MAC LIPSTICK PLEASE ME

cb612 img 1643 - MAC LIPSTICK PLEASE ME

Ik ben verliefd! Het klinkt misschien wat suf maar nooit hielt ik zoveel van lipstick sinds ik de lipsticks van MAC heb ontdekt. Goede kwaliteit en de lipsticks zien er ook nog eens heel erg leuk uit. Ik kocht de populaire MAC Please Me (matte). Benieuwd wat ik van deze lipstick vind? Klik en lees gezellig mee! 

 

1128f img 1653 - MAC LIPSTICK PLEASE ME
Please me is een mooie roze kleur lipstick met een matte finish. Deze kleur staat bijna bij iedereen wel goed. Hij is geschikt voor dagelijks gebruik  en voor iedere gelegenheid. Ook kun je deze lipstick perfect combineren met verschillende ooglooks, ook voor smokey eyes kun je deze lipstick gebruiken. Hij is gewoon perfect! Please me is één van de  populaire lipsticks op dit moment van MAC en ik begrijp wel waarom.
4a9ce img 1647 - MAC LIPSTICK PLEASE ME
Ondanks dat Please me een matte finish heeft is hij toch makkelijk om aan te brengen. Please me is goed gepigmenteerd waardoor hij heel dekkend is. Deze prachtige lipstick kan uren blijven zitten, wat een top lipstick van MAC. Deze lipsticks van MAC mogen dan misschien wel wat duurder zijn dan de normale lipsticks maar de kwaliteit is echt top.

Swatches:

3760b image1 - MAC LIPSTICK PLEASE ME

Conclusie:
Ondanks dat het een matte lipsticks is droogt hij je lippen niet uit. Blijft mooi en lang zitten op je lippen en is makkelijk aan te brengen. Het is een prachtige kleur die elke vrouw prachtig zou staan. Ik ben absoluut verliefd op deze kleur. Please Me maakte elke look af! Zeker een aanrader om te proberen.

MAC Please Me is te koop voor €19,50 – verkrijgbaar bij o.a. Douglas
Volg:
Delen:

10 Reacties

  1. Anoniem
    9 oktober 2015 / 06:53

    Dat is een pracht kleurtje en idd er zullen er velen erg mooi mee staan

  2. Anoniem
    9 oktober 2015 / 06:53

    Dat is een pracht kleurtje en idd er zullen er velen erg mooi mee staan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge