USB poorten waardoor je dus meerdere apparaten / smartphones kunt opladen. Deze USB poorten zitten aan de zijkant van de oplader en worden beschermd door een klepje waardoor er geen stof of ander soort vuil bij kan komen dit geldt ook voor de plug-in voor de adapter. Aan de zijkant vind je ook een klein LED lampje waaraan je kunt zien dat de oplader voorzien is van stoom waardoor het lampje wit kleurt. Maakt de telefoon / Qi ontvanger contact met de oplader kleur het lampje blauw. Daarnaast is de draadloze oplader voorzien van een anti-slip laadoppervlak zodat jij smartphone goed blijft liggen tijdens het opladen.

DSC00545 2 InPixio - DRAAIDLOOS OPLADEN MET QI: HOE WERKT HET EIGENLIJK EN WAT IS MIJN EVERVARING ERMEE? + WIN 25 EURO SHOPTEGOED BIJ DRAADLOZEOPLADERCENTER.NL (GESLOTEN)

Naast de oplader zelf  wordt er nog een adapter, USB kabel en handleiding bij geleverd. Wat ik zelf wel als een nadeel heb ervaren is dat de handleiding niet in het Nederlands of Engels is waardoor ik eerst research moest doen op Internet om te weten hoe ik de oplader precies werkte. De draadloze oplader laadt het toestel op met behulp van Qi technologie. Voor smartphones zonder draadloze laadfunctie is er een Qi ontvanger zodat je als nog gebruik kunt maken van het draadloos opladen. Op deze manier kun je toch bijvoorbeeld draadloos opladen met IPhone.

DSC00565 1 - DRAAIDLOOS OPLADEN MET QI: HOE WERKT HET EIGENLIJK EN WAT IS MIJN EVERVARING ERMEE? + WIN 25 EURO SHOPTEGOED BIJ DRAADLOZEOPLADERCENTER.NL (GESLOTEN)

DSC00564 1 - DRAAIDLOOS OPLADEN MET QI: HOE WERKT HET EIGENLIJK EN WAT IS MIJN EVERVARING ERMEE? + WIN 25 EURO SHOPTEGOED BIJ DRAADLOZEOPLADERCENTER.NL (GESLOTEN)

DSC00570 1 InPixio - DRAAIDLOOS OPLADEN MET QI: HOE WERKT HET EIGENLIJK EN WAT IS MIJN EVERVARING ERMEE? + WIN 25 EURO SHOPTEGOED BIJ DRAADLOZEOPLADERCENTER.NL (GESLOTEN)

Deze Qi ontvanger stop je heel gemakkelijk in je telefoon, waar jij normaal je oplader aan zou sluiten. Het enige wat je dan hoeft te doen is de Qi ontvanger boven op de laadoppervlak te leggen en daarboven op je telefoon die aangesloten zit aan de Qi ontvanger en dan laat hij je telefoon op. Deze NILLKIN Draadloze Oplader is in de lengte en breedte 13,1 cm, hoogte is 9,2 en het gewicht is 653 g. Hij heeft een modern design wat ik zelf heel erg mooi vind aan deze oplader en is heel compact zodat jij hem makkelijk overal mee naar toe kunt nemen.

DSC00575 1 - DRAAIDLOOS OPLADEN MET QI: HOE WERKT HET EIGENLIJK EN WAT IS MIJN EVERVARING ERMEE? + WIN 25 EURO SHOPTEGOED BIJ DRAADLOZEOPLADERCENTER.NL (GESLOTEN)

Daarnaast biedt de webshop 1 jaar garantie en mocht deze of een andere draadloze oplader uit de webshop toch niet helemaal bevallen dan krijg jij je geld terug. Daarnaast biedt de webshop een snelle verzending aan namelijk voor 16:00 besteld , morgen in huis. De draadloze oplader zelf had ik inderdaad de volgende dag in huis, alleen daarna is het mis gegaan ergens in de communicatie waardoor ik het product heel lang niet kon gebruiken omdat ik geen Qi ontvanger had ontvangen omdat mijn IPhone SE geen draadloze laadfunctie heeft waardoor ik het product niet kon testen. Gelukkig heeft de webshop dit goed opgelost en heeft meteen een Qi ontvanger besteld en deze naar mij opgestuurd zodat de draadloze oplader nu echt kon gebruiken want het zou zonder zijn als je een product hebt waar je niks mee kunt.

DSC00591 2 - DRAAIDLOOS OPLADEN MET QI: HOE WERKT HET EIGENLIJK EN WAT IS MIJN EVERVARING ERMEE? + WIN 25 EURO SHOPTEGOED BIJ DRAADLOZEOPLADERCENTER.NL (GESLOTEN)

Conclusie:

Het is een leuke gadget om te hebben omdat je geen gedoe meer hebt met een kabeltje waarmee jij je telefoon kunt oplaten maar echt draadloos is hij niet helemaal. Je bent dan niet de oplader nodig van jouw telefoon om hem op te laden maar wel moet de draadloze oplader voorzien worden van stoom door de adapter die erbij zit anders werkt hij niet! Niet alle smartphones hebben de mogelijkheid om draadloos te kunnen opladen waardoor je dus een Qi ontvanger bij moet bestellen om echt ‘draadloos’ te kunnen opladen.  De prijs van deze Qi ontvanger is een beetje afhankelijk wat voor USB type je telefoon heeft maar de prijzen ligt tussen de € 9,99 – € 16,99.  Ik heb gekozen voor de NILLKIN Draadloze Oplader maar er zijn heel veel soorten verkrijgbaar in de webshop en de prijzen zijn daarin wel heel erg gevarieerd. Maar als je kijkt naar het totaalplaatje ben jij best wel wat geld kwijt aan een oplader en Qi ontvanger dus de een zou het kopen zeker waard vinden en de ander zou zeggen van ik vind het te prijzig en een gewone oplader werkt ook prima. En dan nu terug naar de NILLKIN Draadloze Oplader zelf. Ik vind hem er mooi uitzien, hij is stevig en kan zeker tegen een stootje, hij is heel compact en makkelijk mee te nemen. Ook laadt hij snel de telefoon op en je kan dus meerdere apparaten / smartphones aansluiten omdat hij 4 USB poorten heeft aan de zijkant die beschermd worden door een klepje zodat er geen vuil erin kan komen. Daarnaast heeft hij ook een anti-slip laadoppervlak zodat jouw smartphone goed blijft liggen tijdens het opladen.  Wanneer je een hoesje om je telefoon hebt raad ik jou wel aan om deze even af te doen wanneer jij je telefoon wilt opladen omdat hij door de dikte van het hoesje geen contact kan maken met de oplader mocht je gebruik maken van een Qi ontvanger.

Mocht jij benieuwd zijn hoe het is om je telefoon op te laden met een draadloze oplader van draadlozeopladercenter.nl dan is dit jouw kans! Namens de webshop mag ik 25 euro shoptegoed weggeven aan één van jullie.  Wat moet je hiervoor doen?

Extra kans maken?

 • Like & deel de post van de winactie op Facebook

De winactie loopt tot 11 september tot 00:00 daarna zal ik contact op nemen met de winnaar via een DM of via een mail. Reageert hij/zij niet binnen 24 uur, dan wordt er een nieuw winnaar gekozen. Berichtjes sturen met de vraag wie de winnaar is, heeft geen nut.

Succes iedereen!

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. Mr. Koning
  6 september 2018 / 20:01

  Hallo Bertina,

  Ik doe mee met de winactie!
  Groetjes,

  Alexander Koning

 2. Pern
  8 september 2018 / 00:28

  Wat een super recensie! Ik zit zeker te overwegen eentje te halen!

 3. Marina Korink
  10 september 2018 / 20:59

  Wat gaaf! Deze zouden wij zeker kunnen gebruiken! Met 4 telefoons in huis moet er altijd wel een aan de lader. Ik doe mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge