PREVIEW│ L.O.V. X HATICE SCHMIDT

L.O.V x Hatice Schmidt - PREVIEW│ L.O.V. X HATICE SCHMIDT

Top-influencer Hatice Schmidt heeft de bewondering van haar volgers gekregen voor haar expressieve look en , bovenal door altijd zichzelf te blijven. The Queen of Beauty YouTubers heeft nu haar eigen exclusieve make-up collectie gecreëerd in samenwerking met L.O.V., bestaande uit haar persoonlijke favorieten. Meer weten over deze collectie? Klik en lees snel verder!

De gelimiteerde collection, die exclusief verkrijgbaar zal zijn in Duitsland, Oostenrijk en Nederland in de winter van 2018, belichaamt de herkenbaar informele en zelfverzekerde stijl van Hatice. De focus ligt op maximale effecten, krachtige kleuren en natuurlijk de ultieme must-haves voor een typische Hatice Look.

lov 5 - PREVIEW│ L.O.V. X HATICE SCHMIDT

MATTE LIQUID LIPSTICK – €8,99
De vloeibare lipstick met een matte finish vlekt niet en blijft langdurig zitten zonder de lippen uit te drogen.De internationale trendkleur ultraviolet heeft Hatice geïnspireerd bij het selecteren van de tinten. Of het nu intens paars of gedurfd bordeaux is – de vier hooggepigmenteerde lipstick must-haves met de namen “1986”, “Snitches”, “Berlin”en “Hati’s shade” zorgen voor de ultieme
snatchy look lov 1 e1540206029105 - PREVIEW│ L.O.V. X HATICE SCHMIDT

THE BRONZING POWDER – €10,99
Cheeks on fleek! Hatice’s Bronzing Powder in de nuance “100 Bronze die Wand an” is een echt multi-talent. Als bronzer of contourpoeder – het past zich aan elke huidtint aan en zorgt voor een geweldig Instaglam-effect. De warme ondertoon creëert een typische Hati-gloed; de koelere ondertoon is ideaal voor het contouren en camoufleren van kleine onregelmatigheden. Een 2in1-product dat niet mag ontbreken in de make-uptas mag ontbreken.

lov - PREVIEW│ L.O.V. X HATICE SCHMIDT

THE EYESHADOW PALETTE – €19,99
THE TEA IS HOT! Het oogschaduwpalet is de IT- piece van de collectie. De selectie van kleuren vertegenwoordigt een perfecte combinatie van neutrale en expressieve, kleurintensieve tinten.
Matte, romige en metallic texturen verenigen alle favoriete kleuren van Hatice. 15 ooggepigmenteerde oogschaduwkleuren met unieke en individuele namen “Muddi” (Duits jargon voor moeder), “Bish listen” en “Slay” benadrukken Hati’s sterke persoonlijkheid – you go girl! De elegante matte verpakking geeft het palet een luxe en stoere uitstraling

lov 3 - PREVIEW│ L.O.V. X HATICE SCHMIDT

LUXURY LASHES – €8,99
Hati zonder kunstwimpers? No way! Volgens Hatice zijn kunstwimpers een absolute must-have voor de perfecte make-uplook. Voor L.O.V heeft ze vederlichte, synthetische wimpers ontworpen die zich perfect aan de natuurlijke wimpers hechten. De twee versies “100 Berlin” en “110 Istanbul” bieden niet alleen dramatisch volume, maar ook de multiculturele flair van haar twee favoriete steden.

 

EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ ETOS VANAF NOVEMBER 2018.

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 25 oktober 2018 / 10:07

    Vooral het palette en de bronzer lijken me echt prachtig!
    Hatice maakt prachtige looks en ik kende haar al van de Duitse bloggers, daar volg ik ook een aantal van waaronder ook zij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge