PINK GELLAC UNCOVERED5 COLLECTIE

download 1 - PINK GELLAC UNCOVERED5 COLLECTIE

En opeens is er een nieuwe Pink Gellac collectie gelanceerd genaamd Uncovered5! De Uncovered5  collectie bevat 5 prachtige neutrale kleuren. Van licht roze tot en met een unieke mauve kleur. Toen ik het pakketje openmaakte maakte mij hart even een sprongetje van vreugde en kon niet wachten om aan de slag te gaan met deze nagellakjes. Vandaag vertel ik je meer over deze nieuwe collectie en laat ik de swatches zien van deze nieuwe kleuren. Kijk je mee?

download 2 - PINK GELLAC UNCOVERED5 COLLECTIE

Pink Gellac Uncovered5 collectie bestaat uit de volgende kleuren:

  • 274 Pale Pink
  • 275 Fresh Pink
  • 276 Powdered Mauve
  • 277 Neutral Lavender
  • 278 Moody Mauve

Alle kleuren uit deze collectie hebben een crème finish waardoor je ze makkelijk kunt combineren met andere kleurtjes of kunt gebruiken voor nail arts.

download 9 - PINK GELLAC UNCOVERED5 COLLECTIE

274 PALE PINK
Pink Gellac 274 Pale Pink is een prachtig licht roze kleur. Deze kleur is perfect wanneer je een nude gellak kleur zoekt met een helder, roze ondertoon. Zelf hou ik ontzettend van dit soort kleurtjes, je nagels zien er meteen verzorgt en stralend uit ondanks dat het een hele subtiele, lichte kleur is. Echt heel erg mooi, echt een kleur die bij elke outfit past! Ik denk dat dit toch wel stiekem mijn grote favoriet is uit deze collectie. Zelf heb ik dunne twee laagjes aangebracht. 

 

download 10 - PINK GELLAC UNCOVERED5 COLLECTIE

275 FRESH PINK
De kleur Fresh Pink is een neutrale roze kleur met een warme ondertoon. Hij nijgt zelfs een beetje naar een zalm kleur. Deze kleur valt net iets meer op dan Pale Pink maar ook dit is een prachtig lakje die iedereen mooi zou staan. Echt een hele frisse en verzorgende kleur voor je nagels!

download 12 - PINK GELLAC UNCOVERED5 COLLECTIE

276 POWDERED MAUVE
Powdered Mauve is een zacht, neutrale gel nagellak kleur met een paarse ondertoon. Wat een prachtige kleur en zeker voor het najaar een ideale kleur voor op je nagels.

 

download 11 - PINK GELLAC UNCOVERED5 COLLECTIE

277 NEUTRAL LAVENDER
Zoals de naam het al een beetje verklapt is Neutral Lavender een prachtige paarse kleur met een warme ondertoon. Dit kleurtje kan je echt het hele jaar door dragen. Ik vind het echt een hele bijzondere kleur.

download 13 - PINK GELLAC UNCOVERED5 COLLECTIE

278 MOODY MAUVE
En de laatste kleur uit deze collectie is de kleur Moody Mauve. Moody Mauve is de perfecte donkere nude kleur. Deze kleur heeft een bruine ondertoon en kun je heel het jaar door dragen. In sommige lichtvallen lijkt deze kleur een warme grijstint. Een hele bijzondere, chique kleur. Ik denk dat deze kleur bij veel dames mooi zal staan.

download 1 - PINK GELLAC UNCOVERED5 COLLECTIE

O wat hou ik van deze collectie zeg! Dit soort kleurtjes draag ik graag als ik even geen zin heb ik een felle kleur. Pink Gellac heeft al zoveel mooie nude kleurtjes, echt super knap hoe zij elke keer weer komen met een unieke nude tinten. Zelf doe ik altijd twee dunne laagjes maar met één laagje heb je al een heel erg mooi dekkend effect. Daarnaast blijven de kleuren van Pink Gellec bij mij altijd meer dan 14 dagen zitten. Ik ben in ieder geval helemaal verliefd en blij met deze prachtige nieuwe kleurtjes.

 

De Pink Gellac Uncovered5 collectie is te koop op pinkgellac.nl voor € 15,00 per kleur.

 

Wat is jouw favoriete kleur uit deze nieuwe collectie van Pink Gellac? 

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

 

*dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 24 oktober 2019 / 10:40

    Helemaal mijn kleuren! Maar mijn favoriet is toch wel powdered mauve♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge