NIEUWE KETTINGEN VAN SHIZZIE

step0002 1 - NIEUWE KETTINGEN VAN SHIZZIE

Vorige week heb ik weer een leuk pakketje binnen gekregen van de webshop Shizzie. Shizzie is één van mijn favoriete webshops betreft het kopen van sieraden. Zij hebben een groot assortiment sieraden, kleding & accessoires voor een heel budgetprijsje. Ik ontving vier zilveren kettingen die ik vandaag aan je wil laten zien. Kijk en lees je gezellig mee?

step0001 8 - NIEUWE KETTINGEN VAN SHIZZIE

Initial ketting * € 9,99:
Ik draag heel graag minimalistische kettingen, op de webshop kwam ik weer heel veel leuke minimalistische kettingen tegen. Zo kwam ik ook deze initial ketting tegen met de letter ‘B’. Ik hoef je vast niet te vertellen waarom ik voor de letter ‘B’ heb gekozen haha. Deze initial ketting is gemaakt van roestvrijstaal (stainless steel) en is 925 sterling silver (verguld), hierdoor verkleurt de ketting niet en blijft het lang mooi. Op de webshop kun je aangeven welke letter jouw initial ketting moet hebben. Je hebt zelfs de mogelijkheid om te kiezen tussen één of twee letters. Het is een hele subtiele ketting die overal bij past. Je zou hem zelfs kunnen combineren met een andere ketting omdat de ketting in lengte verstelbaar is (45 cm). Super leuke ketting voor jezelf of om aan iemand cadeau te doen.

Tropical leaf ketting shizzie - NIEUWE KETTINGEN VAN SHIZZIE

Tropical leaf ketting * € 8,99:
Hoe leuk is deze ketting! Bij het zien van deze ketting krijg je toch meteen zin in de zomer?! Ik ben er al een langere tijd verliefd op en ben daarom heel erg blij dat ik deze gekregen heb. Deze Tropical leaf ketting is gemaakt van roestvrijstaal (stainless steel) en is 925 sterling silver zodat deze ook lang mooi blijft. Op de webshop is hij zowel in het goud als zilver verkrijgbaar. Deze ketting zou je kunnen combineren met een andere ketting en ook deze ketting is in lengte verstelbaar. Echt een hele leuke ketting om straks volop te gaan dragen in de zomermaanden. Ik ben heel blij met deze ketting!

step0001 9 - NIEUWE KETTINGEN VAN SHIZZIE

‘She believed she could so she did’ ketting * € 9,99:
De tekst op de ketting past ontzettend bij mij en daarom vind ik hem zo leuk. Het is eigenlijk een soort reminder voor mij. Ik kreeg vroeger altijd te horen dat ik nooit leerkracht kon worden en dat ik die droom maar los moest laten en dat ik daar maar genoegen mee moest nemen. Het kon gewoon niet, ik zou nooit een niveau 4 leiding aankunnen want ja ik had tenslotte maar VMBO basis gedaan. Inmiddels zit ik in de laatste maanden van mijn MBO 4 opleiding onderwijsassistent en heb ik iedereen laten verbazen wat ik kon en dat ze het altijd mis over mij hadden. Ik heb eerst een jaar niveau 3 kinderopvang gedaan, iets wat totaal niet bij mij past want ik wil het onderwijs in en dat heb ik vanaf mijn zesde altijd gezegd ‘ik wordt juf’. Al snel zag mijn coach dat ik meer in mij had en heeft vanaf het eerste moment altijd in mij geloofd dat ik meer kon en niet op mijn plaats zat omdat onderwijsassistent veel meer bij mij paste. Al snel naar het eerste ouderavond gesprek kwam zij met het voorstel dat ik het jaar zou afmaken maar wel stage zou lopen in het onderwijs en dat ik daarna naar niveau 4 zou gaan als ik dat tenminste zelf ook wilde. Ik wilde niks liever want hier had ik altijd voor gevecht, ik kreeg eindelijk de kans om mezelf te bewijzen en er was eindelijk iemand die in mij geloofde en wist dat ik dit makkelijk kon omdat er geen voldoende uitdaging was voor mij. Over paar maanden is het zo ver en is de kans groot dat ik met mijn niveau 4 diploma Onderwijsassistent in mijn hand sta. De eerste grote stap, op weg naar mijn droom die ik had als zes jarig meisje. Naar de zomervakantie mag ik hopelijk beginnen aan een nieuwe uitdaging, het laatste stukje van deze droom namelijk naar het HBO gaan naar de PABO.
Ik weet dat ik nog veel te leren heb en dat ik er nog lang niet ben en dat er best momenten zullen zijn dat het niet makkelijk wordt…maar ik ben er klaar voor. Ik ben klaar voor deze nieuwe uitdaging en ook nu geloof ik dat ik het kan en ik zal het doen koste wat het kost! Als je iets wil doe het dan, geloof in jezelf en laat je niet mee slepen of gek maken wat anderen zeggen maar doe het! Laat zien wie je bent en laat je niet als een voetveger gebruiken of kleineren door anderen wat zij bij mij geprobeerd hebben want je bent meer dan dat en daar staat de tekst: ‘She believed she could so she did’ voor op deze ketting voor mij.

step0001 10 - NIEUWE KETTINGEN VAN SHIZZIE
Natuursteen ketting * € 9,99:
De laatste ketting is met gele kleurige natuursteen eraan. Op de webshop vind je diverse natuursteen kettingen van crystal, opal, rozen quats tot aan verschillende marble stenen eraan. Deze kettingen zijn in zilver als goud verkrijgbaar. De ketting is gemaakt van roestvrijstaal (stainless steel) net als de vorige drie kettingen. Deze ketting heeft een lengte van 50 cm. Zelf vind ik dit soort kettingen heel erg leuk om te dragen op een zwarte trui of T-shirt omdat de natuursteen dan extra goed opvalt die aan de ketting hangt.

Ik ben heel erg blij met deze vier kettingen en ga ze met heel veel liefde dragen. Zelf koop ik regelmatig mijn sieraden op deze webshop omdat ik weet dat de sieraden van goede kwaliteit zijn en lang mooi blijven, zelfs wanneer je ze elke dag draagt. Daarnaast bieden ze ook een goede service, ze denken met de klant mee en je wordt altijd vriendelijk en snel geholpen. Mocht je de webshop Shizzie nog niet kennen neem dan zeker een kijkje of ga eens langs bij de winkel. Alle bestellingen worden binnen 2 dagen verzonden en ze verpakken de bestelling altijd heel erg leuk. Daarnaast is de webshop ook te volgen op Instagram en Facebook.

 

* dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb

Volg:
Delen:

3 Reacties

 1. 3 april 2019 / 10:31

  Mooie kettingen, vooral die met de quote. Heel veel succes met de laatste loodjes! Ik herken jouw verhaal. Dat had ik op de basisschool. Daar vonden ze mij een goede (toen nog) Mavo leerling, maar ik wilde naar de Havo. Uiteindelijk mocht ik daar heen en ben ik in één keer geslaagd. Follow your dream
  Tessa onlangs geplaatst…Vier Koningsdag met MUAMy Profile

 2. 6 april 2019 / 15:33

  Wauw die tropical leaf ketting vind ik prachtig net als de laatstw nieuwe aanwinst van je. ??

  • Bertina
   Auteur
   16 april 2019 / 19:12

   Ja ze zijn allemaal super leuk hè! Ik ga ze met veel liefde dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge