WEER EVEN TERUG IN LONDEN MET DE WANDDECORATIE VAN STUDENTENDRUKWERK.NL

DSC05824 1 edited InPixio - WEER EVEN TERUG IN LONDEN MET DE WANDDECORATIE VAN STUDENTENDRUKWERK.NL

Vanaf kleins af aan ben ik verliefd op de stad Londen. In 2016 ben ik samen met mijn vader vijf dagen naar Londen geweest op vakantie. Tijdens deze stedentrip heb ik ontzettend veel foto’s gemaakt. Toen ik de vraag kreeg van studentendrukwerk of wanddecoratie naar keuze wilde ontvangen twijfelde ik geen moment. Ik besloot vier van mijn favoriete foto’s hiervoor te gebruiken  zodat ik altijd een blijvende herinnering aan de muur van onze vakantie in Londen. Benieuwd? Kijk en lees snel mee!

Studentendrukwerk is niet alleen voor de student, iedereen kan gebruik maken van hun service voor een lage studentenprijs. Ze hebben een gevarieerd aanbod voor van alles wat je kan laten bedrukken zoals wanddecoratie, bierviltjes, boeken, verslagen, scripties, t-shirts, visitekaartjes noem het maar op.

londen 2016 - WEER EVEN TERUG IN LONDEN MET DE WANDDECORATIE VAN STUDENTENDRUKWERK.NL

Ik koos voor om een collage van vier foto’s van onze trip te laten bedrukken op aluminium. Maar ze bieden ook  de mogelijkheid aan om een foto canvas, dibond of forex te laten bedrukken. Ik heb ervoor gekozen voor aluminium omdat dit een hele stoere uitstraling geeft aan de muur. Ik heb gekozen voor de afmeting 40×30 liggend maar er zijn heel wat verschillende mogelijkheden op de website betreft afmetingen. Daarnaast kun je ook kiezen wat voor ophangsysteem jouw wantdecoratie moet hebben. Zelf heb ik ervoor gekozen om dit niet te doen omdat ik hem graag wil inlijsten en bovenop mijn make-upkast wil zetten dus voor mij hoefde dit niet maar die mogelijkheden zijn er wel mocht je dit wel graag willen. Op de foto komen de kleuren minder mooi over als in het echt, dit heeft te maken omdat hij van aluminium is. Hij is precies zo geworden als als op de foto hierboven. 

DSC05783 2 edited - WEER EVEN TERUG IN LONDEN MET DE WANDDECORATIE VAN STUDENTENDRUKWERK.NL

De verzending was heel snel, ik had hem ‘s middags ontworpen en de bestelling geplaatst en paar dagen later had ik hem al in huis. Normaal wordt het binnen een werkdag bedrukt en verzonden maar door de feestdagen duurde het even een aantal dagen maar dat was netjes met mij gecommuniceerd en vond dat geen enkel probleem.

Op de website van Studentendrukwerk.nl heb kun je heel makkelijk jouw wanddecoratie ontwerpen door een online editor. Ook wanneer je gebruik wilt maken van meerdere foto’s zoals ik dat heb gedaan kun je dit heel eenvoudig doen door gebruik te maken van een fotocollage in het programma zelf. Je kunt heel gemakkelijk verschillende foto’s uploaden en spelen met de indeling van de gekozen foto’s. Daarnaast kun je zowel er voor kiezen om hem binnen als buiten op te hangen. Dankzij de UV- en weerbestendigheid is een aluminium foto geschikt voor de buitenlucht. Daarnaast is een foto op metaal heel makkelijk schoon te houden en is ook nog eens duurzaam. Je hebt ontzettend veel mogelijkheden maar allemaal voor een betaalbare prijs. Leuk om op deze manier iemand een gepersonaliseerd cadeau te doen. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat en ook de service van deze webshop is uitstekend.

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg:
Delen:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge