CATRICE EYECONISTA MILLION VOLUME MASCARA

step0002 13 1 - CATRICE EYECONISTA MILLION VOLUME MASCARA

Naar deze mascara was ik echt ontzettend benieuwd. Deze mascara moet je dromen over volle, lange en perfecte gekrulde wimpers waar maken. Met mascara ben je verzekerd van schitterende wimpers. Hij geeft maar liefst 180% meer wimpervolume, van de wimperwortels tot de puntjes. Dat klinkt goed toch? Nu is het tijd de mascara uit te gaan testen! Kijk en lees je mee?

step0002 13 1 - CATRICE EYECONISTA MILLION VOLUME MASCARA

Een tijdje geleden kon je deze mascara al bewonderen in een preview artikel. Na het lezen van het persbericht was ik meteen benieuwd naar deze mascara. Inmiddels is hij verkrijgbaar en besloot er eentje mee te nemen en voor jullie te gaan testen. De mascara heeft een koperkleurige huls met zilveren letter. Hij deed mij meteen denken een de L’Oréal Paradise Extatic mascara, die heeft namelijk ook zo’n kleur huls.

step0001 12 - CATRICE EYECONISTA MILLION VOLUME MASCARA

Het borsteltje van deze mascara heeft een klein, kunststof borsteltje met hele kleine / korte haartjes. Vaak zijn dit borsteltjes waarmee je heel gemakkelijk de kleinste wimpertjes kunt voorzien van een laagje mascara.

step0002 2 1 - CATRICE EYECONISTA MILLION VOLUME MASCARA

Wow! Mijn wimpers hebben ontzettend veel volume en krul, maar vooral de lengte is wat mij opvalt. Zelfs wanneer je meerdere laagjes aanbrengt separeert hij je wimpers mooi en geen klontje te bekennen. De mascara werkt heel snel en pakt ieder wimpertje mee. Na een paar keer over je wimpers kammen heb je al het gewenste resultaat. Daarnaast blijft deze mascara als een huis zitten, loopt niet uit  en korrelt niet. Hij moet zelfs een complete dag en nacht overleven volgens Catrice. Dat is toch gewoon bizar!?

step0001 11 - CATRICE EYECONISTA MILLION VOLUME MASCARA

Conclusie:
Ik vind het echt een geweldige mascara, hij doet wat die beloofd en hij is fijner dan dat ik eerst had verwacht. Ik had niet verwacht dat hij je wimpers zoveel volume, krul en lengte zou geven. Je kunt heel makkelijk overal bij, zelfs bij de kleinste wimpertjes, geen klontjes, loopt niet uit en brokkelt niet. Hij blijft de hele dag op zijn plaats zitten zonder dat hij de krul verliest. Ik snap dat Catrice deze mascara bestempeld als de perfecte mascara. Deze mascara is dan ook binnenkort te vinden in het vaste assortiment van Catrice.

Catrice Eyeconista Million Volume Mascara is te koopt voor € 4,99 bij o.a. Kruidvat en Trekpleister

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge