I HEART MAKEUP NAKED CHOCOLATE EYESHADOW PALETTE

c634b img 0901 - I HEART MAKEUP NAKED CHOCOLATE EYESHADOW PALETTE

Naast de Chocolate bar van Too Faced, ben ik ook helemaal verliefd op deze chocolade reep van I Heart Make-up. Zelf ben ik dol op witte chocolade en ik hoop dat dit pallet ook mooie chocolade kleuren bevat. Ben jij benieuwd wat mijn eerste indruk is van dit pallet? Lees snel verder!
52cf6 img 0894 - I HEART MAKEUP NAKED CHOCOLATE EYESHADOW PALETTE

95769 img 0918 - I HEART MAKEUP NAKED CHOCOLATE EYESHADOW PALETTE

 I Heart Makeup Naked Chocolate Eyeshadow Palette heeft 16 prachtige chocolade kleurig oogschaduws waaronder twee highlighters. Dit palletje kun je online kopen maar vanaf 10 november kun je hem ook kopen bij de Trekpleister en vanaf 24 november bij de Kruidvat. Ze zullen ongeveer tot December verkrijgbaar zijn dus wees er snel bij!  Dit pallet wil ik al maanden lang hebben en eindelijk zag ik hem staan in de folder van de Trekpleister. Mijn hart maakte een sprongetje van blijdschap en voor ik het wist had ik eindelijk dit mooie pallet in mijn bezit. Zelf draag ik heel vaak bruine tinten oogschaduw, dus dat zit zeker wel goed met dit pallet.

436c7 img 0915 - I HEART MAKEUP NAKED CHOCOLATE EYESHADOW PALETTE
Wauw wat een mooie kleuren bevat dit pallet, iedere kleur heeft zijn eigen chocolade naam. Dit pallet bevat matte en glanzende oogschaduws. Prachtige warme kleuren ondanks dat het pallet heel neutraal gehouden is. De kleuren passen heel goed bij het uiterlijk. Iedere kleur heeft zijn eigen blokje, de highlighters hebben iedere twee blokjes. Zelf vind ik het super handig dat er zo’n grote spiegel in het pallet zit.

 Swatches:

2aeb7 img 0997 - I HEART MAKEUP NAKED CHOCOLATE EYESHADOW PALETTE
 Smoothy- Divine- Mocha Lover – Dipped – Choco-fest
632ee img 1002 - I HEART MAKEUP NAKED CHOCOLATE EYESHADOW PALETTE
                  
 Adorable – Buttons – Frosted Choco – Delight – Sweet Shop – Sugar
2416b img 1007 - I HEART MAKEUP NAKED CHOCOLATE EYESHADOW PALETTE
 Double Dip – Tob-le-rone – Wonka – Milky – Way
18856 img 1138 - I HEART MAKEUP NAKED CHOCOLATE EYESHADOW PALETTE
De pigmentatie is echt super goed, de lichte matte kleurtjes zijn wat minder gepigmenteerd. Wat een prachtige glans hebben deze oogschaduws. 

7c051 img 1144 - I HEART MAKEUP NAKED CHOCOLATE EYESHADOW PALETTE

66bd6 img 0912 - I HEART MAKEUP NAKED CHOCOLATE EYESHADOW PALETTE

Conclusie:
I Heart Makeup Naked Chocolate Eyeshadow Palette is een prachtig pallet die ik veel erbij ga pakken. Ook zitten er hele mooie kleuren in voor een feestlook. Er zitten heel goede gepigmenteerde oogschaduws in met mooie effecten, jammer genoeg de de matte kleuren minder goed gepigmenteerd. De oogschaduws zijn makkelijk aan te brengen en te blenden. De kleuren blijven de geduurende dag intens. Een heel mooi en goed pallet voor een hele voordelig prijs.Echt een hele goede zet van Kruidvat en de Trekpleister om deze te verkopen  met de feestdagen. Vergeet hem zeker niet op je wishlist te zetten voor sinterklaas of kerst! Echt een heerlijk pallet waar ik zeker geen genoeg van krijgen. Dit word zeker een favoriet.

 

I Heart Makeup Naked Chocolate Eyeshadow Palette kost € 7,99 – tijdelijk te koop bij Trekpleister
Volg:
Delen:

Plaats een reactie

 1. 24 november 2015 / 10:19

  Hopelijk kan ik ook een palette scoren bij Kruidvat! Ziet er geweldig uit!

 2. 24 november 2015 / 10:19

  Hopelijk kan ik ook een palette scoren bij Kruidvat! Ziet er geweldig uit!

 3. 24 november 2015 / 10:40

  Deze palette staat ook hoog op mijn lijstje! Hopelijk kan ik hem vinden bij de kruidvat.

 4. 24 november 2015 / 10:40

  Deze palette staat ook hoog op mijn lijstje! Hopelijk kan ik hem vinden bij de kruidvat.

 5. 24 november 2015 / 22:41

  Aaaaaa shit. Had ik hem toch maar gekocht. Hij is zo mooi!

 6. 24 november 2015 / 22:41

  Aaaaaa shit. Had ik hem toch maar gekocht. Hij is zo mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge