CATRICE EYEBROW SET

352d0 img 03551 - CATRICE EYEBROW SET


Ik teken mijn wenkbrauwen altijd met de wenkbrauwen poeder van de Action maar deze raakt langzaam op. Wenkbrauwen zijn toch wel het belangrijkste van je gezicht vind ik dus ik wilde zeker niet zonder zitten. Omdat de Action niet meer de juiste kleur had besloot ik om de Catrice eyebrow set mee te nemen. Via andere bloggers en YouTubers wist ik dat hun erg te vrede waren over dit product en het zeker een aanrader vonden om aan te schaffen. Ben jij benieuwd of ik dezelfde mening met hun deel? Lees dan verder!

7b164 img 0359 - CATRICE EYEBROW SET

Catrice verkoopt maar één variant eyebrow set en dat betekend dat je toch echt de gok moet wagen of deze kleuren je staan of niet. Gelukkig bevat hij twee verschillende kleuren, een donkere kleur en een lichte kleur.Je kunt dus eventueel de kleuren mengen met elkaar tot je de juiste kleur hebt. Naast twee poeder bevat dit setje ook een spiegeltje en een laatje waar je een pincet en een kwastje kunt vinden. Het pincetje en het kwastje zijn echt mini, best wel schattig. Heb je net als mij wat dikkere wenkbrauwen dan werkt dit kwastje denk ik niet echt handig voor jou. Je kunt hem eventueel wel gebruiken want je kunt er best wel mee werken en het kwastje bevat best wel stevige haren maar mijn eigen eyebrowkwast van MAC vind ik toch wel prettiger werken.

9ab60 img 0653 - CATRICE EYEBROW SET
Conclusie:

Ik weet dat ik geen prachtige wenkbrauwen heb en dat mijn tekenkunsten ook nog wel wat beter mogen worden maar deze poeder is echt super. Je kunt makkelijk scherpe lijntjes maken en ook vervaagt deze veel minder dan de poeder van de Action. Ik merk echt verschil tussen deze twee producten. De kleuren zien er goed uit en je kunt ze prima mengen met elkaar. Handig dat er een pincet, kwastje en spiegeltje in deze set zit. Handig om mee te nemen in je tas. Ik ben erg onder de indruk van dit product. Dit is echt een heel goed setje voor een betaalbare prijs. Zeker een aanrader!

De Catrice Eyebrow Set kost € 3,99 en is te koop bij de Trekpleister of Kruidvat.

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 16 november 2015 / 15:13

  Ik gebruik dit kitje inmiddels al een jaar en gebruik heb nog steeds dagelijks. Erg fijn product!

 2. 16 november 2015 / 15:13

  Ik gebruik dit kitje inmiddels al een jaar en gebruik heb nog steeds dagelijks. Erg fijn product!

 3. 16 november 2015 / 18:20

  Ik heb hier al zo veel over gehoord maar zelf nog nooit geprobeerd. Momenteel gebruik ik een potlood van mac. Als deze op is wil ik hier eens naar kijken.

 4. 16 november 2015 / 18:20

  Ik heb hier al zo veel over gehoord maar zelf nog nooit geprobeerd. Momenteel gebruik ik een potlood van mac. Als deze op is wil ik hier eens naar kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge