ESSENCE ALL THAT GREYS EYESHADOW PALETTE

91532 img 5982 - ESSENCE ALL THAT GREYS EYESHADOW PALETTE

Paar weken geleden scoorde ik dit nieuwe oogschaduwpallet uit de nieuwe collectie van Essence. Dit pallet telt 7 prachtige subtiele oogschaduw kleuren. Benieuwd naar dit pallet en de swatches? Klik dan snel verder. Veel lees plezier!


0de77 img 5983 - ESSENCE ALL THAT GREYS EYESHADOW PALETTE
Essence heeft weer een prachtige collectie maar het oogschaduw pallet sprak mij het meeste aan door de kleuren maar ook door het uiterlijk van het pallet. Het palletje is van zwart hard plastic gemaakt, op het dekseltje zit een printje verwerkt. Op de foto is dat jammer genoeg minder goed te zien. Ik vind het een heel leuk detail voor zo’n oogschaduw pallet als deze. Met roze letters staat de naam van de nieuwe collectie beschreven.

355e8 img 5990 - ESSENCE ALL THAT GREYS EYESHADOW PALETTE

Het pallet telt 7 kleuren, drie roze , twee licht grijze kleuren en twee grijze/antraciet kleuren. Genoeg variatie om mooie ooglooks mee te maken. De oogschaduws bevatten allemaal kleine shimmers. Een oogschaduws zijn super zacht en makkelijk aan te brengen en te blenden. Het pallet bevat ook nog een dubbele applicator om de oogschaduws mee aan te brengen. De haartjes zijn overigens super zacht, zelf werk ik heel vaak met zulke applicators. Daar heeft Essence goed over na gedacht, want hierdoor is het pallet makkelijk mee te nemen in je tas of voorop reis.

a9782 img 6331 - ESSENCE ALL THAT GREYS EYESHADOW PALETTE

De pigmentatie valt zeker niet tegen van dit pallet. Ook de lichtere kleuren hebben veel pigmentatie terwijl je juist zou verwachten dat het juist minder zou zijn ten opzichte van de donkere kleuren. De oogschaduws kunnen wel zorgen voor een beetje fall out.

f12e7 img 6390 - ESSENCE ALL THAT GREYS EYESHADOW PALETTE
e0d56 img 6393 - ESSENCE ALL THAT GREYS EYESHADOW PALETTE
De zwarte oogschaduw heb ik aan gebracht in de buiten V en deze geblend met de donker grijze kleur die ik aangebracht in de arcadeboog. Op het bewegend ooglid heb ik de tweede en derde roze oogschaduw gebruikt en deze ook in elkaar over geblend. In de binnenste ooghoeken heb ik de aller lichtste kleur gepakt en laten blenden met de andere twee roze kleuren die al aan gebracht waren. Op de onderste wimperrand heb ik een combinatie gemaakt met de donker grijze oogschaduw en de zwarte oogschaduw.

Conclusie:
Het pallet ziet er leuk uit, en voor een budget product is het zeker geen slecht pallet. Hij bevat een groot spiegeltje en een dubbele dubbele applicator. De haartje zijn super zacht en is makkelijk in gebruik, natuurlijk is dit voor iedereen anders. De pigmentatie is zowel van de lichte kleuren als van de donkere kleuren goed. Je kunt heel veel verschillende looks maken met dit pallet. Van heel subtiel tot heel verleidelijk. De oogschaduws bevatten een hele mooie glans door alle kleine shimmers. Essence heeft zich zelf weer bewezen dat budget niet altijd een flop hoeft te zijn maar dat kwaliteit ook zeker kan.

 

Essence All That Greys eyeshadow Palette kost € 4,99 – Trekpleister / Kruidvat.  LET OP! Deze collectie is limited edition.

Volg:
Delen:

Plaats een reactie

 1. 21 februari 2016 / 18:18

  Heb hem zelf ook gekocht, vind de roze tinten echt mooi 🙂

 2. 21 februari 2016 / 18:18

  Heb hem zelf ook gekocht, vind de roze tinten echt mooi 🙂

 3. 21 februari 2016 / 21:29

  Dat vind ik zelf ook de mooiste kleuren aan het hele pallet. Essence heeft weer een mooi pallet samengesteld.

 4. 21 februari 2016 / 21:29

  Dat vind ik zelf ook de mooiste kleuren aan het hele pallet. Essence heeft weer een mooi pallet samengesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge