INSPIRATIE | 10 X LEUKE MIX & MATCH BIKINI’S VAN DE HUNKEMÖLLER

00db0 teenager 1822438 - INSPIRATIE | 10 X LEUKE MIX & MATCH BIKINI’S VAN DE HUNKEMÖLLER
Yeah! De zomer is in aantocht! Er is één ding waar we geen genoeg van kunnen krijgen en dat is… shoppen! Onze kledingkasten puilen uit, en een nieuw seizoen betekend een nieuwe garderobe en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe bikini bij. Een perfecte bikini shoppen kost immer veel tijd want je wil er natuurlijk wel goed uitzien als je geniet van de zon en in het water. Om je een handje te helpen bij deze zoektocht laat ik vandaag 10 favoriete mix & match bikini combinaties zien die je bij de Hunkemöller kunt shoppen. Kijk je mee?

Zelf hou ik heel erg van afwisseling betreft badmode. Ik vind het wel belangrijk dat een bikini er mooi uit ziet en dat het fijn zit waardoor je je zelfverzekerd voelt. Zelf heb ik verschillende bikini’s gehad. Op dit moment draag ik het liefst mijn zwarte bikini maar ik twijfel nog of ik voor de vakantie een nieuwe bikini wil kopen.

Bij de Hunkemöller kun je je bikini mixen en matchen. Zo jij bepaald hoe jouw bikini eruit komt te zien en kun je de leukste kleurtjes en printjes met elkaar combineren. Via een Mix & Match tool op de website van de Hunkemöller kun je heel makkelijk je eigen bikini samenstellen. Je selecteer je maat, je favoriete bikini top, broekje en kleur en dan kun je beginnen met oneindige combinaties maken. Om je een eerste indruk te geven / te inspireren heb ik 10 setjes gemaakt. 

 

1f6d2 bikini2b12btest - INSPIRATIE | 10 X LEUKE MIX & MATCH BIKINI’S VAN DE HUNKEMÖLLER

 

60633 bikini2b22btest - INSPIRATIE | 10 X LEUKE MIX & MATCH BIKINI’S VAN DE HUNKEMÖLLER

 

Mocht je nog twijfelen over wat voor jouw de perfecte bikini of zwempak is?
Op de site van de Hunkemöller vind je een hele handige stijlgids die precies laat zien wat bij jouw lichaamsvorm het beste past en waar je op moet letten tijdens het kopen. Handig toch?! Klik hier voor de stijlgids.  

Ik vind de vierde en het achtste setjes het leukste van deze top 10. Beide hebben ze een printje en een leuk vrolijk kleurtje. Bikini acht heeft zelfs schelpjes op de top zitten wat mij meteen doet denken aan de zomer en het strand. Stiekem zou ik al deze setjes willen hebben hihi. Hopelijk heb je nu genoeg inspiratie voor jouw bikinicombinatie.

 Welk setje vind jij het leukste? Let me now! 

 

Volg:
Delen:

Plaats een reactie

 1. 31 mei 2017 / 10:34

  Wat een super leuke bikini's zeg! Ik vind vooral de eerste erg leuk. Toffe printjes allemaal!

 2. 31 mei 2017 / 10:34

  Wat een super leuke bikini's zeg! Ik vind vooral de eerste erg leuk. Toffe printjes allemaal!

 3. 31 mei 2017 / 12:00

  Leuk is dat mix and match! Vooral die met de wallpaper top en de dark arts top vind ik heel tof.

 4. 31 mei 2017 / 12:00

  Leuk is dat mix and match! Vooral die met de wallpaper top en de dark arts top vind ik heel tof.

 5. 31 mei 2017 / 12:23

  Leuke bikini's allemaal! Ik word hier zo hebberig van, maar heb al te veel bikini's hihi.

 6. 31 mei 2017 / 12:23

  Leuke bikini's allemaal! Ik word hier zo hebberig van, maar heb al te veel bikini's hihi.

 7. 1 juni 2017 / 06:16

  Leuke setjes! Heb net 2nieuwe tops gekocht en moet alleen nog een broekje. Heb nu maar 1 broekje, maar wil graag een hipster of boxer. Houd niet zo van dat hele uitgesneden zeg maar.

 8. 1 juni 2017 / 06:16

  Leuke setjes! Heb net 2nieuwe tops gekocht en moet alleen nog een broekje. Heb nu maar 1 broekje, maar wil graag een hipster of boxer. Houd niet zo van dat hele uitgesneden zeg maar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge