PERSOONLIJK │ HOE GAAT HET NU MET BERTINA?

67469 img 5831 - PERSOONLIJK │ HOE GAAT HET NU MET BERTINA?
 
Hi! Wauw het voelt voor mij alweer zo lang geleden dat ik kon bloggen. januari was echt een chaotische tijd maar ondanks dat wel ontzettend leuk en waarin veel gebeurd is. In dit artikel vertel ik hoe het met mij gaat en wat de laatste tijd allemaal gebeurd is en hoe het natuurlijk allemaal veder gaat.Ook is het weer tijd voor een kleine update als het gaat om mijn blog en YouTubekanaal. Benieuwd naar dit alles? Lees dan vooral verder.

In het artikel ‘Het leed dat verhuizen heet ‘vertelde ik dat we gingen verhuizen. Inmiddels zijn we afgelopen vrijdag ( 12 februari) verhuist. We zijn ontzettend blij met ons nieuwe huis. Ook heb ik mijn eigen kamer en ik kan je vertellen dat hij nu al helemaal naar mijn smaak is. Ik heb al mijn nieuwe make-upkast in elkaar gezet en natuurlijk mijn make-up stash al gesorteerd en in dit prachtige nieuwe item gedaan. Ik snap dat jullie ontzettend benieuwd ernaar zijn en naar mijn nieuwe kamer dus binnenkort zullen daar  video’s online van komen maar ik ga natuurlijk eerst even goed uitpakken en mijn kamer echt helemaal klaar maken voordat ik het aan jullie laat zien. Ook heb ik weer een hele hoop nieuwe make-up producten gekocht en ik ga ze zoals gewoonlijk allemaal voor jullie reviewen. Ik probeer weer iedere dag één artikel online te zetten maar aangezien de laatste tijd niets van gekomen is om de artikels te schijven en de foto’s van de producten te nemen zal dit even duren voordat het weer helemaal goed loopt en dat ik mijn draai weer terug heb. Ik doe in ieder geval mijn uiterste best en ik heb het bloggen enorm gemist. Zoals ik al eerder aan gegeven heb wil ik dol graag weer video’s voor jullie maken en ook dat hoop ik weer zo snel mogelijk voor jullie te doen.
Ik heb gesloten dat ik zowel het bloggen en YouTube anders ga aanpakken. Ik wil meer van mezelf erin stoppen. Dat betekend dat ik nog meer persoonlijke artikels wil plaatsen en dat ik meer tijd erin wil steken. Dat laatste geldt ook voor mijn video’s, vaak besliste ik op het laatste moment wat ik wilde filmen voor jullie zonder dat ik er echt goed overna en uit gewerkt had. Ik ben dan ook niet echt te vrede over de video’s die nu online staat. Velen van jullie vinden deze leuk maar ik vind mezelf veel te stijf en te serieus terwijl ik dat helemaal niet ben. Ook qua inhoud is het niet wat ik er van verwacht. Zelf zit ik nog met het dilemma wat ik ga doen met deze oude video’s. Aan de ene kant wil ik ze dat online blijven staan en dat jullie kunnen zien wat voor vooruit gang ik ga maken met mijn nieuwe video’s maar aan de andere kant wil ik ze offline halen en laten zien wie ik echt ben en dat dit veel beter kan. Wat vinden jullie? Ik weet dat ik weinig van mezelf heb laten zien en de omstandigheden waren erna maar ook de woonsituatie maar nu dat allemaal voorbij is wil ik gewoon een nieuwe frisse start kunnen maken.
Ik ben nu iemand die voor de 100% gaat en niet voor het halve werk. Om een lang verhaal kort te houden, ik ben weer terug en ik ga weer van iedere moment genieten en hopelijk gaat jullie al mijn nieuwe artikels en video’s leuk vinden. Als jullie nog leuke suggesties of tips hebben hoor ik dat natuurlijk graag. Wist je dat ik inmiddels 50 abonnees heb? Daarvoor ben ik jullie ook super dankbaar en inmiddels telt mijn Instagramaccount alweer 811 volgers. Ik heb daar echt geen woorden voor. Om de vraag even te beantwoorden in de titel, het gaat goed, ik ben weer blij en ook weer gelukkig hoe het leven op dit moment loopt. Het heeft dan wel zijn ups en downs maar het voelt op dit moment goed. Ook qua gezondheid krabbel ik weer overeind, ben enorm ziek geweest van alle spanning en mijn lichaam was gewoon op van alles maar ik kan weer zeggen dat ik weer mij zelf ben ondanks dat ik ontzettend moe ben aan het einde van de dag maar ik kan je zeggen er is niets mooiers dan jezelf te kunnen zijn en je goed te voelen.
Nogmaals iedereen super bedankt voor het volgen en lieve berichtjes en steun en heel veel liefde voor jullie allemaal <3
Volg:
Delen:

Plaats een reactie

 1. 16 februari 2016 / 07:53

  Ik ben al een tijdje niet op je blog geweest, wat ziet ie er mooi uit zeg.
  Wat fijn dat het weer beter met je gaat en ik ben heel benieuwd naar je nieuwe kamer.
  Ik zou je filmpjes lekker laten staan, zo kan iedereen zien hoe je begonnen bent en hoe je gegroeid bent! Succes ermee, ik ben benieuwd.

 2. 16 februari 2016 / 07:53

  Ik ben al een tijdje niet op je blog geweest, wat ziet ie er mooi uit zeg.
  Wat fijn dat het weer beter met je gaat en ik ben heel benieuwd naar je nieuwe kamer.
  Ik zou je filmpjes lekker laten staan, zo kan iedereen zien hoe je begonnen bent en hoe je gegroeid bent! Succes ermee, ik ben benieuwd.

 3. 16 februari 2016 / 17:49

  Dankjewel, ik heb hem heel vaak veranderd maar de layout is nu helemaal naar mijn smaak. Wat leuk dat je mijn blog weer eens bezocht.
  Bedankt voor je advies en eigenlijk heb je wel een punt. Dankjewel!

 4. 16 februari 2016 / 17:49

  Dankjewel, ik heb hem heel vaak veranderd maar de layout is nu helemaal naar mijn smaak. Wat leuk dat je mijn blog weer eens bezocht.
  Bedankt voor je advies en eigenlijk heb je wel een punt. Dankjewel!

 5. 16 februari 2016 / 18:37

  Fijn dat de drukte nu achter de rug! En ook goed dat je weer lekkerder in je vel zit. Dat is heel belangrijk 🙂

 6. 16 februari 2016 / 18:37

  Fijn dat de drukte nu achter de rug! En ook goed dat je weer lekkerder in je vel zit. Dat is heel belangrijk 🙂

 7. 16 februari 2016 / 22:52

  Wat leuk dat je verhuisd bent! Ik ben zeker nieuwsgierig naar je nieuwe plekje. Goed dat je zelf steeds doelen stelt en jezelf wilt verbeteren!

 8. 16 februari 2016 / 22:52

  Wat leuk dat je verhuisd bent! Ik ben zeker nieuwsgierig naar je nieuwe plekje. Goed dat je zelf steeds doelen stelt en jezelf wilt verbeteren!

 9. 17 februari 2016 / 19:50

  Daar ben ik ook heel erg blij mee. Ben ontzettend ziek geweest van alles.
  Je ergste vijand gun je het niet.

 10. 17 februari 2016 / 19:50

  Daar ben ik ook heel erg blij mee. Ben ontzettend ziek geweest van alles.
  Je ergste vijand gun je het niet.

 11. 17 februari 2016 / 19:51

  Binnenkort komt er een roumtourvideo waarin ik mijn hele kamer ga showen want ik heb heel veel nieuwe items gekocht.

 12. 17 februari 2016 / 19:51

  Binnenkort komt er een roumtourvideo waarin ik mijn hele kamer ga showen want ik heb heel veel nieuwe items gekocht.

 13. Elvera
  9 maart 2016 / 18:15

  Leuk artikel. Ik ben trots op je hoe je het allemaal oppakt en doet. Laat die oude videos lekker staat. Dan kun je zien hoe voorruit bent gegaan. Ik ben benieuwd naar de videos en artikels.

 14. Elvera
  9 maart 2016 / 18:15

  Leuk artikel. Ik ben trots op je hoe je het allemaal oppakt en doet. Laat die oude videos lekker staat. Dan kun je zien hoe voorruit bent gegaan. Ik ben benieuwd naar de videos en artikels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge