MINIMALISTISCHE KETTING VAN HAPPINESS BOUTIQUE + KORTINGSCODE

37096 dsc06493 edited1 - MINIMALISTISCHE KETTING VAN HAPPINESS BOUTIQUE + KORTINGSCODE

Een trend die dit jaar nog steeds veel terug gaan zien zijn de minimalistische sieraden. Zelf vind ik deze slanke, subtiele sieraden heel erg mooi om te dragen, vooral omdat je ze leuk kunt combineren andere sieraden en je outfit een chique touch geeft. Laatst werd ik benaderd door de webshop Happiness Boutique of ik een sieraad wilde reviewen, dit wilde ik natuurlijk wel. Vandaag vertel ik je er alles over deze ketting die ik uitzocht in hun webshop en laat ik zien hoe ik deze ketting draag. Kijk je mee?

a3628 dsc06484 edited2 - MINIMALISTISCHE KETTING VAN HAPPINESS BOUTIQUE + KORTINGSCODE
Happiness Boutique is een Duitse webshop met allerlei leuke en trendy sieraden. Ik heb het pakketje heel snel (en heel) ontvangen. Het kwam in een prachtig doosje met Happiness Boutique erop. Bij je ketting krijg je een “grandma’s tips on jewerly care” kaartje wat je wel en niet met je ketting kunt doen. De ketting zat goed verpakt in bubbeltjesplastic zodat de ketting niet kan beschadigen tijdens de verzending.
264e2 dsc06493 edited1 - MINIMALISTISCHE KETTING VAN HAPPINESS BOUTIQUE + KORTINGSCODE
e1e0b dsc06499 edited4 - MINIMALISTISCHE KETTING VAN HAPPINESS BOUTIQUE + KORTINGSCODE
Solid Heart Delicate ketting in rosé goud

Eerst was mijn oog gevallen op een ander ketting maar helaas was uitverkocht. Ik besloot veder te kijken in de webshop en opeens viel mijn oog op een rosegouden ketting met een hartje eraan. Dit sieraad is misschien heel simpel, maar ik vind hem daarom ontzettend mooi. Het is natuurlijk niet echt rosé goud maar titanium met daar overheen een laagje rosé goud. Je mag met dit sieraad gewoon zwemmen en douchen zonder dat de ketting er onder lijdt. De ketting is 45,0 cm lang en is 5,0 cm verlengbaar.

84f23 dsc06506 edited6 - MINIMALISTISCHE KETTING VAN HAPPINESS BOUTIQUE + KORTINGSCODE
ffbf7 naamloos - MINIMALISTISCHE KETTING VAN HAPPINESS BOUTIQUE + KORTINGSCODE
Een fijne tip van Happiness Boutique is om je sieraden mooi te houden door met een klein beetje tandpasta ze schoon te maken en daarna af te spoelen met water. Zo blijven ze langer mooi!
Ik mag jullie ook nog eens heel erg blij maken met een kortingscode!
Met de kortingscode allaboutbertina ontvang je 10% korting op jouw bestelling boven de 19 euro tot 1 maart.
Solid HeartDelicate ketting in rosé goud kost € 18,90 en is te koop in de webshop van Happiness Boutique.
Draag jij wel eens minimalistische sieraden?
       *Dit artikel bevat gekregen producten                                                                                                                         
Volg:
Delen:

Plaats een reactie

 1. 3 februari 2018 / 12:13

  Ja, eigenlijk draag ik zelfs nooit opvallende sieraden. Deze ketting vind ik erg lieflijk.

 2. 3 februari 2018 / 12:13

  Ja, eigenlijk draag ik zelfs nooit opvallende sieraden. Deze ketting vind ik erg lieflijk.

 3. 3 februari 2018 / 17:31

  Ik vind het een ontzettend mooie ketting. Ik hou wel van subtiele sieraden!

 4. 3 februari 2018 / 17:31

  Ik vind het een ontzettend mooie ketting. Ik hou wel van subtiele sieraden!

 5. 3 februari 2018 / 17:49

  Wat een mooi sieraad! Draag ze zelf ook graag maar ze moeten niet te overdreven zijn.

 6. 3 februari 2018 / 17:49

  Wat een mooi sieraad! Draag ze zelf ook graag maar ze moeten niet te overdreven zijn.

 7. 6 februari 2018 / 00:02

  Wat een mooie ketting! Heel eenvoudig maar toch sierlijk. staat je goed!

 8. 6 februari 2018 / 00:02

  Wat een mooie ketting! Heel eenvoudig maar toch sierlijk. staat je goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge