KRUIDVAT CATCH & SHINE SOLAIT (AFTER) SUNSPRAY

step0002 3 - KRUIDVAT CATCH & SHINE SOLAIT (AFTER) SUNSPRAY

Met de zonnige dagen in het vooruitzicht is het belangrijk om goed te (blijven) smeren. Met de nieuwe limited edition Solait Sunspray SPF20 van Kruidvat ga jij veilig de zon in! De Solait After Sunspray is perfect om te gebruiken als je een dag in de zon hebt doorgebracht. Benieuwd wat mijn ervaringen zijn met deze twee nieuwe zonproducten van Kruidvat? Klik en lees snel verder!

solat zonbescherming - KRUIDVAT CATCH & SHINE SOLAIT (AFTER) SUNSPRAY

De temperaturen stijgen, het zonnetje schijnt, we gaan meer naar buiten en iedereen is een stuk vrolijker. Om veilig van de zon te kunnen genieten is het belangrijk dat je je goed insmeert. Kruidvat komt nu met een vier nieuw limited edition zonproducten die jouw huid beschermen tegen de zon. Ik ontving deze suspray en een aftersunspray.

step0003 1 - KRUIDVAT CATCH & SHINE SOLAIT (AFTER) SUNSPRAY

Kruidvat Solait Sunspray Medium  (75ml) * Kruidvat Solait After Sunspray (75ml)

step0002 5 - KRUIDVAT CATCH & SHINE SOLAIT (AFTER) SUNSPRAY

step0003 2 - KRUIDVAT CATCH & SHINE SOLAIT (AFTER) SUNSPRAY

Beide producten komen in de variant 2 phases, een combinatie van water en olie, en een variant met de toevoeging van een shimmering oil waardoor de spray uit twee lagen en kleuren bestaat. Door het flesje te schudden krijg je een leuke (zomerse) kleurencombinatie! Het fijnste van deze twee zon producten vind ik dat je ze heel makkelijk kunt sprayen en kunt verdelen over het lichaam waar jij de extra bescherming wilt. Door de hele fijne / kleine shimmers krijg je ook nog eens een hele mooie subtiele zomerse glow. De Kruidvat Solait After Sunspray bevat verzorgende oliën, vitamine E, shea butter, komkommerextract e bisabollol om de huid te kalmeren en te verzorgen na blootstelling aan de zon. Je kunt er ook voor kiezen om de spray’s heel even in de koelkast te doen voor een verfrissend, verkoelend effect. Voor het gebruik eerst goed schudden!

step0003 3 - KRUIDVAT CATCH & SHINE SOLAIT (AFTER) SUNSPRAY

step0002 6 - KRUIDVAT CATCH & SHINE SOLAIT (AFTER) SUNSPRAY

De sprays hebben een lichte, niet vette formulering die fris op de huid aanvoelen, trekken snel in, ruiken lekker en niet plakken. Ik vind het altijd verschrikkelijk als een zonnebrand plakt of een hele sterke geur heeft. Gelukkig is dat bij deze producten zeker niet het geval! 

step0002 3 - KRUIDVAT CATCH & SHINE SOLAIT (AFTER) SUNSPRAY

Conclusie: 
Wat een leuke, zomerse producten! Ik vind zowel de sunspray als afterspray heel erg lekker ruiken, het is geen overheersende geur, daarnaast werken de beide producten heel erg fijn. Door dat je de beide producten kunt sprayen kun je het product heel precies aanbrengen en heb je nooit te veel product in één keer. Ook laten de spray’s geen vetlaag achter en plakken niet wat ik zelf heel erg fijn vind. Daarnaast zijn ze beide heel erg verkoelend en verzorgd, zeker wanneer je ze in de koelkast zet. Daarnaast zien ze er heel erg leuk uit en zomers uit door de glitters en de verschillende kleurtjes.

De sunsprays en after sunsprays zijn vanaf 22 april t/m uiterlijk 26 mei te koop voor € 3,99 per stuk. Je vindt de producten in het Catch & Shine schap.

 

* dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge