ESSENCE CUBANITA JUMBO HIGHLIGHTER

bc3e4 essence2bcubanta2bhighlighter - ESSENCE CUBANITA JUMBO HIGHLIGHTER

Kom naar Cuba! Met de nieuwe trend edition reist Essence naar het land van de ritmische dansen en kleurrijke Cadillacs. Toen ik het persbericht binnen kreeg en deze highlighter zag staan wist ik dat ik deze wilde scoren. Ik was meteen verkocht door het leuke patroontje en gelukkig lagen er nog twee in het schap. Vandaag vertel ik je alles over de Essence Cubanita Jumbo Highlighter, kijk en lees je mee?d7d4e essence2bcubanta2bjumbo2bhighlighter2b1 - ESSENCE CUBANITA JUMBO HIGHLIGHTER

De collectie bestaat uit zomerse producten met sprekende kleuren en prints. Ik kocht uit deze trend edition het wenkbrauwkwastje en de jumbo omdat deze mij het meeste  aanspraken en zeg nu zelf je kunt nooit genoeg highlighters hebben, toch?

58369 dsc045982b252832529 - ESSENCE CUBANITA JUMBO HIGHLIGHTER

De vormgeving is vrij simpel, zoals we dat van Essence gewent zijn maar daardoor valt het super leuke patroontje op de highlighter meteen op. De highlighter zit in een stevig plastic verpakking en heeft een doorzichtig deksel. Op de voorkant vind je uit welke collectie de highlighter komt en wat voor soort highlighter het is. Op de achterkant vind je de naam van het product en de ingrediënten. De highlighter heeft een inhoud van 20 gram en is dus extra groot waardoor je extra lang plezier hebt van deze highlighter. De naam jumbo past dan ook goed bij deze beauty.

55fd2 dsc046032b252842529 - ESSENCE CUBANITA JUMBO HIGHLIGHTER
41b22 dsc046142b252842529 - ESSENCE CUBANITA JUMBO HIGHLIGHTER

Als je de verpakking open maakt komt meteen een heerlijke geur van kokos je tegemoet. De highlighter ziet er prachtig uit door het bladerenpatroon, daar heeft Essence heel tijd in gestoken.
Met deze highlighter blijft het altijd zomer in je stash, wat deze highlighter straalt een en al zomer uit. Jammer dat de print langzaam zal vervagen naarmate je het vaker gebruikt, maar dat nemen we maar voor lief. Helaas was hij in de winkel al een keer geswatched waardoor het printje al een beetje vervaagd was maar ze hadden er nog twee en deze zag er beter uit dan de andere. Jammer genoeg kunnen mensen verpakkingen niet dicht laten maar ik vond hem te mooi om hem te laten liggen.

Swatches:
9b6b5 swatch2bessence - ESSENCE CUBANITA JUMBO HIGHLIGHTER

 

Het is een gouden highlighter en geeft daardoor een warme, zomerse glans aan je jukbeenderen. Ik vind hem er mooi uitzien en hij is zowel geschrikt voor lichte als donkere huidjes. Hij zit natuurlijk in de zomercollectie dus hij past ook goed bij een gebruinde tint. De pigmentatie van deze highlighter is zeker goed, wel is hij vrij poederig. Hierdoor zal hij niet heel zuinig in gebruik zijn maar hij is jumbo dus maak je daar maar niet te veel zorgen over.

 

f3b01 img 1099 - ESSENCE CUBANITA JUMBO HIGHLIGHTER
Highlighters zijn altijd lastig te fotograferen maar ik heb mijn best gedaan! Hij heeft een prachtige subtiele warme gouden glans. Maar mocht je meer houden van een wow-effect dat kan ook met deze highlighter want hij is goed op te bouwen. Een ideale highlighter voor een basic make-up look voor naar school of het werk.

9ae6b dsc046072blal - ESSENCE CUBANITA JUMBO HIGHLIGHTER

Conclusie:
Ik vind het een prachtige highlighter voor zo’n low-budgetmerk als Essence. Hij is goed gepigmenteerd en heeft een prachtige gouden glans. De highlighter is goed op te bouwen en je hebt ook nog eens heel veel product voor een heel aantrekkelijk prijsje. Deze zomerse highlighter is niet alleen geschikt voor de lichte huidjes maar ook als een donkere huid hebt. Jammer dat het printje op de highlighter na loop van het gebruiken verdwijnt maar door de kokos geur heb je altijd een beetje zomer in huis.

De Essence Cubanita Jumbo highlighter kost € 3,89 De collectie was tot half augustus verkrijgbaar bij Kruidvat & Trekpleister maar mocht je hem nog ergens kunnen scoren twijfel vooral niet!
Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge