MET DEZE SIMPELE BEAUTYHACK GAAT JE MASCARA NOG LANGER MEE!

IMG 5081 2 - MET DEZE SIMPELE BEAUTYHACK GAAT JE MASCARA NOG LANGER MEE!

Begint je favoriete mascara uit te drogen en te klonteren? Met deze super simpele hack blaas jij weer nieuw leven in je oude, favoriete mascara! Benieuwd hoe? Lees dan snel mee!

Wat ben je nodig?

Het enigste wat je nodig ben voor deze simpele hack is een hoog glas met warm water.

Hoe werkt het?

Controleer of de mascara doet dicht gedraaid zit, zodat er geen water in de huls kan komen. Plaats hem daarna in het glas met water en laat de mascara er ongeveer 2 á 3 minuten erin staan. Door de hitte van het water zullen de klontjes los komen waardoor de mascara weer vloeibaar wordt.

Daarna kun je de mascara gewoon weer gebruiken zoals je gewend bent. Je zult merken dat de mascara nu weer fijner in gebruik is en langer goed zal blijven. Door de warmte van het water zijn ook de haartjes van borsteltje soepeler geworden waardoor de haartjes nog beter over / door de wimpers glijden en elke wimper kan voorzien van een laagje mascara.

 

Ken jij deze simpele beautyhack al?

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

4 Reacties

  • Bertina
   Auteur
   4 november 2019 / 12:28

   Klopt maar sommige mascara’s beginnen heel snel te klonteren of op te drogen en dan is dit de ideale manier om nog extra leven in je mascara te blazen mocht hij nog niet over de datum zijn.

  • Bertina
   Auteur
   4 november 2019 / 12:27

   Zo simpel kan het zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge