CATRICE ROCK COUTURE EXTREME VOLUME MASCARA 24H

b1619 dsc07430 editedbe - CATRICE ROCK COUTURE EXTREME VOLUME MASCARA 24H
Bereid je maar voor op een heleboel Catrice reviews de komende tijd, want Catrice vulde haar assortiment weer aan met een hoop nieuwe producten! Eén van deze nieuwe producten is de Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara. De Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara gebruik ik nu al een tijdje maar vond hem toch een review waard. Eerlijk is eerlijk, heb ik er een beetje een haat/liefdes verhouding mee. Benieuwd waarom? Klik en lees snel verder!
7ff49 dsc074082b252822529 edited - CATRICE ROCK COUTURE EXTREME VOLUME MASCARA 24H
Deze nieuwe mascara van Catrice heeft een hele stoere verpakking door de studs op de dop. Zelf hou ik heel erg van stoer en vind het er ook nog eens heel erg leuk eruit zien bij deze mascara.
Het is ieder geval een mascara die goed opvalt naast alle andere mascara’s. Voor de rest is de verpakking vrij rustig gelaten wat natuurlijk een plus punt is want nu gaat meteen alle aandacht naar die prachtige dop. Ook de kleur combinatie vind ik heel erg goed uitgezocht van Catrice. Mocht je mee van een waterproef mascara houden dan is de De Catrice Rock Conture Extreme Volume Mascara met de blauwe letters iets voor jou.

Deze mascara heeft best een behoorlijke waslijst aan beloftes, zo moet de pikzwarte formule zorgen voor extreem veel volume, worden je wimpers verlengd en krijgen een mooie, natuurlijk krul die na het aanbrengen meteen zichtbaar moet zijn. Dat klinkt in ieder geval veel belovend

e66d5 dsc074132b252812529 edited - CATRICE ROCK COUTURE EXTREME VOLUME MASCARA 24H

10a32 dsc074202b252812529 - CATRICE ROCK COUTURE EXTREME VOLUME MASCARA 24H

De mascaraborstel is vrij stevig en heeft korte, siliconen haartjes. Er zitten zowel rondom de mascara als aan de bovenkant haartjes. Zelf vind ik siliconen borsteltjes het fijnste werken en geven vaak net even wat meer volume geven. Hierdoor kan welk wimperhaartje voorzien worden van een zwart kleurtje. Door de korte haartjes zit er meteen véél mascara aan de borstel. Voordat je de mascara aanbrengt kun je het beste eerst de overtollige mascara even goed afvegen want de stopper die in de mascarahuls zit is niet echt krachtig genoeg waardoor hij veel te veel product geeft. Je wil natuurlijk geen dikke klontjes aan je wimpers hebben.
c8af8 img 1526 edited - CATRICE ROCK COUTURE EXTREME VOLUME MASCARA 24H494dd img 1531255b1255d - CATRICE ROCK COUTURE EXTREME VOLUME MASCARA 24H
Ik vind het effect heel erg mooi! De formule vind ik alleen iets te droog omdat het heel snel gaat brokkelen als je er teveel met de borstel erover heen gaat. Ook moet je heel erg goed opletten dat je niet te veel mascara aan je borsteltje hebt zitten omdat de stopper dus niet helemaal zo werkt zoals het zou moeten. Wel maakt deze mascara zijn beloftes waar want hij geeft inderdaad een intens zwart effect, en maakt mijn wimpers een stuk voller en langer. Alleen het scheiden van de wimpers doet de mascara iets minder goed maar dat zie je vaak bij volume mascara’s.  Ook is de mascara vrij dik, zonder dat hij klontert. Toch heb ik een haat/liefdes verhouding met deze mascara omdat je heel erg goed moet opletten hoe je de borstel uit de tube moet halen omdat je al snel te veel mascara op het borsteltje hebt zitten waardoor er klontjes kunnen ontstaan. Als je er te vaak over heen gaat begint het te korrelen, je kunt dus het beste het borsteltje recht uit de tube halen, om ervoor te zorgen dat er niet teveel mascara op het borsteltje zit. Doe je dit dan is de Catrice Rock Extreme Volume Mascara een hele fijne mascara. Het is dus een product met een handleiding.
e7ace dsc074342b252812529 edited - CATRICE ROCK COUTURE EXTREME VOLUME MASCARA 24H

Conclusie:
De Catrice Rock Counture Extreme Volume Mascara is niet mijn favoriete mascara, toch is het een prima mascara om te gebruiken. Je moet alleen even goed opletten hoe je het borsteltje uit de tube haalt. Je moet even leren omgaan met het borsteltje maar dan heb je er een hele fijne mascara aan. De volume had wat minder droog gemogen maar ondanks dat zorgt hij wel voor een intens zwarte wimpers, lengte en een mooie krul aan mijn wimpers. Voorlopig blijft hij in mijn dagelijkse stash zitten en blijf ik hem gewoon gebruiken.

Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara is te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor €3,99 per stuk.

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 17 maart 2018 / 09:03

  Ik vind de tube er geweldig uitzien 🙂 datvis ook de reden dat ik deze meteen afrekende toen ik 'm zag.
  Zelf vind ik de borstel net iets te lomp om fijn mee te werken, en verder ben ik het helemaal met je eens hoor.
  Een goeie mascara maar zeker niet de beste.
  PS wat een super mooie foto's trouwens 🙂

 2. 17 maart 2018 / 09:03

  Ik vind de tube er geweldig uitzien 🙂 datvis ook de reden dat ik deze meteen afrekende toen ik 'm zag.
  Zelf vind ik de borstel net iets te lomp om fijn mee te werken, en verder ben ik het helemaal met je eens hoor.
  Een goeie mascara maar zeker niet de beste.
  PS wat een super mooie foto's trouwens 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge