HOORAY! MIJN BLOG BESTAAT 3 JAAR! + WIN: BENEFIT BLUSH BAR PALETTE! (GESLOTEN)

DSC00073 InPixio InPixio - HOORAY! MIJN BLOG BESTAAT 3 JAAR! + WIN: BENEFIT BLUSH BAR PALETTE! (GESLOTEN)

27 juli 2015 hakte ik de knoop door en besloot mijn eigen beautyblog te beginnen onder de naam allaboutbertina.nl. Inmiddels zijn we alweer 3 jaar veder en met heel veel plezier en liefde werk ik iedere dag nog aan mijn blog. Om het drie jarig bestaan met jullie te vieren geef ik het Benefit Blush Bar palette weg t.w.v. 60,18 euro. Benieuwd hoe je kans maakt op dit prachtige palette? Klik en lees snel veder!

Dit geen MAC lipstick of shoptegoed maar de Benefit blush bar palette! Al een hele lange tijd stond dit palette op mijn wishlist en ik zou het zelf ook heel erg gaaf vonden hebben om zo’n product te winnen. Inmiddels heb ik hem in mijn stash en hij is gewoon prachtig en hoop er één van jullie heel erg blij mee te maken. Het palette bevat vier blushes waaronder de populaire Hoola bronzer. Maar hoe maak je kans op deze beauty? Dat ga ik je nu vertellen!

Wat moet je doen om kans te maken?
Om iedereen de gelegenheid te geven om mee te doen loopt deze winactie via mijn blog en Instagram. Dat betekend dat je dus meer kans maakt op dit palette als je zowel mee doet via mijn blog en op Instagram.

Voorwaarden Instagram:

 • Volg allaboutbertina op Instagram
 • Like de foto van de winactie
 • Tag minimaal 3 vriendinnen die deze winactie niet mogen missen, meer mag natuurlijk altijd
 • Zorg dat je account open staat, dat is voor mij handig om contact op te nemen mocht je de winnaar zijn van dit palette

 Voorwaarden blog:

 • Volg mijn blog via Bloglovin
 • Like de Facebookpagina van allaboutbertina ,like en deel de post van de winactie
 • Volg allaboutbertina op Twitter
 • Volg allaboutbertina op Pintrest
 • Vergeet niet om even een achter te laten met een geldig mailadres, dan weet ik dat je mee doet

 

De winactie loopt tot 6 augustus tot 0:00 , 7 augustus zal ik contact opnemen met de winnaar via DM of via een mail. Reageert hij/zij niet binnen 24 uur, dan wordt er een nieuw winnaar gekozen. Berichtjes sturen met de vraag wie de winnaar is, heeft geen nut. Ook herken ik ‘nieuwe volgers’. Wanneer je alleen maar mee doet met de winactie en het nodig vind om het volg ontvolg spelletje te spelen met mij worden uitgesloten van deelname. Ik spendeer mijn eigen geld aan deze winactie en zal het dan ook waarderen als de winactie eerlijk verloopt en dat de prijs gaat naar iemand die wel oprecht geïnterneerd is of mij al langer volgt. Laten we het dus eerlijk en gezellig met elkaar houden!

 

Succes iedereen!

Volg:
Delen:

22 Reacties

 1. 27 juli 2018 / 10:30

  Gefeliciteerd! je mag er zeker trots op zijn! Ik doe mee met deze giveaway. Ik heb het via Instagram gedaan en ook via je blog. Dus ik volg je overal waar ik moet om mee te doen (ik volgde je al op de meeste kanalen) Succes nog 😉

  • Bertina
   Auteur
   27 juli 2018 / 16:00

   Dankjewel! Wat leuk dat je mee doet en de extra kans benut om dit prachtige palette te winnen. Leuk om te horen dat je mij al volgende op de meeste kanalen. Ik wens je veel succes en bedankt voor je leuke reactie.

 2. Pascalle van Rooij
  27 juli 2018 / 10:53

  Gefeliciteerd met het 3-jarige bestaan! Wat een toffe winactie. Ik heb alle stappen gedaan! Dit palette staat al zo lang op mijn wishlist!

  • Bertina
   Auteur
   27 juli 2018 / 15:56

   Dankjewel Pascalle! Wat leuk dat je mee doet met deze winactie, hij stond ook heel lang op die van mij. Heel veel succes gewenst!

 3. Marina Korink
  27 juli 2018 / 12:45

  Gefeliciteerd ? Ik doe graag mee,! Op Instagram ook gedaan ? Wat een mooi palette ???

  • Bertina
   Auteur
   27 juli 2018 / 15:55

   Dankjewel! Leuk dat je mee doet Marina en gebruik maakt van de extra kans. Je hebt groot gelijk hihi. Ja het is echt een plaatje hè <3 Veel succes gewenst.

 4. 27 juli 2018 / 14:11

  Yesss ik doe heel graag mee ? Ik volg je op insta en bloglovin

  • Bertina
   Auteur
   27 juli 2018 / 15:54

   Leuk dat je mee doet Monica. Veel succes gewenst!

 5. Anita te Gussinklo
  27 juli 2018 / 14:54

  Gefeliciteerd met je 3 jarige blog.
  Ik doe niet mee aan de actie want bij 3 mensen taggen haak ik af.

  • Bertina
   Auteur
   27 juli 2018 / 15:54

   Hi Anita, jammer dat je van de winactie afziet. Wanneer een stap niet lukt mag deze worden overgeslagen.

 6. 28 juli 2018 / 01:58

  Ik heb mwegedaan via instagram (miesss123)
  En via je blog ik heb alleen geen twitter dus dat heb ik niet kunnen doen
  Zou het erg leuk vinden om te winnen aangezien je als mama zijnde niet vaak budget overhoud om mooie dure makeup voor jezelf te kunnen kopen dus dit zou wel echt een tof cadeautje zijn?
  Ik vind je blog artikelen overigens erg leuk om te lezen je schrijft lekker vlot en het leest makkelijk weg

 7. 28 juli 2018 / 18:16

  Van harte gefeliciteerd met het 3-jarig bestaan van je blog!
  Ik doe heel graag mee om dit palette te winnen. Ik heb er al heel veel positieve verhalen over gehoord.

  Ik volg je op Instagram (liekevv24) en heb het bericht geliked en 3 vriendinnen getagd.
  Ik volg je op http://www.bloglovin.com/liekevanveen8
  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen) en heb het bericht geliked en gedeeld.
  Ik volg je op Twitter (_liekeee) en op Pinterest (lieke24)

 8. 30 juli 2018 / 08:45

  Een dikke proficiat met je 3jaar bestaan hier in blog land 🙂
  Ik wil heel graag mee doen aan je winactie, lijk me super leuk die palette….
  Ik volg je op Instagram , Facebook, Twitter.

 9. Marian B
  31 juli 2018 / 13:23

  Van harte gefeliciteerd met je derde blogverjaardag! Op naar de vijf! Een mooie palette ook, ik doe graag mee.
  Ik volg je via Bloglovin (loved/saved), drie vriendinnen getipt, en gedeeld met G+.

 10. Cobi
  31 juli 2018 / 13:52

  Van Harte Gefeliciteerd! Ik doe graag mee aan deze leuke actie

 11. 1 augustus 2018 / 23:36

  Wat prachtig! Lief dat je dit weggeven. Ik doe mee

 12. 2 augustus 2018 / 04:29

  Gefeliciteerd en dat jij nog heel lamg door zult gaan met bloggen ?
  Wauw…..
  Zo een pretty palette met prachtige teinten ?
  Je schrijft hele goede artikelen over beautyproducten etc. en plaatsd prachtige foto’s.
  Ik doe heel graag mee met deze leule winactie en volg jou op al je soc.med.k..
  Ik love, save, like, share, tweet en retweer en heb onder de foto op je insta. 3 mensen getagd….

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Xoxo

 13. 3 augustus 2018 / 13:46

  Nogmaals gefeliciteerd meid! Wat gaaf zeg, die drie jaar gaan super snel voorbij he!
  Ik doe graag mee met de winactie, via instagram en via je blog.
  Fingers crossed! ???

 14. 4 augustus 2018 / 11:13

  Gefeliciteerd met het drie jarige bestaan van je blog! Time flies when you’re having fun, toch? Ik volg je al vanaf een paar maanden, gek om te weten dat dat dan eigenlijk al bijna drie jaar is. Een super gave winactie, waar ik graag aan mee doe. Ik heb al een tijdje geen nieuwe make-up gekocht, en deze blushbar zou echt een toevoeging aan mijn stash zijn! Ik volg je op alle kanalen, inclusief instagram waar ik overigens ook de foto heb geliked. Nu afwachten!

 15. 5 augustus 2018 / 10:07

  Heel mooi dit allemaal zeg! Echt prachtige kleuren zijn het, ik gebruik eigenlijk nooit zoiets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge