LADIVAL VOOR KINDEREN

unnamed 7 - LADIVAL VOOR KINDEREN

Jaaa, het is bijna ZOMER. En dat betekent: dat we onze huid goed moeten beschermen tegen de zon. Ladival heeft een complete lijn met zonbeschermingsproducten voor kinderen. Sta vandaag even stil hoe belangrijk het is wat je smeert en wat de gevaren zijn als je niet smeert. Benieuwd naar deze producten? Vandaag vertel ik je er alles over in dit artikel. Lees je mee?

OVER LADIVAL
Ladival is een Duits zonbeschermingsmerk dat verkrijgbaar is in heel Europa. Ladival kiest er bewust voor om geen conserveringsmiddelen, emulgatoren, kleurstoffen of parfums te
gebruiken. Zuivere zonbescherming, noemen ze dat. Ladival is dermatologisch getest, biedt bewezen bescherming en wordt aanbevolen door dermatologen.

unnamed 8 - LADIVAL VOOR KINDEREN

BESCHERM WIE JE LIEF HEBT
Ladival, het merk dat bekend staat om zonbescherming zonder onnodige ingrediënten, brengt vandaag in Nederland vernieuwde zonnebrandcrèmes op de markt. Speciaal ontwikkeld voor de kwetsbare kinderhuid. Verbranding in de kinderjaren verhoogt de kans op huidkanker op latere leeftijd. Kinderen mogen simpelweg niet verbranden. De kinderhuid is extra gevoelig en daarom biedt Ladival voor Kinderen drievoudige bescherming tegen UV-A, UV-B en IR-A straling. De formulering is extra watervast, bevat geen parfum, parabenen, conserveringsmiddelen, emulgatoren en kleurstoffen. Daardoor tevens geschikt voor kindjes met eczeem. Bescherm wie je lief hebt!

ladival zonbescherming kinderen - LADIVAL VOOR KINDEREN

LADIVAL VOOR KINDEREN
Het assortiment bestaat uit tubes zonnebrandcrème speciaal voor het gezichtje, flacons met zonnebrand lotion voor het lijfje en zonnebrand sprays om even snel de kindjes bij te kunnen sprayen tijdens het spelen. De producten zijn verkrijgbaar in SPF30 en SPF50 en extreem watervast. De producten beschermen, verzorgen en door de zachte formulering zelfs geschikt voor kindjes met eczeem.

SAMEN SMEREN
Ladival maakt zich jaarlijks sterk om kinderen het belang van zonbescherming bij te brengen. Dit doen ze door middel van de scholencampagne Samen Smeren. Lespakketten, gratis zonnebrandcrèmes voor scholen, animatievideo’s en online games met mascottes Brom & Brul maken de jongste schoolgaande kinderen bewust van de zon. Dit jaar zijn ook alle lesmaterialen (waaronder prentenboekjes, kleurplaten, maskers) te downloaden voor thuisgebruik zodat ouders zelf met het zon thema aan de slag kunnen. www.samensmeren.nl

VERKRIJGBAARHEID EN PRIJS
‘Ladival voor de Kinderhuid’ is verkrijgbaar bij Etos, DA/DIO en Service Apotheken vanaf € 8,49.

 

Smeer jij je altijd goed in met zonbeschermingsproduct(en)?

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge