OUTFIT INSPIRATIE | 3x ZOMERSE OUTFITS

0d547 outfit2b1 - OUTFIT INSPIRATIE | 3x ZOMERSE OUTFITS

Hi allemaal! Genieten jullie ook van het zonnetje? Dit is toch een heerlijk voorproefje op de zomer die gaat komen! Deze blogpost beloofd zomers te worden want ik laat namelijk 3x inspiratie outfits zien voor de zomer. Met dit heerlijke weer wil je niet in een lange broek lopen met een shirt aan met lange mouwen maar juist een makkelijke, luchtige maar toch trendy outfit. Zelf draag ik heel graag een shortje met een hele top maar ook een rokje of jurkje kan heel erg leuk zijn. Kijk je mee naar de drie outfits die ik samengesteld heb? 


c7c1d summeroutfit3 original2b252812529 - OUTFIT INSPIRATIE | 3x ZOMERSE OUTFITS
Outfit 1 is een casual outfit met een zomerstintje eraan. Door de bloemenprint en de bloemetjes op het bandje van de schoen krijgt je outfit meteen een zomers tintje. Ook de tas past heel erg goed bij de outfit en doet mij meteen denken aan een dagje strand. Natuurlijk mag een zonnebril niet ontbreken en een mooie bijpassende lipstick die de kleur uit de outfit nog meer terug brengt in de totale look. De blouse is heel zomers door het leuke printje maar door het model. Doet mij een beetje denken aan Ibiza. Het is zeker outfit die zowel overdag als ‘s avonds kan worden gedraagt wanneer je lekker op terras zit of wanneer je uit eten gaat. Ik vind het een super toffe outfit!

tas – Esprit / blouse – Rainbow / jean – Rainbow / sandalen – SARENZA /  zonnebril – SunHeroes /  lipstick – Clinique
7a3c8 summeroutfit original - OUTFIT INSPIRATIE | 3x ZOMERSE OUTFITS
Outfit 2 is ook heerlijk zomers. Ook in deze outfit vind je weer een zomers bloemenprintje die het jurkje heeft. ‘s morgens en ‘s avonds kan het best wel fris zijn en dan is deze outfit heel erg leuk te stylen met een denim jasje. Het leuke canvas tasje en de opvallende zonnebril zijn twee echte eyecatcher en die super goed bij deze outfit passen. Bij dit leuke jurkje zou ik zelf gaan voor casual sandaaltjes. Nog een bijpassende armband en een prachtige subtiele roze lipgloss voor op de lippen. Heerlijk zomers en toch erg fashionable!

 

jurk – Outer Vision / jack – John Baner / tas – Juniqe / zonnebril – SunHeroes / sandalen – Esprit / horloge – Lesara / lipgloss – Dior
8a26a summeroutfit2 original - OUTFIT INSPIRATIE | 3x ZOMERSE OUTFITS
Outfit 3 is een stoere zomerse outfit. Het is een totaal andere outfit vergeleken met de andere twee outfits die ik eerder liet zien. Ook in deze outfit heeft weer een bloemenprintje maar dit keer door de leuke rugzak die heel erg leuk te matchen is met deze outfit. Ook de sandalen zijn in Ibizastyle en om je outfit helemaal af te maken een super gave zonnebril met palmboompjes. Hoe leuk!?! De short en top vind ik lekker stoer en passen heel erg goed bij elkaar en met een rode lipstick is jouw outfit helemaal af en klaar voor de zomerse temperaturen. Dit is zeker een outfit die ik zou dragen met het warme weer. Ik vind vooral de top erg leuk, love it!

top – Skelanimals / short – G-Star Raw / rugtas – Tamaris / sandalen– Georgia Rose /
 zonnebril – SunHeroes / lipstick – Estee Lauder
Welke outfit is jou favoriet? En zit er een outfit bij die jij zo zou willen aantrekken?
Volg:
Delen:

24 Reacties

 1. 21 mei 2017 / 05:17

  Ze zijn allemaal erg leuk, maar denk dat outfit 1 het beste bij mij zou passen x

 2. 21 mei 2017 / 05:17

  Ze zijn allemaal erg leuk, maar denk dat outfit 1 het beste bij mij zou passen x

 3. 21 mei 2017 / 06:37

  Leuke outfits. Vooral de schoenen vind ik top. Jurkje en top van outfit 3 vind ik ook erg leuk.

 4. 21 mei 2017 / 06:37

  Leuke outfits. Vooral de schoenen vind ik top. Jurkje en top van outfit 3 vind ik ook erg leuk.

 5. 21 mei 2017 / 06:41

  Bij mij is het jurkje favoriet. Ik houd daar erg van. De bloemen voor in het haar vind ik ook mooi.

 6. 21 mei 2017 / 06:41

  Bij mij is het jurkje favoriet. Ik houd daar erg van. De bloemen voor in het haar vind ik ook mooi.

 7. 23 mei 2017 / 05:39

  De 2de is echt iets voor mij met de jurk en het jeans vestje! Ook de sandaaltjes zou ik zo aan doen!

 8. 23 mei 2017 / 05:39

  De 2de is echt iets voor mij met de jurk en het jeans vestje! Ook de sandaaltjes zou ik zo aan doen!

 9. 23 mei 2017 / 21:27

  Die eerste outfit zou ik zo aantrekken! Zomers, maar toch niet té. Love it!

 10. 23 mei 2017 / 21:27

  Die eerste outfit zou ik zo aantrekken! Zomers, maar toch niet té. Love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge