Mijn favoriete ketting op dit moment: minimalistische unicorn ketting shizzie.nl

10aac dsc071582b252812529 - Mijn favoriete ketting op dit moment: minimalistische unicorn ketting shizzie.nl
De trend van deze zomer, minimalistische sieradenSubtiele en fijne sieraden zoals ringetjes, armbandjes, kettinkjes en oorbellen. Laatst kwam ik deze prachtige minimalistische unicorn ketting tegen en was meteen verliefd op dit prachtige sieraad. Inmiddels behoord deze ketting tot één van mijn kettingen op dit moment. Meer weten over de ketting? Lees even veder!

c4c63 dsc071322b252812529 - Mijn favoriete ketting op dit moment: minimalistische unicorn ketting shizzie.nl

Het is al lang geen geheim meer dat de webshop shizzie.nl, één van mijn favoriete webshop is.
Ze hebben prachtige sieraden voor een heel fijn prijsje. Toen ik laatst nieuwe sieraden wilde bestellen kwam ik deze super schattige minimalistische ketting tegen met een unicorn eraan.

 

e1944 dsc071312b252812529 - Mijn favoriete ketting op dit moment: minimalistische unicorn ketting shizzie.nl

 

Ondanks dat hij heel simpel is, is hij ook heel klassiek en leuk te combineren met je out-fits. Het leukste aan minimalistische kettingen is dat je meerdere kettingen kunt dragen en eindeloos kunt combineren.

8164e dsc071302b252812529 - Mijn favoriete ketting op dit moment: minimalistische unicorn ketting shizzie.nl

Deze origami unicorn ketting is verkrijgbaar in het goud of zilver. Toen ik de ketting bestelde hadden ze hem alleen nog maar in het goud. Voor mij maakte dat niet uit omdat ik zowel zilver als gouden kettingen draag. Wel kun je het beste de ketting voorzien van een dun laagje topcoat, want zoals je ziet is bij mij de sluiting aan het verkleuren.De unicorn bedel is 2 cm lang, en ketting waaraan de unicorn zit is ongeveer 47 cm. Momenteel is hij niet meer verkrijgbaar bij shizzie.nl maar ik zag dat hij ook te koop is op aliexpress.com.

b8188 dsc071482b252812529 - Mijn favoriete ketting op dit moment: minimalistische unicorn ketting shizzie.nl
 

Vinden jullie hem net als leuk als ik? 

Volg:
Delen:

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge