GASTBLOGGER DAISY │MIJN FAVORIETE MASKERS

masker 2 - GASTBLOGGER DAISY │MIJN FAVORIETE MASKERS

Maskertjes, vandaag de dag niet meer uit het beautybeeld weg te denken. Ook ik ben er groot fan van. Net als mijn huid overigens. Omdat we nu het koude weer tegemoet gaan leek het me een goed idee om een aantal van mijn favoriete maskers met jullie te delen.

masker 1 - GASTBLOGGER DAISY │MIJN FAVORIETE MASKERS

Clay and Glow kleimasker
Jups, ook ik behoor tot de squad. En ik moet zeggen dat dit masker oprecht een van mijn favoriete maskers is! Ik wissel deze wel af, omdat er vitamine a in zit. Dit mag je maar 2x per week gebruiken. Voor mijn gemengde huid werkt dit masker echt top!

masker 2 - GASTBLOGGER DAISY │MIJN FAVORIETE MASKERS

Sheet masker met honing van de action
Dit is een heerlijk lowbudgetmaskertje van onze geliefde Action! Hij kost maar € 0.59 en hij is echt super fijn! Hij maakt je huid echt heerlijk zacht! Ik ben dan ook helemaal fan van de aziatische skincare geworden en kan het iedereen dan ook aanraden!Het nadeel van sheets is dat ik ze altijd erg nat vind, dus ik knijp de maskertjes altijd even uit in de verpakking voor ik deze op mijn gezicht doe.

masker 3 - GASTBLOGGER DAISY │MIJN FAVORIETE MASKERS

Dr. van der Hoog Macarone masker
Dit is een masker die ik een keer bij de, jawel, action heb gekocht. Deze is nog steeds te koop zag ik op de site. Dit is een peel off masker, wat betekend dat je geen gedoe met water hebt als je het er af moet gaan halen. Het is niet een masker dat veel voor mijn huid doet, maar als ik een snelle boost wil die zorgt dat mijn huid snel opknapt en deze zachter maak is het een heel fijn masker.

 

Wat is jouw favoriete masker?

 

 

Geschreven door gastblogger Daisy (www.byvosje.nl) – Instagram – YouTube – Facebook 

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge