7 DINGEN DIE JE KUNT DOEN OP VALENTIJNSDAG ALS JE SINGLE BENT

85bc5 142bfeb - 7 DINGEN DIE JE KUNT DOEN OP VALENTIJNSDAG ALS JE SINGLE BENT
 
Valentijnsdag… ieder jaar weer dezelfde stress. Of je nu een vriendje hebt of single bent, de vraag wat je deze dag gaat doen valt niet te vermijden. Terwijl je vrienden koppeltjes Valentijnsdag met elkaar aan het vieren zijn wil jij natuurlijk als single lady niet thuis blijven zitten of vervelen. Benieuwd wat jij kunt doen op de dag van de liefde als single lady? Kijk en lees snel veder!

 

1. Verwen jezelf
Neem een lekker warm bad, maskertje erbij, een heerlijke ontspannen muziekje op de achtergrond en relex. En als je weer helemaal bij gekomen bent lekker je pyjama en onesie aan en je avond kan niet meer stuk.

2. Koop iets leuks voor jezelf
Rond de dagen voor Valentijnsdag heb je de leukste kortingen, tijd om lekker te gaan shoppen want rekening met je boyfriend hoeft niet meer. Dus wilde je al heel lang die coole sneakers of die mooie blush. Dan is dit het moment! Misschien zijn deze items ook wel wat voor jou:

3. Vriendinnenavond
Jij bent vast niet de enige single lady in je vriendengroep dus organiseer een vriendinnenavond en nodig al je single vriendinnen uit. Lekker roddelen over de knapste mannen, maskertjes uittesten, speel gezelschapsspelletjes, kijk romantische films,cocktails erbij of een goede fles wijn en maak plezier! Daarna kunnen je vriendinnen gewoon blijven slapen. Sleepoverrrr!

4. Netflix marathon met heel veel chocolade
Februari is niet alleen de maand van de liefde maar ook de maand waar overal (Valentijn) chocolade te koop is. Genoeg reden dus om lekker in te slaan. Netflix aan, chocolade repen bij de hand, afstandsbediening, pyjama aan en heerlijk onderuitzakken op de bank en de leukste series en films kijken.

5. Fifty Shades of Grey
Dat je single bent betekend niet dat je naar de bioscoop mag op 14 februari.
Fifty Shades of Grey is net uit, dus hello Mr. Grey.. en mocht je even geen zin hebben in mannen dan zijn er genoeg andere films die je kunt gaan kijken.

6. Romantisch diner met single vrienden
Nodig al je andere vrijgezellen vriendinnen uit en geef een heerlijke romantisch diner. Kaarsjes aan, muziek op de achtergrond en vooral lekker veel eten. Het ideale moment om lekker bij te praten over van alles en nog wat en je zult zien dat het toch nog een leuke Valentijn zal worden.

7. Ga daten met vriendinnen
Spreek samen met vriendinnen af en ga lekker stappen. Drink ergens een drankje en je zult zien dat niet alleen jij een leuke avond hebt maar je vriendinnen. Alle stelletjes zitten toch lekker thuis dus de grootste kans dat je vanavond allemaal single mannen tegen komt is dus ontzettend groot. Misschien vind jij wel de nieuwe liefde van je leven. You never know!

 

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 11 februari 2017 / 17:16

  Wat een leuk artikel! Ik ben ook single dus deze tips komem goed van pas! 😉
  Tipje: vgm bedoel je fifty shades darker ipv fifty shades of grey wanr die is niet net uit x

 2. 11 februari 2017 / 17:16

  Wat een leuk artikel! Ik ben ook single dus deze tips komem goed van pas! 😉
  Tipje: vgm bedoel je fifty shades darker ipv fifty shades of grey wanr die is niet net uit x

 3. 12 februari 2017 / 12:43

  Leuk artikel! Ik heb er echt geen problemen mee om geen relatie te hebben, ik vind Valentijnsdag sowieso maar een commercieel gebeuren.

 4. 12 februari 2017 / 12:43

  Leuk artikel! Ik heb er echt geen problemen mee om geen relatie te hebben, ik vind Valentijnsdag sowieso maar een commercieel gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge