PREVIEW │TIJD VOOR NIEUWE GEWOONTES KIEZEN VOOR EEN NATUURLIJKE DEODORANT WAS NOG NOOIT ZO LEUK!

pr 1 - PREVIEW │TIJD VOOR NIEUWE GEWOONTES KIEZEN VOOR EEN NATUURLIJKE DEODORANT WAS NOG NOOIT ZO LEUK!

De oktobermaand staat traditioneel bekend als ‘stoptober’, de maand om te stoppen met roken. Salt Of The Earth voegt nu nóg een gezonde gewoonte toe aan deze herfstmaand: switchen naar een natuurlijke deodorant. Ga jij voor groen? Gedurende heel oktober maakt Salt Of The Earth de keuze voor een 100% natuurlijke deo extra aantrekkelijk! Meer weten? Klik en lees snel verder!

NIEUWSTE GENERATIE DEO
Steeds vaker maken we de bewuste keuze voor natuurlijke verzorging, zonder ongewenste chemische toevoegingen maar mét de verzorgende kracht uit de natuur. Salt Of The Earth biedt de nieuwste generatie deodoranten – 100% natuurlijk, 100% effectief – en past daarom perfect bij de kritische consument anno nu. De formule is gebaseerd op een natuurlijk mineraalzout, potassium alum; in Azië wordt dit al eeuwenlang gebruikt als natuurlijke deodorant. Je brengt het aan onder de oksel en het zoutfilmpje op de huid zorgt ervoor dat onprettige geurtjes geen schijn van kans maken. De poriën worden niet geblokkeerd of vernauwd, de bacteriën die de transpiratiegeur veroorzaken overleven simpelweg niet in het zoute milieu. De perfecte natuurlijke oplossing dus!

SOTE Familie - PREVIEW │TIJD VOOR NIEUWE GEWOONTES KIEZEN VOOR EEN NATUURLIJKE DEODORANT WAS NOG NOOIT ZO LEUK!

VOORDELIG VERANDEREN
Overschakelen naar een natuurlijke deodorant? Dat is extra aantrekkelijk in de oktobermaand! Salt Of The Earth heeft zich als missie gesteld zoveel mogelijk consumenten te helpen de ‘natuurlijke deo switch’ te maken. Houd de winkels van Etos, Kruidvat en het online platform Plein.nl in de gaten, want de hele maand lang zijn er super-acties met alle varianten van Salt Of The Earth. Bij aankoop van een deodorant krijg je er een gratis of met flinke korting voor jezelf, je partner, zoon, dochter of vriendin! Of je nu houdt van de roll-ons, de sprays of de ‘flagship’ Unscented Classic Stick, Salt Of The Earth heeft voor iedereen een passende, 100% natuurlijke effectieve deodorant. Doordat Salt Of The Earth haar deodoranten uitsluitend verrijkt met natuurlijke stoffen als aloë vera, kamperfoelie en lavendel, zijn ze ook uitermate geschikt voor vegetariërs en veganisten. Switchen naar Salt? Natuurlijk doen!

Salt Of The Earth deodorants zijn in de maand oktober naast lief voor je huid ook lief voor je portemonnee. Zo krijg je bij aankoop van een Salt Of The Earth deodorant een tweede naar keuze gratis bij Etos. Ook bij Kruidvat en Plein.nl zijn er mooie aanbiedingen.

 

Ben jij al bekend met natuurlijke deodorant?

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 7 oktober 2018 / 18:36

  Ik zag ze inderdaad ook al voorbij komen. Ben echt benieuwd of deze producten ook werken. 🙂 Ik zweet nogal snel dus het moet voor mij echt hardnekkig spul zijn! xD

  • Bertina
   Auteur
   7 oktober 2018 / 20:14

   Misschien dat deze deo iets voor je is. Zelf nog niet geprobeerd maar ben er wel heel erg benieuwd geworden.

  • 8 oktober 2018 / 07:43

   Ze zijn echt fijn! Morgen komt mijn review van 2 van deze producten online. Mijn persoonlijke voorkeur gaat naar de roze variant met lavender&vanilla. Maar de geurloze is ook fijn, al vind ik het wel wennen om met zo’n spuitflacon aan te brengen (beetje hetzelfde als een anti klitspray).
   Vind ze daarintegen wel prijzig! Nu met de actie koop je 2 van de Salt of the Eart voor €6,99 wat wel een stukje duurder is dan normale deodorant.

   • Bertina
    Auteur
    8 oktober 2018 / 11:25

    Ik ga jouw artikel zeker lezen. Helaas heb ik ze niet ontvangen dus misschien dat ik ze kan scoren bij de Kruidvat.

  • Bertina
   Auteur
   8 oktober 2018 / 11:25

   Wat leuk! Ben heel erg benieuwd naar jouw review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge