AFRICA ORGANICS │ONTDEK DE POWER VAN AFRIKAANSE INGREDIËNTEN!

AFRICA ORGANICS │ONTDEK DE POWER VAN AFRIKAANSE INGREDIËNTEN - AFRICA ORGANICS │ONTDEK DE POWER VAN AFRIKAANSE INGREDIËNTEN!

Africa Organics, de ethische verzorgingslijn voor body en hair uit Zuid Afrika, is gebaseerd op de krachtige ingrediënten van wilde inheemse planten en bomen als Baobab, Marula, Mongongo en Kalahari melon. Met vier lijnen voor verschillende huid-en haartypen biedt Africa Organics de ideale routine in de badkamer voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijk alternatief!

Out of Africa
Wist je dit? Maar liefst een kwart van alle op de wereld voorkomende flora groeit in Zuid-Afrika. Hieronder bevinden zich talloze planten die een scala van schoonheidsgeheimen in zich dragen. Hun power komt samen in het ethische merk Africa Organics, dat niet alleen het beste wil bieden voor je lichaamshuid en haar,maar dat ook uiterst zorgvuldig te werk gaat bij het ontwikkelen van de producten. Een van de bijzondere kenmerken van het merk is dat de ingrediënten gecontroleerd in het wild worden geoogst. Daardoor bevatten deze een hogere concentratie aan werkstoffen.

Kalahari Melon-body care
De Kalahari meloen is een van de belangrijkste bronnen van vocht voor het San nomadenvolk dat leeft in de Kalahari woestijn. Uit de meloenpitten wordt een rijkeolie geperst die dankzij de hoge levels aan phytosterolen en omega-6 de huidintensief voedt en de vochtbalans herstelt.

8fhvrnvx - AFRICA ORGANICS │ONTDEK DE POWER VAN AFRIKAANSE INGREDIËNTEN!

Kalahari Melon Shower Gel is een zacht verzorgende douchegel voor de normale en gevoelige huid. De lichte textuur bevat milde, biologisch afbreekbare reinigende ingrediënten en antioxidanten van Rooibos en Honey bush. Omega-6 uit de pitten van de Kalahari meloen voedt de huid intens en herstelt de vochtbalans. Een fijnegeur van de natuurlijke aroma’s van sinaasappel en Frankincense (Boswelia) zorgen voor een verrukkelijke douche-ervaring.
Consumentenadviesprijs€ 12,- (210ml)

taxcsu - AFRICA ORGANICS │ONTDEK DE POWER VAN AFRIKAANSE INGREDIËNTEN!

Kalahari Melon Body Lotion voelt heerlijk licht aan op de huid en hydrateert intensief en langdurig dankzij omega-6 en phytosterol en uit Kalahari meloenpitten.Toegevoegde inuline optimaliseert de micro-flora op de huid en ondersteunt daarmee de natuurlijke huidfuncties. Kigelia fruitextract zorgt ervoor dat een doffehuid weer opleeft. Geniet van een zachte en gladde huid die glanst van gezondheid! De body lotion is ideaal voor de verzorging van de normale en de gevoelige huid.
Consumentenadviesprijs € 12,-(200ml)

De overige lijnen van Africa Organics

  • De Baobablijn heeft een herstellende Shampoo en Conditioner voor droog en beschadigd haar en een bijzondere Clay Wash die de lichaamshuid licht exfolieert en ontgift tijdens het douchen.
  • De Marulalijn biedt een lichte, verfrissende Shampoo en Conditioner voor normaal haar. De Marula douchegel heeft een verkwikkend wake-up effect en is mild voorde huid.
  • De Mongongolijn bestaat uit een Shampoo en Conditioner voor gekleurd haar. De ingrediënten vormen een beschermend filmpje over het haar zodat de kleur langdurig behouden blijft.

Geen siliconen, geen wolken schuim
Omdat de shampoos en conditioners geen siliconen en synthetische polymeren bevatten, schuimen zij minder intensief dan we van andere shampoos gewend zijn. Het kost ook iets langer om de textuur uit te spoelen, maar het effect op de kwaliteit van het haar en de gezondheid van de hoofdhuid zijn verbluffend!

Do-good brand
Behalve 100% natuurlijk en biologisch gecertificeerd (Ecocert) is Africa Organics vegan en cruelty free (PETA). Bovendien is het merk goedgekeurd door Phytotrade Africa dat Fair Trade gemeenschapsprojecten in Zuidelijk Afrika ondersteunt. Africa Organics is vrij van schadelijke chemicaliën waaronder parabenen, petrochemische stoffen, sulfaten, siliconen en andere door Ecocert ‘red flagged’ stoffen. Ook biologische afbreekbaarheid en duurzame productieprocessen behoren tot de aandachtspunten.

Alle kennis omtrent huid-en haarverzorging ontleent Africa Organics aan de producenten van zusterbedrijf Esse, het wereldwijd bekende salonmerk op basis van probiotica. Dit staat garant voor de hoge kwaliteit van alle producten van Africa Organics.

Voor productinformatie, consumentenadviesprijzen en verkrijgbaarheid: www.africaorganics.nl

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge