PREVIEW │ PUPA GOLD ME CHRISTMAS COLLECTION

PUPA GOLD ME CHRISTMAS COLLECTION 1 - PREVIEW │ PUPA GOLD ME CHRISTMAS COLLECTION

De PUPA Christmas 2019 collectie is het feest van de iconische kleur die de meest magische periode van het jaar oproept: goud. Rijkdom en helderheid vieren de boventoon waarbij de weelde van goud gedempt wordt door een eigentijds design. De ogen worden versterkt door verschillende kleurnuances goud, van brons tot champagne en platina. Zij krijgen nog meer diepte door de toevoeging van intense paarstinten. Het gezicht wordt verfraaid met een waterval van zilveren parels die het gevoel van kostbare diamanten oproepen. De lippen worden omhuld door kleuren als bloedrood en robijn, verfraaid met een zacht metallic finish en een nieuwe sensoriële textuur die verrassend voelt na het aanbrengen. Meer weten of benieuwd naar deze nieuwe producten? Klik en lees snel mee!

pupa gold me eyeshadow palette - PREVIEW │ PUPA GOLD ME CHRISTMAS COLLECTION

Gold me! palette – € 31,95
In het Gold Me! palette zitten 7 verschillende tinten oogschaduws in drie verschillende texturen, namelijk mat, 3D metallic en satijnzacht. en breng de gouden oogschaduw aan over het gehele bewegende ooglid en langs de onderste wimperrand. Breng daarna de bronskleurige oogschaduw aan tussen het bewegende ooglid en de arcadeboog.

pupa liquid metaliner - PREVIEW │ PUPA GOLD ME CHRISTMAS COLLECTION

Liquid Metaliner – € 19,50
Super creamy eyeliner met een volle textuur en een 3D effect. Houd de applicator horizontaal om het aanbrengen op de wimperrand gemakkelijker te maken. Trek een lijn langs de wimperrand en begin in de binnenste ooghoek naar buiten toe. Houd hierbij de punt van de eyeliner naar binnen toe. Kleur 001 Metal Copper

pupa all in one eye stylo - PREVIEW │ PUPA GOLD ME CHRISTMAS COLLECTION

All-In One Eye Stylo – € 17,75
Dit is een 3 in 1 product voor een diepe en gedefinieerde look. Crèmige oogschaduw, super zachte liner, intense kajal. Trek met de All-in One Eye Stylo ref. 001 een gedefinieerde lijn langs de bovenste wimperrand en begin hierbij in de binnenste ooghoek.

pupa silky lip powder - PREVIEW │ PUPA GOLD ME CHRISTMAS COLLECTION

Silky Lip Powder – € 18,75
Liquid to Powder Lipstick Verandert in slechts enkele minuten van een vloeibare in een poederige lipstick. Verfraait de lippen met een super glamoureuze metallic-matte afwerking. Breng de Silky Lip Powder ref. 001 op beide lippen aan en verfijn de contouren door de applicator recht op de lippen te houden.  Verkrijgbaar in de kleuren: 001 Soft Red Poeder en 002 Cherry Powder.

pupa trio frost highlighter - PREVIEW │ PUPA GOLD ME CHRISTMAS COLLECTION

TRIO FROST HIGHLIGHTER – € 24,75
Drie tinten goud en een waterval van zilveren parels om je overspoelen met puur licht. Verhelder de hogere gedeeltes van het gezicht door ze te laten stralen. Om een fijne gouden gloed te verkrijgen in combinatie met het frozen effect, breng deze highlighter rechtstreeks met de vingers aan op de hogere delen van het gezicht. Voor het aanbrengen van lichtreflecties met een glanzend frozen effect breng je de highlighter aan met de Eye Blending Brush uit de Professional Brushes line. 

 

Welke producten uit deze collectie komen er op jouw december wishlist? 

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

2 Reacties

  • Bertina
   Auteur
   13 oktober 2019 / 11:08

   Wat een prachtig pareltje he! Het is alleen een feestje om erna te kijken. Ik vind hem ook prachtig eruit zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge