ESSENCE WHAT THE FAKE! VOLUMIZING MASCARA

IMG 5185 - ESSENCE WHAT THE FAKE! VOLUMIZING MASCARA

Ik kreeg laatst weer een tasje met nieuwe Essence producten binnen met daarin deze Essence What The Fake! Volumizing & Lenghtening Mascara. Ik vind de meeste mascara’s van Essence super fijn om te gebruiken dus ik ben heel erg benieuwd naar deze variant. Jij ook? Lees dan snel mee!

IMG 5196 2 - ESSENCE WHAT THE FAKE! VOLUMIZING MASCARA

Zoals je misschien wel weet brengt Essence elk half jaar een nieuwe mascara uit. De ‘I need a miracle! volumizing & strengthening mascara’ heeft al een naam voor zichzelf opgebouwd in de standaardcollectie en nu is er een nieuw lid in de familie, de ‘WHAT THE FAKE! Mascara maar deze mascara bevat fibers die er voor moeten zorgen dat je nog meer volume kunt creëren. Ongeveer een jaar geleden was het echt een hippe en bracht het ene naar het andere merk een mascara uit met fibers maar Essence brengt nu pas zo’n mascara uit. Om heel eerlijk te zijn heb ik niet zoveel met mascara die fibers bevatten. Vaak krijg ik hele zere ogen ervan wanneer ik een mascara lang gebruik en daarnaast klonteren mijn wimpers heel erg snel aan elkaar door de kleine fibers. Ik ben heel erg benieuwd of deze mascara mij wel omver gaat blijven. Hij ziet er in ieder geval al veel belovend uit

IMG 5188 - ESSENCE WHAT THE FAKE! VOLUMIZING MASCARA

De verpakking van de mascara is weer in een zwart, kegelvormige verpakking. Eigenlijk de verpakking die we wel kennen van Essence. De mascara belooft in twee keer aanbrengen adembenemende lengte en expressief volume. Dit komt onder andere door het amandelvormige borsteltje die je wimpers van een laag mascara voorziet. De speciale nylon vezels die in de formule zitten zorgen ook voor veel volume en lengte. Dat klinkt in ieder geval al veel belovend toch?!

IMG 5205 - ESSENCE WHAT THE FAKE! VOLUMIZING MASCARA

En zo ziet het dan amandelvormige borsteltje eruit. Het borsteltje heeft veel korte haartjes die gemaakt zijn van gewone haartjes. Daarnaast staan de haartjes heel dichtbij elkaar waardoor er best veel mascara op het borsteltje blijft zitten. Tijd om de mascara aan te brengen op de wimpers!

Naamloosyh - ESSENCE WHAT THE FAKE! VOLUMIZING MASCARA

Mijn wimpers zonder mascara

hhhhh - ESSENCE WHAT THE FAKE! VOLUMIZING MASCARA

Mijn wimpers met de Essence What The Fake! Volumizing & Lenghtening Mascara.

ESSENCE WHAT THE FAKE VOLUMIZING MASCARA - ESSENCE WHAT THE FAKE! VOLUMIZING MASCARA

Ik ben onder de indruk! De mascara heeft zeker mijn wimpers zowel langer als volume gegeven. De fibers doen zeker goed in werk. Daarnaast brengt hij makkelijk aan en separeert hij de wimpers mooi. Daarnaast is hij ook nog eens goed op te bouwen, voorziet zelfs de kleinste wimpertje van een laagje mascara en geeft een mooi, natuurlijk effect. Daarnaast is de mascara ook prima en makkelijk te verwijderen met ‘normale’ make-up remover en het belangrijkste, geen zere ogen! Yeah!! Voor de rest zit de mascara gedurende de dag prima op zijn plaats.

IMG 5212 - ESSENCE WHAT THE FAKE! VOLUMIZING MASCARA

Conclusie:
Wat een toppertje! Wat een fijne mascara heeft Essence erbij en dat voor een super fijn prijsje. Hij doet wat die beloofd, hij heeft zowel volume als lengte. Daarnaast separeert hij de wimpers mooi, klont niet en plakt ook niet. Daarnaast is hij makkelijk op te bouwen en blijft gedurende dag prima zitten. Hij is makkelijk te verwijderen en geen zere ogen. Ik ben helemaal gelukkig! Deze gaat in mijn everyday make-upbakje.

 

De Essence What The Fake! Volumizing & Lenghtening Mascara is vanaf nu verkrijgbaar in het vaste assortiment van Essence en te koop voor € 3,59 per stuk.

 

*Dit artikel bevat gekregen producten

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge