EEN HEMD VOOR HEM + WIN EEN STRIJKVRIJ OVERHEMD NAAR KEUZE (winactie gesloten)

72dc2 hemdvoorhem marvelis2bsocial2bmedia2b8 - EEN HEMD VOOR HEM + WIN EEN STRIJKVRIJ OVERHEMD NAAR KEUZE (winactie gesloten)
Strijken wordt als één van de vervelendste klusjes in het huishouden gezien, tenminste bij ons thuis wel. Meestal staat de strijkbout en de strijkplank  in een hokje in de bijkeuken, en als hij daar uit komt ben ik vaak degene die hem gebruikt omdat mijn vader een hekel heeft aan strijken en zeker als het gaat om overhemden. Gelukkig bestaan er strijkvrije overhemden voor mannen, misschien wel de ideale uitvinding voor mannen en huisvrouwen die net als mijn vader een hekel hebben aan strijken. En ik geef ook nog eens een overhemd naar keuze weg. Benieuwd naar deze overhemden en hoe je kunt winnen? Lees dan snel verder!

Zelf vind ik het helemaal geen probleem om even alle overhemden van mijn vader te strijken. Kleine moeite groot plezier toch…? Maar zo denkt niet iedereen erover. Al snel merk je met het strijken welke overhemden makkelijk te strijken zijn en welke echte kreukelkonten zijn waar je redelijk veel moeite voor moet doen om hem kreukel vrij te krijgen.
825b3 smokingsfeer008 - EEN HEMD VOOR HEM + WIN EEN STRIJKVRIJ OVERHEMD NAAR KEUZE (winactie gesloten)
Nu met de Kerst in aantocht willen natuurlijk mannen op zijn best eruit zien. 
Daarom heeft Hemdvoorhem.nl niet alleen normale strijkvrije overhemden maar ook voor de gelegenheidskleding, zoals voor  smoking overhemden kun je bij hen ook terecht. Dus ook met Kerst geen stress als het gaat om kreukels en strijken. Ideaal dus om cadeau te doen aan je zoon, vriend of partner.Dat gaat hij leuk vinden!
Over Hemdvoorhem.nl
Wij zijn een online aanbieder van herenmode. Sinds onze oprichting in 2010 doen wij maar 1 ding: “onszelf continu verbeteren voor een maximale online winkel beleving”. Met grote passie en zorg streven wij als team ernaar om de beste service, kwaliteit, scherpe prijzen en een continue wisselend assortiment aan te bieden.

 

89370 hemdvoorhem olymp2bstropdassen2b3 - EEN HEMD VOOR HEM + WIN EEN STRIJKVRIJ OVERHEMD NAAR KEUZE (winactie gesloten)
 
Niet voor alleen strijkvrije overhemden kun je bij Hemdvoorhem.nl terecht maar ook voor truien, stropdassen, polo’s, sokken, vrijetijdskleding en accessoires. Ideaal dus voor mannen en huisvrouwen die strijken een rot klus vinden. Dat klinkt toch goed? Dus weg met de strijkbout!

b6a9e hemdvoorhem marvelis2bsocial2bmedia2b4 - EEN HEMD VOOR HEM + WIN EEN STRIJKVRIJ OVERHEMD NAAR KEUZE (winactie gesloten)
Maar ik mag ook iets leuks weggeven​,​ ik mag namelijk ​in​ samenwerking met Hemdvoorhem.nl een strijkvrij overhemd weggeven! ​​De winnaar mag zelf een strijkvrij overhemd​ ​

(van maximaal €60)​ kiezen uit de webshop.​) Wil jij weten hoe je kans kunt maken? Neem dan even een kijkje op de Facebookpagina van allaboutbertina.nl, daar komt de winactie online te staan.

De winactie is inmiddels gesloten! De winnaar is Hester Bulthuis. Nogmaals gefeliciteerd!

Heb jij  een hekel aan strijken?

                                                                                                                                             
                             
 Dit artikel is in samenwerking met Hemdvoorhem.nl
Volg:
Delen:

Plaats een reactie

  1. 14 december 2016 / 01:36

    Haha, ik kan niet eens strijken. 😉 Daarom ga ik nu snel op je FB-pagina kijken.

  2. 14 december 2016 / 01:36

    Haha, ik kan niet eens strijken. 😉 Daarom ga ik nu snel op je FB-pagina kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge