SPAM JE BLOG!

51940 spam2bje2bblog - SPAM JE BLOG!

Hi lieve beauty’s! Vandaag geef ik je weer gelegenheid om jou blog te spammen. Normaal is spammen not done maar vandaag mag het weer eens! Vertel in een reactie iets over je blog en vergeet geen linkje achter te laten.Vertel waar jou blog over gaat zodat anderen er een kijkje op kunnen nemen. Ik zal zelf ook de blogs doorkijken, ben namelijk heel nieuwsgierig naar jullie blogs en wie weet ontdekken we allebei nieuwe bloggers / blogs, dus spammen maar! 

Volg:
Delen:

Plaats een reactie

 1. 19 februari 2017 / 08:17

  Wat een leuk initiatief! Vanuit persoonlijke ervaringen en observaties, behandel ik op mijn blog verschillende onderwerpen die te maken hebben met Carrière, Werk, Psychologie, Loopbaanontwikkeling, Solliciteren, Leren, Recruitment, Werkstress, Organisatiecultuur en andere HR-onderwerpen. Daarnaast zijn op mijn website korte verhalen en blogs over andere dagelijkse onderwerpen te vinden, zoals over mijn muzikale ontdekkingen en over het feit dat ik geen kinderwens heb.

  Leuk als jullie een kijkje nemen op: https://miradenridder.wordpress.com/

 2. 19 februari 2017 / 08:17

  Wat een leuk initiatief! Vanuit persoonlijke ervaringen en observaties, behandel ik op mijn blog verschillende onderwerpen die te maken hebben met Carrière, Werk, Psychologie, Loopbaanontwikkeling, Solliciteren, Leren, Recruitment, Werkstress, Organisatiecultuur en andere HR-onderwerpen. Daarnaast zijn op mijn website korte verhalen en blogs over andere dagelijkse onderwerpen te vinden, zoals over mijn muzikale ontdekkingen en over het feit dat ik geen kinderwens heb.

  Leuk als jullie een kijkje nemen op: https://miradenridder.wordpress.com/

 3. 19 februari 2017 / 08:33

  Hoi allemaal! Mijn naam is Gaëtane en als MadMadamGaetane blog ik over alles waar ik gek op ben! Disney, Food, Beauty en Fashion zijn de voornaamste onderwerpen!

  Neem gerust een kijken op http://www.madmadamgaetane.blogspot.com, MadMadamGaetane op Youtube of @madmadamgaetane op instagram en twitter! xx

 4. 19 februari 2017 / 08:33

  Hoi allemaal! Mijn naam is Gaëtane en als MadMadamGaetane blog ik over alles waar ik gek op ben! Disney, Food, Beauty en Fashion zijn de voornaamste onderwerpen!

  Neem gerust een kijken op http://www.madmadamgaetane.blogspot.com, MadMadamGaetane op Youtube of @madmadamgaetane op instagram en twitter! xx

 5. 19 februari 2017 / 09:01

  Ik blog nog niet zo heel lang op dit domein, maar op The Wildflower Hippie kun je echt vanalles lezen. Ik schrijf reviews over boeken, films en series. Verder praat ik over lifestyle onderwerpen en af en toe gooi ik een persoonlijke post online.

 6. 19 februari 2017 / 09:01

  Ik blog nog niet zo heel lang op dit domein, maar op The Wildflower Hippie kun je echt vanalles lezen. Ik schrijf reviews over boeken, films en series. Verder praat ik over lifestyle onderwerpen en af en toe gooi ik een persoonlijke post online.

 7. 19 februari 2017 / 09:08

  Hoi….
  Ik ben Ike en hou van shoppen en fotograferen, nagellak, naar festivals gaan etc..
  Ook geniet ik van mijn vrije tijd en dat is belangrijk.
  Ik zou het leuk vinden als je jullie een kijkje nemen op mijn blog https://homemadepicturemania.wordpress.com/ en er een reactie achterlaten bij diverse posts die ik schrijf…..
  Jullie kunnen me volgen op diverse soc.med.k..

  Instagram: @chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Snapchat: chucky1012

  Xoxo

 8. 19 februari 2017 / 09:08

  Hoi….
  Ik ben Ike en hou van shoppen en fotograferen, nagellak, naar festivals gaan etc..
  Ook geniet ik van mijn vrije tijd en dat is belangrijk.
  Ik zou het leuk vinden als je jullie een kijkje nemen op mijn blog https://homemadepicturemania.wordpress.com/ en er een reactie achterlaten bij diverse posts die ik schrijf…..
  Jullie kunnen me volgen op diverse soc.med.k..

  Instagram: @chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Snapchat: chucky1012

  Xoxo

 9. 19 februari 2017 / 09:10

  Onlybyme is een blog met een hele grote boekenniche, en daarnaast persoonlijke lifestyle. Wekelijks meerdere recensies en winacties.
  http://onlybyme.nl

 10. 19 februari 2017 / 09:10

  Onlybyme is een blog met een hele grote boekenniche, en daarnaast persoonlijke lifestyle. Wekelijks meerdere recensies en winacties.
  http://onlybyme.nl

 11. 19 februari 2017 / 10:17

  Leuk idee! Ik heb een mama lifestyle blog & hou erg veel van reizen en andere leuke dingen doen! Next trip > Dubai eind feb. Je kan mijn leven als mama en 20tiger volgen op http://www.diapersandheels.nl & natuurlijk via instagram, facebook en twitter.

 12. 19 februari 2017 / 10:17

  Leuk idee! Ik heb een mama lifestyle blog & hou erg veel van reizen en andere leuke dingen doen! Next trip > Dubai eind feb. Je kan mijn leven als mama en 20tiger volgen op http://www.diapersandheels.nl & natuurlijk via instagram, facebook en twitter.

 13. 19 februari 2017 / 11:02

  Hoi allemaal,
  Ik ben Margje en heb mijn eigen blog over beauty, lifestyle, muziek, stretchen van mijn oren en persoonlijke dingen. Ik vind het geweldig om foto's te maken en ze te bewerken en wil graag beter en beter worden. Ik hou van positiviteit in het leven en dat laat ik ook zien op mijn blog. Kom je ook een kijkje nemen op: http://www.lifebymargje.nl ?

 14. 19 februari 2017 / 11:02

  Hoi allemaal,
  Ik ben Margje en heb mijn eigen blog over beauty, lifestyle, muziek, stretchen van mijn oren en persoonlijke dingen. Ik vind het geweldig om foto's te maken en ze te bewerken en wil graag beter en beter worden. Ik hou van positiviteit in het leven en dat laat ik ook zien op mijn blog. Kom je ook een kijkje nemen op: http://www.lifebymargje.nl ?

 15. 19 februari 2017 / 18:44

  Ik blog eigenlijk al jaren maar heb nu een nieuwe blog met een webshop en neem graag van deze gelegenheid gebruik om even mijn blog te spammen: http://www.casa-bianca.be/blog
  Hopelijk tot snel 🙂

 16. 19 februari 2017 / 18:44

  Ik blog eigenlijk al jaren maar heb nu een nieuwe blog met een webshop en neem graag van deze gelegenheid gebruik om even mijn blog te spammen: http://www.casa-bianca.be/blog
  Hopelijk tot snel 🙂

 17. 21 februari 2017 / 16:17

  Hi!
  Mijn naam is Luna en ik ben net een paar maanden geleden begonnen met bloggen. Ik blog over veel verschillende dingen. Ik post recepten, DIY’s, reviews en dingen als tips enz. Kom gerust een keer kijken als het je interessant lijkt. Hij heet thedeliciouslifestyle.wordpress.com

 18. 21 februari 2017 / 16:17

  Hi!
  Mijn naam is Luna en ik ben net een paar maanden geleden begonnen met bloggen. Ik blog over veel verschillende dingen. Ik post recepten, DIY’s, reviews en dingen als tips enz. Kom gerust een keer kijken als het je interessant lijkt. Hij heet thedeliciouslifestyle.wordpress.com

 19. 22 februari 2017 / 03:05

  Tof dat we mogen spammen, dankjewel!!!
  Ik ben Tamara (34) van Mara Tegendraads, chronisch ziek en chronisch optimistisch. Met Mara Tegendraads wil ik laten zien dat je ziek kan zijn en toch een heel leuk leven kan hebben. Ik schrijf over mijn aandoening HS, maar ook over shoppen, mode, beauty, boeken, muziek, de jaren 90, leuke uitjes, unboxings, mijn hondjes en heel veel andere dingen die mij blij maken. Veel plezier op mijn blog!
  http://marategendraads.nl

 20. 22 februari 2017 / 03:05

  Tof dat we mogen spammen, dankjewel!!!
  Ik ben Tamara (34) van Mara Tegendraads, chronisch ziek en chronisch optimistisch. Met Mara Tegendraads wil ik laten zien dat je ziek kan zijn en toch een heel leuk leven kan hebben. Ik schrijf over mijn aandoening HS, maar ook over shoppen, mode, beauty, boeken, muziek, de jaren 90, leuke uitjes, unboxings, mijn hondjes en heel veel andere dingen die mij blij maken. Veel plezier op mijn blog!
  http://marategendraads.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge