DERMASENCE REINIGSPRODUCTEN: FRIS EN GEZOND VERZORGD HET NIEUW JAAR IN

DERMASENCE Mousse tonic Image PB - DERMASENCE REINIGSPRODUCTEN: FRIS EN GEZOND VERZORGD HET NIEUW JAAR IN

Rondom de feestdagen denken we na over wat het nieuwe jaar ons kan brengen. Velen gebruiken het begin van het jaar voor een nieuwe start – een mentale reset of een detoxkuur. Meer sport, minder snoepen – dit zijn de klassiekers onder de goede voornemens van het nieuwe jaar. Maar terwijl we ons voorbereiden op het nieuwe jaar moeten we ook aan onze huid denken. Een gezonde en frisse huid helpt namelijk ook om je fit te voelen en het bereid je voor op nieuwe uitdagingen. De DERMASENCE Duo Mousse + Tonic en DERMASENCE Cleansing Milk dragen bij aan een soepele start van het jaar met een schone huid. Meer weten? Klik en lees snel verder!

Het dream team voor de schone huid: DERMASENCE Mousse en Tonic
Of je nu een normale of een onzuivere huid hebt – de DERMASENCE Mousse is voor elk huidtype de ideale metgezel voor het nieuwe jaar. Het fijne, gebruiksklare schuim maakt schoonmaken een fluitje van een cent. Het ontdoet de huid van overtollig talg en vermindert onzuiverheden. Glycolzuur en salicylzuur activeren de huid. De regeneratie van de zuurmantel van de huid wordt optimaal ondersteund. Toepassing: Breng 2 tot 3 pompjes van het schuim op het gezicht aan, masseer in en spoel af met lauw water.

dermasence - DERMASENCE REINIGSPRODUCTEN: FRIS EN GEZOND VERZORGD HET NIEUW JAAR IN

De DERMASENCE Mousse sluit zich bij voorkeur aan bij de DERMASENCE Tonic. Nadat de poriën diep zijn gereinigd en ontdaan zijn van alle resten, verlangt de huid naar een kalmerende afsluiting. Hydrateren met behulp van ureum en glycerine-lotion de perfecte afsluiting van de dagelijkse gezichtsreiniging. De Tonic is verfrissend, ontstekingsremmend en verzachtend, voltooit het reinigingsproces en bereidt de huid voor op verdere verzorging. Dit wordt bevorderd door extract van toverhazelaar, panthenol en bisabolol. Door de lage hoeveelheid alcohol, die de absorptiecapaciteit van de huid verbetert, is het product bijzonder mild. Hierdoor wordt het goed verdragen en is het geschikt voor alle huidtypes.Toepassing: Aanbrengen op een wattenschijfje en gelijkmatig verdelen over het gezicht, de hals en het decolleté.Tip voor alle mannen: Gebruik de Tonic als aftershave en zie er fantastisch uit na het scheren.

Dermasence Mouse 200ml PVP 30x30 EN oS - DERMASENCE REINIGSPRODUCTEN: FRIS EN GEZOND VERZORGD HET NIEUW JAAR IN

DERMASENCE Mousse | 200 ml, €14,20
Eenvoudig schoonmaken: het gebruiksklare reinigingsschuim DERMASENCE Mousse reinigt de poriën, verfijnt het uiterlijk van de huid, regelt de pH-waarde en werkt ontstekingsremmend.

Dermasence Tonic 200ml PVP 30x30 EN oS - DERMASENCE REINIGSPRODUCTEN: FRIS EN GEZOND VERZORGD HET NIEUW JAAR IN

DERMASENCE Tonic | 200 ml, €13,30
De perfecte aanvulling van de dagelijkse reiniging voor elk huidtype: de DERMASENCE Tonic verfrist en kalmeert de huid, reguleert de pH- waarde en wordt bijzonder goed verdragen.

Dermasence Reinigungsmilch 200ml - DERMASENCE REINIGSPRODUCTEN: FRIS EN GEZOND VERZORGD HET NIEUW JAAR IN
DERMASENCE Reinigingsmelk – zachte reiniging voor een soepele huid
De Reinigingsmelk is geschikt om de droge en gevoelige huid zacht te reinigen en biedt een verkoelende, verfrissende bijwerking. Vuildeeltjes, make-up en talg worden verwijderd door actieve stoffen zonder de pH-waarde van de huid aan te tasten. De zeepvrije reinigingsmelk voorkomt dat de huid uitdroogt, terwijl de vochtinbrengende componenten de huid soepel houden.
Toepassing: ‘s Morgens en’ s avonds met ronddraaiende bewegingen verdelen op de (vochtige) huid. Masseer licht en spoel af met schoon water.
Tip: De DERMASENCE Tonic maakt de reiniging met de reinigingsmelk helemaal af.

DERMASENCE Reinigingsmelk | 200 ml € 13,70
Reinigt grondig maar voorzichtig: de verfrissende DERMASENCE Reinigingsmelk bevat een kalmerende bisabolol en is geschikt voor de gevoelige huid.

 

Het lijken mij hele fijne producten om te gebruiken als ik dit persbericht eens zo lees. Zelf heb ik nog nooit iets van dit merk geprobeerd.

 

Kende jij dit merk al?

Volg:
Delen:

3 Reacties

  1. 22 januari 2019 / 15:50

    Ik ken dit merk niet, maar het ziet er wel veelbelovend uit!

  2. 29 januari 2019 / 00:09

    Dit is een onbekend merk voor mij maar klinkt wel als iets wat ik ook wel kan gebruiken. Nu dan even wat minder maar ben benieuwd wat voor verzorging dit merk nog meer in huis heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge