PINK GELLAC LOLLYPOP COLLECTIE

step0002 3 - PINK GELLAC LOLLYPOP COLLECTIE

Onlangs lanceerde Pink Gellac een nieuwe collectie genaamd lollypop. Deze collectie bevat vijf zoete kleuren die perfect bij het warme weer passen. Deze kleuren zijn vrolijk, zomers en passen bij elke huidtype. Benieuwd geworden? Kijk dan snel mee!

step0001 4 - PINK GELLAC LOLLYPOP COLLECTIE

De Pink Gellac Lollypop collectie bestaat uit de volgende kleuren:

  • 264 Lady Grey
  • 265 Milkshake Pink
  • 266 Baby Blue
  • 267 Sunset Orange
  • 268 Sweet Purple

step0002 4 - PINK GELLAC LOLLYPOP COLLECTIE

264 Lady Grey
Lady Grey is een zacht grijze gel nagellak kleur met een creamy finish. Echt de perfecte kleur om bij iedere outfit te combineren. Daarnaast dekt deze kleur al met één laagje! Ik vind het echt een hele mooie grijstint dus mocht je net als mij houden van grijs dan is deze kleur zeker iets voor jou!

step0002 5 - PINK GELLAC LOLLYPOP COLLECTIE

265 Milkshake Pink
Milkshake Pink was toch wel een van de kleurtjes die voor mij het meeste uitsprong uit deze collectie. Wie mij al langer volgt weet dat roze mijn lievelingskleur is en zeker pastel roze vind ik echt prachtig voor de lente en de zomer. Ik kon dan ook niet wachten om deze kleur voor het eerst te dragen op mijn nagels! Deze zoet roze kleur past bij elk huidtype en kan bij elke outfit gecombineerd worden. Als je het lakje aanbrengt op je nagels laat hij wel een aantal strepen achter dus als je echt een hele mooie, egale dekking wilt dan is twee à die laagjes perfect! Ik vind het echt een hele toffe kleur en ga deze zeker vaak dragen op mijn nagels.

step0002 6 - PINK GELLAC LOLLYPOP COLLECTIE

266 Baby Blue
De volgende kleur laat mijn hartje ook zeker sneller kloppen namelijk de kleur Baby Blue. Baby Blue is een zacht blauwe kleur en past helemaal bij de zomer als je het mij vraagt! Zeker bij een wit jurkje staat deze kleur prachtig. Net als Lady Grey dekt dit lakje al met één laagje. Echt een hele mooie kleur en stiekem is dit toch ook wel een favorietje van mij uit deze collectie.

step0003 - PINK GELLAC LOLLYPOP COLLECTIE

267 Sunset Orange
Met de kleur Sunset Orange ben je helemaal klaar voor het warme weer. Dit vrolijke kleurtje is een helder licht oranje tint waarmee je je nagels laat stralen. Ik moet bekennen dat ik normaal niet zo hou van de kleur oranje en het alleen draag op Koningsdag en tijdens het WK maar dit vind ik echt een super toffe kleur omdat het een hele mooie subtiele kleur is die toch wel opvalt. Stiekem ben ik een beetje verliefd aan het worden op deze oranje tint. Ook dit lakje dekt al met één laagje maar zelf heb ik twee laagjes aangebracht omdat ik hem dan net wat mooier en egaler vond.

step0003 1 - PINK GELLAC LOLLYPOP COLLECTIE

268 Sweet Purple
Sweet Purple is een pastel paarse tint en bevat een subtiele koele ondertoon. Match deze kleur met een stoere outfit voor een speelse twist. Ook deze kleur is echt super mooi alleen laat hij net als de roze kleur wel een paar strepen achter dus met twee à drie laagjes heeft hij echt de perfecte egale dekking. Echt een hele mooie kleur voor de zomer!

step0001 5 - PINK GELLAC LOLLYPOP COLLECTIE

Conclusie:
Wat een onwijs toffe collectie! Past echt perfect bij de zomer als je het mij vraagt en het zijn zeker kleuren die bij iedereen mooi zouden staan. Het liefst draag ik pasteltinten op mijn nagels dus je snapt wel dat ik razend enthousiast was bij het zien van deze collectie. Ik vind Pink Gellac oprecht één van de fijnste gelnagellak merken die ik tot nu toe getest hebben. De lakjes blijven ongeveer 14 dagen zitten en dekken vaak al met één à twee laagjes.

Daarnaast heeft Pink Gellac niet alleen nieuwe kleuren in hun assortiment o.a. deze collectie maar hebben zij ook hun gelnagellak potjes een make-over gegeven. Net als voorheen kun je op de dop zien welke kleur het is maar nu ook aan het etiketje op het flesje in plaats van het kleine strookje. Ik vind het in ieder geval er super vrolijk en leuk opzien. Op deze manier valt de kleuren nog beter op in je stash. Daarnaast hebben ze ook de dop een mini make-over gegeven. De dop is nog steeds zwart mat maar er zit nu een plastic hoesje / omhulsel erover heen met gouden accenten zodat de dop er ook wat leuker eruit ziet. Deze kun je er ook vanaf halen mocht je het niet mooi of onhandig vinden. Ik vind het een hele leuke twist!

De Pink Gellac Lollypop collectie is te koop op pinkgellac.nl voor € 15,00 per kleur.

 

Welke kleur zou jij als aller eerste dragen op je nagels?

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

 

 *dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb

Volg:
Delen:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge