I LOVE MARBLE ♥ DE LEUKSTE ITEMS VOOR JOU!

2a9ec marble - I LOVE MARBLE ♥ DE LEUKSTE ITEMS VOOR JOU!
I love marble! Wie is er tegenwoordig niet gek op marmeren items? Inmiddels heb ik al heel wat items op mijn kamer in dit leuke printje. Maar ook fotografeer ik het liefst producten voor mijn blog op een marble ondergrond. Kan jij er ook geen genoeg van krijgen en blijf jij ook alleen maar dingen kopen in marble print? Vandaag deel ik met jullie de leukste items! Kijk je mee?

 

db26b marble - I LOVE MARBLE ♥ DE LEUKSTE ITEMS VOOR JOU!

8509b marble2 - I LOVE MARBLE ♥ DE LEUKSTE ITEMS VOOR JOU!

Ben jij ook een marble addicted? En welk item(s) vind jij het leukste?

Volg:
Delen:

Plaats een reactie

 1. 13 maart 2017 / 07:21

  Pretty marble spulletjes! Vooral de digitale klok vind ik supergaaf!

 2. 13 maart 2017 / 07:21

  Pretty marble spulletjes! Vooral de digitale klok vind ik supergaaf!

 3. 13 maart 2017 / 09:24

  Ik vind de marmeren stijl echt enorm leuk! Dank je wel voor het delen van dit artikel. Over 2 weken ga ik verhuizen en mijn wandklok van de Action gaat niet mee, ik ben verliefd geworden op die wandklok van bol.com! Hebben!
  liefs

 4. 13 maart 2017 / 09:24

  Ik vind de marmeren stijl echt enorm leuk! Dank je wel voor het delen van dit artikel. Over 2 weken ga ik verhuizen en mijn wandklok van de Action gaat niet mee, ik ben verliefd geworden op die wandklok van bol.com! Hebben!
  liefs

 5. 13 maart 2017 / 13:53

  Ik ben er ook zo dol op, je krijgt er gewoon geen genoeg van. Ik had laatst voor tien euro nog een marmeren bijzettafeltje gescoord bij de Action. Dat is al snel! Wat leuk dat je gaat verhuizen. Die klok van bol.com is inderdaad zo leuk, die gaat vast mooi staan in jullie nieuwe woning! <3

 6. 13 maart 2017 / 13:53

  Ik ben er ook zo dol op, je krijgt er gewoon geen genoeg van. Ik had laatst voor tien euro nog een marmeren bijzettafeltje gescoord bij de Action. Dat is al snel! Wat leuk dat je gaat verhuizen. Die klok van bol.com is inderdaad zo leuk, die gaat vast mooi staan in jullie nieuwe woning! <3

 7. 13 maart 2017 / 14:19

  Ik vind niet alles mooi, maar ik kan marble zeker wel waarderen 🙂 Ik heb laatste een marmeren wandklok ontvangen, heel blij mee!

 8. 13 maart 2017 / 14:19

  Ik vind niet alles mooi, maar ik kan marble zeker wel waarderen 🙂 Ik heb laatste een marmeren wandklok ontvangen, heel blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge